פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים Call of Duty 4 Fastest way to buy the game?ma ha dereh hahi mehira ve ha mishtalemet liknot et ha mishak????????dereh ha internet? im ken eize linkim toda merosh!!!!!sorry ein evrit karega ba mahshev...
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אין אני חולה עליכם ילדי הג'יבריש כנס לכאן אחי freak.co.il תעשה pre-order
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים למה לעשות pre order ? זה מגיע אליהם רק בפאקניג דצמבר !!אני אישית קונה את המשחק ברגע שהוא יוצא דרך ה- steam .אני אוהב לקנות משחקים דרך התוכנה הזאת וגם זה יוצא הרבה יותר זול , שלא נדבר על מהירות... ( לפי מהירות ההורדה שלך )
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר למה לעשות pre order ? זה מגיע אליהם רק בפאקניג דצמבר !!אני אישית קונה את המשחק ברגע שהוא יוצא דרך ה- steam .אני אוהב לקנות משחקים דרך התוכנה הזאת וגם זה יוצא הרבה יותר זול , שלא נדבר על מהירות... ( לפי מהירות ההורדה שלך )Fucking Steam yesh li Black Box ve ze horid li HL2 E2 be shavua mehirut 1 kb.....(ve ken ze lo 100% yetse la steam...)Ebay efsharut aval efshar link yoter spetsifi
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים ET:QW יצא לסטים + כתוב באתר שלהם...אני כבר אביא לינק .לא תמצא:http://www.steampowered.com/v/index.php?publisher=activision&cc=IL
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים וואלה צודק...לא כתוב , אבל יש את כל המשחקים האחרים מסדרת COD .ומקסימום..אני אקנה מ- EA Link
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר וואלה צודק...לא כתוב , אבל יש את כל המשחקים האחרים מסדרת COD .ומקסימום..אני אקנה מ- EA LinkEA?????lama nira leha she EA emheru ba hanut shelahem mishakim shel ACTIVISON
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים EA LINK ? זה כמו שתלך למשרדי מייקרוסופט ותבקש לקנות PS3 (המשחק MOH מופץ ע"י EA )
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר EA LINK ? זה כמו שתלך למשרדי מייקרוסופט ותבקש לקנות PS3 (המשחק MOH מופץ ע"י EA ) Maskim etha be 1000% :lol: EA link alek
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר ulay ehiye efshar liknot ta mishak po http://www.direct2drive.com/lefi eh she horadeti Crysis BETA ze haya maher meod(ze me ha sharatim shel Fileplanet)(kamuvan she lo nitstareh lehakot ba tor kmo kodem)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.