פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים לא יודע בדיוק עד כמה הילדה אחראית אבל לא הייתי נותן לילד/ה בגיל הזה מחשב נייד במחיר שקרוב ל10 אלף שחאני גם לא יודע אם המחשב אמור לשמש לילדה רק בבית או גם בבית הספר ללימודיםכי אם זה לבית הספר אז מעניין איזה מן מקום זה כי רוב בתי הספר הממלכתים בארץ הם לא מקום בטוח למכשירים יקריםואם זה לבית יותר משתלם ומתאים למשחקים לקנות מחשב נייחבעניין המוזיקה נגן MP3 נראה לי משתלב פהבכל אופן,לתת כאלה מתנות יקרות לילדים יכול להפוך אותם לקצת מפונקים נראה לי.. בלי לפגוע כמובן..
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים לך לסופר תקנה לחפ ביצים חלב ומחשב נייד מה שיש זה לא משנה ילדה בת 11 לא צריכה יותר. מה זה התקציב הזה??? מה זה קשור..למה אנשים תמיד קיצוניים לפה או לפה???
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר חח זה לא חייב להיות 9K זה יכול להיות גם 5K והוא לא הולך לבצפר זה נשאר בביתואני יודע שעדיף נייח היא רוצה ניידאין לי כוח להתווכח הסברתי לה וגם לאבא שלי שיותר טוב נייח לא משנה בכל מקרהאני צריך נייד שיהיה מתאים להמן הסתם היא לא גיימריתהיא שומעת פה ושם מוזיקהמשחקים קלים כמו המשחק הזה של השטיח ריקודיםחשוב שיהיה חיבור לטלויזיהושוב המשקל לא משנהוצריך גם מסך שיהיה יחסית גדול...
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250.htmכולל 2 ג'יגה זכרון וויסטה בייסיק צריך להיות נחמד ומספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.