עבור לתוכן

קניתי amd 3800 x2

Featured Replies

פורסם

המעבד יהייה במחשב שאני מרכיב(פעם ראשונה) ויש לי שאלה לגבי משחה טרמית.

האם חובה לשים משחה טרמית? ואם כן האם צריך להוריד את המדבקה שעל המעבד או להשאירה?

את המשחה הטרמית יש לשים על המעבד או על המאוורר?

תודה מראש

פורסם

המשחה שעל הקירור סטוק אינה רעה בתכלית,אך רצוי לשים משחה חדשה כגון :

*משחת ZALMAN

*ARCTIC SILVER 5

*MX 1 \ 2

!!!במידה ואתה שם משחה חדשה אל תשכח להסיר את המשחה הישנה,תעזר בלינק הנ"ל

http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/

פורסם
  • מחבר

אז בעצם לא חייב לקנות משחה טרמית חדשה ולמרוח ופשוט להשתמש עם המשחה שעל הקירור וזהו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לדעתי אם אתה לא מתכנן לקחת אותו לשמיים בOC לא חובה להחליף משחה.

תוריד את כל הפלסטיקים שעל הקירור . תראה שאין איזה מדבקה על המעבד, תכניס אותו לסוקט ותסגור עליו. אחרי שעשית את זה תחבר את הקירור כמו שצריך לחורים שלו. תבדוק שהוא מחובר בכל נקודות החיבור שלו ללוח , אל תשכח לחבר את המאוורר למקום שלו בלוח. זהו נראה לי..

פורסם

המשחה לא עושה קסמים בהורדת הטמפ' היא בסה"כ ממלאת את החריצים הקטנים שעל פני השטח של המעבד ושל גוף הקירור ובכך יוצרת מגע והולכת חום טובים יותר. אם אתה שם אל תשים יותר מידי כי בכך אתה תעשה יותר נזק מאשר תועלת.

פורסם

לידיעתך, על פי הנסיון שלי יש ירידה של 3-5 מעלות בשימוש במשחה על בסיס כסף, אחרי נוקוי טוב של המשחה המקורית.

מרח שכבה דקה מאוד וזהו

פורסם

ברור שיש שיפור, לא אמרתי שאין. המשחה מביאה את העברת החום למצב אופטימלי שבו גוף הקירור היה חלק לחלוטין וגם פני השטח של המעבד ואז אם היית מצמיד אותם העברת החום היתה טובה יותר , אבל זה לא כך - לזה באה המשחה למלא את החריצים שבמתכות המוצמדות אחת לשניה, וכמובן שמשחות מבוססות מתכת טובות יותר מכאלה מבוססות סיליקון.

פורסם

המעבד יהייה במחשב שאני מרכיב(פעם ראשונה) ויש לי שאלה לגבי משחה טרמית.

האם חובה לשים משחה טרמית? ואם כן האם צריך להוריד את המדבקה שעל המעבד או להשאירה?

את המשחה הטרמית יש לשים על המעבד או על המאוורר?

תודה מראש

אל תוריד את המדבקה שעל המעבד היבואן שם אותה ובהורדת המדבקה האחריות ניגמרת

פורסם

אל תוריד את המדבקה שעל המעבד היבואן שם אותה ובהורדת המדבקה האחריות ניגמרת

מה אתה מקשקש?

המדבקה הזאת מונעת מחום לעבור כמו שצריך.

פורסם

ההשפעה שלה על הטמפ' לא גדולה,

ולא בטוח ששווה לאבד בגללה אחריות.

מצד שני, מתי כבר מממשים אחריות על מעבד? :)

פורסם

היו מקרים בעבר. אני ראיתי כשביקרתי באיבורי מעבד שהיה פגום והוחלף לאחר (פנטיום 4).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים