עבור לתוכן

סקר חדש: הדמו שהכי הרשים אותנו החודש האחרון -יריות מגוף ראשון

איזו דמו הכי הרשים אתכם מבין המשחקים הבאים שעדיין לא יצאו 268 הצבעות

1. 1. איזו דמו הכי הרשים אתכם מבין המשחקים הבאים שעדיין לא יצאו

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אתה בטוח? אני יודע שהיתה הרחבה, אבל המשחק הנוכחי הוא משחק בפני עצמו.

• תגובות 87
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה COD מחדש?

משחק לא צריך לחדש כדי ליהיות מוצלח.

מה הוא מחדש ?

*Perks

*נשקים עכשויים

*מצבי משחק חדשים

משחק חדש פשוט.

פורסם

מה הוא מחדש ?

*Perks - נגיד ש..

*נשקים עכשויים - big woop, עדיין נשקים ריאליסטים דומים, לא ראיתי שהמציאו משהו חדש בדמו.

*מצבי משחק חדשים - גם באנריל יש.

משחק חדש פשוט.

שלא תבין לא נכון, אני לא אומר שCOD4 לא יהיה טוב, אני פשוט נתתי אותו בתור דוגמה למשחק טוב שלא מחדש הרבה, לא בז'אנר, ולא במשחקי הסדרה עצמה.

פורסם

איך אתה אומר שהוא לא מחדש כלום עם כל הסידרה הייתי מבוססת על מלחמות העולם , ועכשיו על המלחמה בטרוריסטים . זה מצב משחק שונה לגמרי .

איתי יש 79 אנשים שיגידו ש- COD4 הולך להיות הדבר הבא .

איתך יש 26 .

פורסם

איך אתה אומר שהוא לא מחדש כלום עם כל הסידרה הייתי מבוססת על מלחמות העולם , ועכשיו על המלחמה בטרוריסטים . זה מצב משחק שונה לגמרי .

אז הרקע שונה, זה לא אומר שהמשחקיות שונה בהרבה (לפחות לא לפי מה שראיתי בדמו).

איתי יש 79 אנשים שיגידו ש- COD4 הולך להיות הדבר הבא .

איתך יש 26 .

אני לא מדבר על איזה משחק יותר טוב, אמרתי שמשחק לא חייב לחדש כדי ליהיות מוצלח. גם אם COD4 לא היה דוגמה מוצלחת, בטוח יש עוד הרבה דוגמאות שיוכיחו את הטענה שלי.

פורסם
  • מחבר

המולטי של COD4 היווה את מוקד הפיתוח לכותר הזה.

זה מולטי אחר ושונה מהקודמים.

http://www.gametrailers.com/player/21127.html

Multi-player was a major focus for COD4. The MP Lead was allowed to put together his own team early on and was tasked solely with MP, not double-duty between that and SP. They had the mode up and running at a basic level only 3 months into development. MP was designed with 4 main things in mind:

a) fun this goes without saying

b) community giving options, customization ability to those that play the game itself

c) accessibility allow both new and veteran players to easily get into the game

d) depth keep people playing it long after release

http://pcigre.wordpress.com/2007/09/08/call-of-duty-4-modern-warfare-multi-player-preview/

פורסם

שוב, זו לא הנקודה. הנקודה היא שמשחק לא צריך לחדש הרבה כדי ליהיות מוצלח, ואני יכול להביא לך דוגמאות נוספות מלבד COD.

פורסם
  • מחבר

הגענו לשוויון בין COD4 לקרייסיס.

הופתעתי כי חשבתי שקרייסיס יקח בגדול.

כתבו פה הרבה על גרפיקה (לטובת קרייסיס) ומשחקיות (לטובת COD4) ולמרות שלא התנסנו,לצערי,במולטי של COD4

אני די בספק שיצליח לאכזב.את המולטי של קרייסיס די חיבבתי אם כי אחרי זמן מה אחזה בי תחושת מיצוי .מה גם שנוטרלתי באכזריות מהביטא :lol:

לגבי הגרפיקה,קרייסיס לוקח אבל שימו לב לטריילר המעולה הזה על אפשרות הגדרות הגרפיקה ב COD4

http://www.gametrailers.com/player/27387.html

פורסם

אני דווקא מופתע מהכיוון ההפוך, שקרייסיס משתווה או קרוב לCOD4,

כנראה הפנאטיות עושה את שלה :-\

פורסם

לדעתי אם אפשר היה להצביע פעמיים אז UT3 היה מקבל הרבה יותר קולות בהשוואה ל - COD 4/CRYSIS מאשר הוא קיבל עכשיו.

קשה לבחור משחק אחד מהרשימה, המועדפים עלי הם UT3 ו - CRYSIS.

פורסם
  • מחבר

כמו שאתם רואים זה אינדיבידואלי ויכול להיות שהסקר מצריך 2 הצבעות,אחת להתלהבות הראשונית והשניה להצבעה עם קצת יותר מחשבה.

גם התוצאה של UT3 הפתיע אותי לרעה,חשבתי שיבחרו בו יותר אבל כנראה שהבחירה קשה מאוד.

פורסם

אם היה ניתן להצביע לשני משחקים, ללא ספק הבחירה שלי - COD4 + UT3.

פורסם
  • מחבר

הסקר ננעל.

שוויון בין COD4 לקרייסיס

מקווה ששניהם יהיו מעולים.

תודה לכולם על שיתוף הפעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים