פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מה COD מחדש?משחק לא צריך לחדש כדי ליהיות מוצלח.מה הוא מחדש ?*Perks *נשקים עכשויים*מצבי משחק חדשיםמשחק חדש פשוט.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מה הוא מחדש ?*Perks - נגיד ש..*נשקים עכשויים - big woop, עדיין נשקים ריאליסטים דומים, לא ראיתי שהמציאו משהו חדש בדמו.*מצבי משחק חדשים - גם באנריל יש.משחק חדש פשוט.שלא תבין לא נכון, אני לא אומר שCOD4 לא יהיה טוב, אני פשוט נתתי אותו בתור דוגמה למשחק טוב שלא מחדש הרבה, לא בז'אנר, ולא במשחקי הסדרה עצמה.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים איך אתה אומר שהוא לא מחדש כלום עם כל הסידרה הייתי מבוססת על מלחמות העולם , ועכשיו על המלחמה בטרוריסטים . זה מצב משחק שונה לגמרי .איתי יש 79 אנשים שיגידו ש- COD4 הולך להיות הדבר הבא .איתך יש 26 .
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים איך אתה אומר שהוא לא מחדש כלום עם כל הסידרה הייתי מבוססת על מלחמות העולם , ועכשיו על המלחמה בטרוריסטים . זה מצב משחק שונה לגמרי .אז הרקע שונה, זה לא אומר שהמשחקיות שונה בהרבה (לפחות לא לפי מה שראיתי בדמו).איתי יש 79 אנשים שיגידו ש- COD4 הולך להיות הדבר הבא .איתך יש 26 .אני לא מדבר על איזה משחק יותר טוב, אמרתי שמשחק לא חייב לחדש כדי ליהיות מוצלח. גם אם COD4 לא היה דוגמה מוצלחת, בטוח יש עוד הרבה דוגמאות שיוכיחו את הטענה שלי.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר המולטי של COD4 היווה את מוקד הפיתוח לכותר הזה.זה מולטי אחר ושונה מהקודמים.http://www.gametrailers.com/player/21127.html Multi-player was a major focus for COD4. The MP Lead was allowed to put together his own team early on and was tasked solely with MP, not double-duty between that and SP. They had the mode up and running at a basic level only 3 months into development. MP was designed with 4 main things in mind: a) fun this goes without saying b) community giving options, customization ability to those that play the game itself c) accessibility allow both new and veteran players to easily get into the game d) depth keep people playing it long after releasehttp://pcigre.wordpress.com/2007/09/08/call-of-duty-4-modern-warfare-multi-player-preview/
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים שוב, זו לא הנקודה. הנקודה היא שמשחק לא צריך לחדש הרבה כדי ליהיות מוצלח, ואני יכול להביא לך דוגמאות נוספות מלבד COD.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר הגענו לשוויון בין COD4 לקרייסיס. הופתעתי כי חשבתי שקרייסיס יקח בגדול. כתבו פה הרבה על גרפיקה (לטובת קרייסיס) ומשחקיות (לטובת COD4) ולמרות שלא התנסנו,לצערי,במולטי של COD4 אני די בספק שיצליח לאכזב.את המולטי של קרייסיס די חיבבתי אם כי אחרי זמן מה אחזה בי תחושת מיצוי .מה גם שנוטרלתי באכזריות מהביטא לגבי הגרפיקה,קרייסיס לוקח אבל שימו לב לטריילר המעולה הזה על אפשרות הגדרות הגרפיקה ב COD4 http://www.gametrailers.com/player/27387.html
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אני דווקא מופתע מהכיוון ההפוך, שקרייסיס משתווה או קרוב לCOD4,כנראה הפנאטיות עושה את שלה :-\
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים לדעתי אם אפשר היה להצביע פעמיים אז UT3 היה מקבל הרבה יותר קולות בהשוואה ל - COD 4/CRYSIS מאשר הוא קיבל עכשיו.קשה לבחור משחק אחד מהרשימה, המועדפים עלי הם UT3 ו - CRYSIS.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר כמו שאתם רואים זה אינדיבידואלי ויכול להיות שהסקר מצריך 2 הצבעות,אחת להתלהבות הראשונית והשניה להצבעה עם קצת יותר מחשבה.גם התוצאה של UT3 הפתיע אותי לרעה,חשבתי שיבחרו בו יותר אבל כנראה שהבחירה קשה מאוד.
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר הסקר ננעל.שוויון בין COD4 לקרייסיסמקווה ששניהם יהיו מעולים.תודה לכולם על שיתוף הפעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.