עבור לתוכן

סקר חדש: הדמו שהכי הרשים אותנו החודש האחרון -יריות מגוף ראשון

איזו דמו הכי הרשים אתכם מבין המשחקים הבאים שעדיין לא יצאו 268 הצבעות

1. 1. איזו דמו הכי הרשים אתכם מבין המשחקים הבאים שעדיין לא יצאו

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

סביר להניח שהדמו שהכי אהבתם ,תדאגו גם לרכוש את המשחק.

לגבי Clive Barker's Jericho אמנם המשחק כבר יצא אבל לא הגיע לארץ וגם לי לא יצא לשחק בו כך שהכללתי אותו בהצבעה

• תגובות 87
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קרייסיס פשוט נראה רמה אחת מעל כולם, מתכוון לחכות לבאנצים של הכרטיסים החדשים של ATI וNVIDIA ולרכוש כמסך חדש בשבילו.

פורסם
  • מחבר

מבחינה גרפית ותו לא.

אבל זה לא לדיון אחר

פורסם

אנריל

פורסם

CoD4 mehake la MULTI :yelclap::hat::yelclap:

פורסם

Call Of Duty - Modern Warfare

פורסם

Call Of Duty - Modern Warfare

בהחלט הדמו הכי טוב!!!

פורסם

בסך הכל אמרתי את דעתי.. ואוליי שחכתי לציין שאני משווה את המשחק למשחקים אחרים שאני כן אוהב אפילו אם אני לא טוב בהם.. כמו

COD1,2,4

ET:QW

WAR ROCK

CS

וכאלה... ואני לא ממש טוב בהם, אני בסדר אבל עדיין, לפי דעתי כאני משווה את המשחק למשחקים^^ אני חושב שהוא דפוק... :yelclap:

זאת תגובה שלי מהדיון על crysis.. משחק פשוט דפוק ולא נהנתי לשחק בו בכלל... לפי דעתי משחק פשוט מיותר שהגרפיקה נתנה תירוץ למשחקיות בינונית ומטה...

פורסם

אנריל

פורסם
  • מחבר

נחמד לראות שמישהו הצביע בעד Clive Barker's Jericho

ראיתי ששניים רשמו UNREAL בתגובות אבל בהצבעה הדמו קיבל פעם אחת ???

תצביעו למעלה מעל התגובות

פורסם

קרייסיס בסינגלפלייר, UT3 במולטי

פורסם

UT מאוד הרשים אותי, די חוזר לנוסחא המנצחת של 99 ובא פשוט בלוק עדכני.

הכתר צריך ללכת לדעתי בכל מקרה ל COD4, המשחק נראה מצוין, נשמע מצוין, רץ חלק על מגוון מערכות קיימות על הגדרות גבוהות(לעומת קרייסיס למשל), והוא פשוט כל כך מיהנה וזורם שאפשר לחזור ולשחק בו פעם אחר פעם ולא נמאס, עבודה מעולה.

פורסם

CRYSIS היה רחוק מלהרשים אותי, והייתי ריאלי כל הזמן בחיים לא פיתחתי ציפיות עבור שום משחק, לא היה לי הייפ לCRYSIS ולפי הדמו הוא לא משהו, חוץ מהפיזיקה השולטת...

UNREAL III הביא לי ריענון טוב וחזרה לUT99 שהיה, עם שיפורים פה ושם הוא יהיה המשחק!!! אם כבר להרשים אז זה הדמו של TIMESHIFT, כל הקטע שניתן לשלוט בזמן לחזור אחורה להריץ קדימה ולהפסיק הכל בשידור חי, זה ממש מעניין.

פורסם

COD4 משחק ממש טוב אבל מוזר לי שאחרי COD1-3 שחרשתי עליהם יש פתאום PERKים וכל מני סיבוכים כאלה, מרגיש פחות טוב מהקודמים

פורסם
  • מחבר

הכתר צריך ללכת לדעתי בכל מקרה ל COD4, המשחק נראה מצוין, נשמע מצוין, רץ חלק על מגוון מערכות קיימות על הגדרות גבוהות(לעומת קרייסיס למשל), והוא פשוט כל כך מיהנה וזורם שאפשר לחזור ולשחק בו פעם אחר פעם ולא נמאס, עבודה מעולה.

מסכים איתך לחלוטין .

את הדמו של קרייסיס סיימתי פעם וחצי (אולי בגלל שכבר התנסתי בביטא בזמנו)

את הדמו של COD4 לפחות 5 פעמים ,כל פעם רמה אחרת,סגנון אחר,נשקים אחרים..

גם את הדמואים של קלייב בארקר וטיימשיפט סיימתי פעם אחת,חמודים.

בכל אופן הדירוג האישי שלי :

COD4

CRYSIS

CLIVE

TIMESHIFT

ובקיצור- C.C.C

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים