עבור לתוכן

איזה ווינדוס מתאים לי

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לשים ויסטה אולטימייט. אבל אני לא יודע איזה גרסה מתאימה לי.

יש X86 ,X64 ,X32 מה מתאים לי?

???

המחשב עדיין לא נקנה,אבל יהיה לי בטוח מעבד 45 ננומטר מטכנולוגית "פיירמן"(או איך שכותבים את זה).

פורסם

עזוב אותך מויסטה, תישאר עם XP.

פורסם
  • מחבר

החלטתי וויסטה

פורסם

יש X86 ,X64 ,X32 מה מתאים לי?

huh?

בכל מקרה, כל עוד אתה לא רואה את עצמך מתעסק עם תוכנות מקצועיות שצורכות זכרון רב, אין סיבה לקנות vista 64.

פורסם

הדגשת את המילה הלא נכונה. איזה כזה דבר X32, רק X86 (שזה 32 ביט) ו-X64 (שזה 64 ביט).

פורסם

לא ידעתי מה להדגיש (X86 למקרה שהתכוון בטעות ל X32 = 32 bit או, X86 = 32bit), על הלכתי על טעות הפוך על הפוך ובחרתי באפשרות הראשונה :)

פורסם
  • מחבר

תעדכנו את הבור, מה זה X86?

פורסם

X86 זה כל מערכות ההפעלה ה"רגילות", כלומר 32 ביט.

X64 זה מערכות ההפעלה של 64 ביט.

פורסם

כל פעם שאני "זוכה" לעוד כמה דקות מול וויסטה (המחשב של השותפה) אני לא מבין איך מייקרוסופט החטיאו בקילו מטרים את המטרה.

פשוט בזבוז של משאבים וכ"א.

היא לא ראויה להיות מערכת הפעלה של מחשב.

פורסם
  • מחבר

אני לא מהבין מה רע?

מחשב חדש עם ביצועים טובים יכול להריץ בלי בעיה ויסטה, אם יש בעיה מתקינים XP ? אז חלאס להטיף. הקיצר אני צריך 86X

פורסם

:s07:

זה לא הקטע של ביצועים, זה קטע של תאימות, זה קטע של "קשה להתרגל".

פורסם
  • מחבר

מה אתה בן 90 שיהיה לך קשה ללמוד את המערכת?תעשה לי טובה.

הרי מימלא אתה יודע שעוד כמה חודשים לכולם יהיה ויסטה(בעלי מחשב חזק). זה בדיוק מה שהיה לפני 5 שנים עם XP, בהתחלה לא רצו ללכת לם ,ועכשיו לא רוצים לעזוב.

פורסם

ויסטה= בערך חלונות מילניום , הגירסה הבאה של חלונות תהיה בשלה וטובה יותר וכל מה שהובטח בויסטה בפוטנציה יהיה במערכת ההפעלה הזו כנראה.

xp היא אחת ממערכות ההפעלה הטובות ביותר שמיקרוסופט הוציאו וגם כיום היא עושה את העבודה.

פורסם

ויסטה= בערך חלונות מילניום , הגירסה הבאה של חלונות תהיה בשלה וטובה יותר וכל מה שהובטח בויסטה בפוטנציה יהיה במערכת ההפעלה הזו כנראה.

xp היא אחת ממערכות ההפעלה הטובות ביותר שמיקרוסופט הוציאו וגם כיום היא עושה את העבודה.

תעשה טובה. אני בטוח שאתה גם אחד מאלה שלפני כמה שנים אמרו ש98 היא יציבה וXP כל כך רעועה ובזבזנית שאין שום סיבה לעבור אליה. כמו בערך 70% מכל האנשים.

להשוות את וויסטה לME זו טעות כל כך ענקית, ואני מקווה שאמרת את זה בהקצנה ואתה יודע שזה לא המצב. ME לא ראויה בכלל להקרא מערכת הפעלה. וויסטה לעומת זאת מביאה לך כל כך הרבה דברים חדשים. אולי קשה לך "להתרגל" לממשק החדש ואתה חושב שזה "מיותר"- אבל בוא נחכה שנה שנתיים, ונראה אותך אומר את זה על 7.

פורסם

אולי מה עם זה. Microsoft Windows XP Ultimate Edition V6 יותר טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים