עבור לתוכן

המחשב לא נכנס לווינדוס, וגם התיקון דרך הדיסק לא עוזר

Featured Replies

פורסם

אז ככה, כשבאתי להיכנס לווינדוס, פתאום היה לי כל הזמן ריסטים בזמן הטעינה של הווינדוס, ואחרי כמה פעמים הופיעה הודעה שאומרת שחסר או פגום קובץ בתיקיית סיסטם 32, אז צריך להכניס דיסק של ווינדוס ולעשות REAPIR.

עשיתי את זה ואז זה כותב לי פתאום שזה לא מצא שום הארד דיסק מותקן במחשב שלי, איך זה יכול להיות? יש לי אפילו 2 הארד דיסק....

אז מה אני צריך לעשות עכשיו? בבקשה תצילו אותי אני לא רוצה לפרמט, יש לי המון דברים חשובים על המחשב, ואני צריך אותם, אז אני יודה לכם מאוד אם תמצאו לי דרך לתקן את זה בלי לפרמט.

תודה.

פורסם

אהלן

א. תערוך את הכותרת שתיהיה עניינית ותרמוז על תוכן התארד.

ב. תציין איזה לוח אם ואיזה הרדיסקים יש לך, יכול להיות שבגלל שהם SATA הדיסק התקנה לא מזהה אותם.

ג. מאוד יעזור אם תרשום כאן את ההודעה בשלמותה, בנוסח שהיא מופיעה לך על המסך ועם שם הקובץ הפגום.

פורסם
  • מחבר

אהלן

א. תערוך את הכותרת שתיהיה עניינית ותרמוז על תוכן התארד.

ב. תציין איזה לוח אם ואיזה הרדיסקים יש לך, יכול להיות שבגלל שהם SATA הדיסק התקנה לא מזהה אותם.

ג. מאוד יעזור אם תרשום כאן את ההודעה בשלמותה, בנוסח שהיא מופיעה לך על המסך ועם שם הקובץ הפגום.

יש לי הארד דיסק אחד של 80 ג'יגה שהגיע יחד עם המחשב, שאני לא יודע מה הוא ואני לא יודע איזה סוג הוא.

לפני שבועיים הוספתי עוד הארד דיסק, מסוג SATA של חברת סיגיט, השם שלו מתחיל משהו ב-T, והוא בגודל 250 גי'גה.

אני לא יודע איזה לוח אם אם יש לי, ואני לא יודע איך לבדוק........

ההודעה שיש לי שם היא שחסר או פגום הקובץ ntfs.SYS בתיקייה C:\WINDOWS\system32\drivers.

ושאני צריך להכניס את הדיסק השל הווינדוס כדי לתקן את זה, אבל כפי שכתבתי למעלה, זה לא עזר......

פורסם

זה בסדר פרט שולי,בכל אופן אני יכול להגיד לך שהוא גם 100% SATA בגלל שההתקנה לא זיהתה אותו

אגב אתה יכול לראות את היצרן/דגם בביוס

כדי לברר מה הדגם של הלוח ,פתח את המארז ותשכיב אותו על הצד,זה צריך להיות מודפס על

הלוח עצמו איפהשהו (לרוב באזור חריצי הPCI) ,בלוחות מסויימים הדגם של הלוח עלול להיות גם רשום

בתוך הביוס או במסך הפוסט ,עקרונית אי אפשר להמשיך לעזור בלי לדעת מה הדגם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים