פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים יש לי בעיה של המסך הכחול.. לרוב זה כשאני באמצע משחק ואז זה עושה ריסט. במסך הכחול זה כותב לי באחת השורות שם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALקראתי פוסטים בפורום והתקנתי מחדש את הדרייברים של המסך אחרי שמחקתי את האחרונים. וגם הרצתי את MEMTEST ולא היו בעיות.השתמשתי בתוכנה שקוראת את קבצי הDUMP וזה כתב לי שהבעיה היא:Probably caused by : Unknown_Image ( nt!KiTrap06+4eb )מה לעשות?
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר http://www.dump.no/files/621b88efb656/Mini103007-08.dmpזה האחרון שהיה לי..זה אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים הדרייברים של הכרטיס קול אני מניח ,הגורם הוא RtkHDAud.sysתסיר ותתקין דרייבר ישן יותר
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר התקנתי מחדש וזה עדיין לא עובד.עכשו זה כותב לי בתוכנה: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KiTrap0D+3cd מה זה אומר?
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים תסיר ותתקין דרייבר ישן יותרבעקרון זה לא אומר שום דבר ספציפי,אוכל לבדוק את הדאמפ יותר לעומקאם תצרף אותו אבל לדעתי זה לא נחוץ כיוון שגורם הבעיה כבר ידוע
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר חיפשתי דרייבר ישן יותר אבל לא הצלחתי.הלוח אם שלי הוא asrock conroe945G-DVIבגלל שהוא יחסית חדש אז על הדיסק שקיבלתי עם הלוח הדרייבר הוא אותו דרייבר חדש שיש באתר של החברה.תודה על כל העזרה שלך.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים נסה תדרייבר הזהhttp://majorgeeks.com/_Realtek_High_Definition_Audio_d4902.html
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר הסרתי את הדרייבר הישן והתקנתי את מה שנתת לי ועדיין לא עובד.זה הקובץ החדש שנוצר http://www.dump.no/files/621b88efb656/Mini103007-12.dmpזה כותב לי שהבעיה נוצרת מ UNKOWN IMAGE.
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים הפתרון-ימני על המחשב שלי,מאפיינים-properties ,מתקדם-advancedבהפעלה ושיחזור-startup and recovery-לחצן על הגדרות -settings ,בכתיבת מידע ואיתור באגים -Write debugging informationשנו במלבן הראשון למצב ללא.-noneאישור-ok ,ואישור נוסף.ימני על המחשב שלי,מאפיינים,מתקדם,לחץ על Error Reporting =דיווח שגיאות סמן את תיבת Disable error reporting =בטול דיווח שגיאות והסר סימון מ But notify me when an error occurs =אבל תודיע לי ......]
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר אבל כל מה שזה יעשה זה לא להודיע לי את המסך הכחול.. זה ישר פשוט יעשה לי ריסט.. מה זה עוזר?
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים כן אני גם לא רואה מה ההיגיון בזה ,בכל אופן בדקתי את הדאמפ האחרון ולא היה בו מספיק מידע כדי לקבוע מה בדיוק הגורם,אבל זה מתחיל להראות כמו בעיית חומרהאמרתה שבדקתה כבר את הזכרונות,האם זה היה אם memtest86+ 1.70 או גרסה ישנה יותר?מה המפרט המלא?האם המעבד באוברקלוק?הוספתה לאחרונה חומרה חדשה לפני שזה התחיל?
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר כן אני גם לא רואה מה ההיגיון בזה ,בכל אופן בדקתי את הדאמפ האחרון ולא היה בו מספיק מידע כדי לקבוע מה בדיוק הגורם,אבל זה מתחיל להראות כמו בעיית חומרהאמרתה שבדקתה כבר את הזכרונות,האם זה היה אם memtest86+ 1.70 או גרסה ישנה יותר?מה המפרט המלא?האם המעבד באוברקלוק?הוספתה לאחרונה חומרה חדשה לפני שזה התחיל?עם 1.70e6300asrock 945G-DVI xfire7600GTWD 200gbhec 400Wכן המעבד באוברקלוק ל2.25GHZוכן הוספתי סטיק של גי'גה ראם. אבל דווקא כשאני עובד רק עם הסטיק החדש לבד המחשב לא נדפק.. זה כאילו הסטיק החדש דפק את השניים הישנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.