עבור לתוכן

איזו מהירות של זיכרון כדאי לקנות בשביל המחשב הזה:

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להוסיף ג'יגה זיכרון למערכת הבאה:

P-4 3.0 GHz

Motherboard Name MSI 945P Series (MS-7176) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

יש לי כבר ג'יגה זיכרון-משני כרטיסי 512MB DDR2-533 DDR2 SDRAM.

עכשיו,על איזה כרטיס אתם ממליצים,באיזה מהירות?

ובלי קשר,מהו המעבד החדש ביותר שהלוח אם הזה תומך בו?

תודה

פורסם

בגדול המהירות של הזיכרון נקבעת לפי המודול הכי איטי מהם לכן אתה אמור לשים 533 כי יותר מזה לא ינוצל אבל מצד שני במחירים של היום קח 667 או אפילו 800 מקסימום תגרור אותם איתך למחשב הבא

לגביי איך לחלק אותם תבדוק באתר של הלוח שלך בכמה סטיקים הוא תומך ואם תומך ב 4 בלי ירידה בביצועים תקנה 2 שניים נוספים של 512

מצד שני אם מתכוון לשדרג בזמן הקרוב או בינוני לדעתי עדיף לקחת סטיק של גיגה ושלא יעבוד בדואל צאנל ואז תוכל לקחת אותו איתך למחשב הבא בלי לסתום את כל הסלוטים של הזיכרון

פורסם

זה האתר של הלוח שלך:

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=945P_Neo-F

כמו שכבר נאמר - תקנה את זיכרון ה DDR2 הכי זול שתמצא (כמובן שעם אחריות ארוכה ומחברה מוכרת), עדיף זיכרון 667MHz לפחות, למרות שהוא לא ינוצל עם הזיכרון קיים.

בקשר למעבד נתמך - באופן מוזר, אני לא מצליח למצוא רשימת מעבדים נתמכים ללוח הזה, אבל כתוב שם שנתמכים מעבדי 775 עד פנטיום D.

פורסם
  • מחבר

יהיה הבדל מורגש בין קנייה של 2 כרטיסי 512 מגה לבין קנייה של 1 ג'יגה במהירות גבוהה יותר,או בקטנה?..

לגבי זכרונות 800MHz - יכול להיות שהלוח שלי לא תומך בהם? כי כתוב:

Support Dual channel DDR2 667/533/400 memory interface upto 4GB

פורסם

1. הזיכרון תמיד יעבוד במהירות של הזיכרון הכי איטי שמותקן. אם יש לך זיכרון של 533MHz, ואתה מתקין זיכרון נוסף שיכול לעבוד בתדר של 667MHz או 800MHz, הוא יעבוד בתדר של 533MHz בלבד.

2. אני לא בטוח שהלוח שלך מסוגל לעבוד עם 3 מודולי זיכרון, אבל צריך לבדוק בחוברת. בד"כ לוחות שתומכים בערוץ כפול מאפשרים חיבור של 1, 2 או 4 מודולי זיכרון, לא 3.

3. אם תתקין זיכרון של 800MHz על לוח שתומך עד 667MHz, אז הוא אמור לעבוד ב 667MHz (בהנחה שאין הגבלה אחרת על הזיכרון, כמו בנקודה 1).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים