עבור לתוכן

מערכת סראונד לסלון 6.5K רסיבר + רמקולים

Featured Replies

פורסם

ק"ב = קולנוע בייתי.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

טוב,אוקיי אז ככה נקנו זוג רצפתיים וזוג מדפיים של JBL

E80 ו E30

לגבי סנטר עוד לא החלטתי ואחרי תוספת קטנה לתקציב יש לי 100 ש"ח בשביל סנטר אשמח לקבל הצעות

פורסם

למה לקחת את הE30 אין בהם כל צורך ה-E20 יעשו את העבודה הרי רמקולים אחוריים נועדו לאפקטים בלבד ואין צורך להשקיע בהם במקום זה הייתי קונה סנטר מאותה סדרה שים לב מאותה סדרה אם קונים סנטר תדאג שיהיה מאותה סדרה שתיהיה חתימת צליל זהה לקדמיים תשקול גם סאבוופר מוסיף מאוד לחוויה את הסאב תוכל לרכוש בנפרד ואין חובה לרכוש מאותה סדרה או יצרן

פורסם
  • מחבר

הE20 לא היו קיימים בחנות בה שמעתי אותם,

די אהבתי את הצליל,מתוך ה6 סטים ששמעתי..

לגבי הסנטר נראה לי שאני באמת אוסיף את הסנטר אותו שמעתי עם הסט Ec25

במקור די תיכננתי על הLx2000 אבל הוא די מחוץ לתקציב

לגבי הסאב, e105P

הוא יקנה מתישהו לקראת פסח כי ביינתים חסר לי כסף..

פורסם

מה שהייתי עושה זה מחזיר את ה-E30 לוקח את ה-E20 ובכסף שנשאר מהזיכוי קונה את הסנטר התואם של הסדרה כמובן שתצטרך להוסיף עוד קצת כסף

פורסם
  • מחבר

אני מרוצה מהE30 ויש לי הרגשה שאני לא אחליף אותם

בכל מקרה ה500 שקל החסרים לקניית הLX2000

יגיעו עם המשכורת הבאה ב10 לחודש

מה שכן ייתן לי גם עוד כסף לסאב אולי..

פורסם

למה לקחת את הE30 אין בהם כל צורך ה-E20 יעשו את העבודה הרי רמקולים אחוריים נועדו לאפקטים בלבד ואין צורך להשקיע בהם במקום זה הייתי קונה סנטר מאותה סדרה שים לב מאותה סדרה אם קונים סנטר תדאג שיהיה מאותה סדרה שתיהיה חתימת צליל זהה לקדמיים תשקול גם סאבוופר מוסיף מאוד לחוויה את הסאב תוכל לרכוש בנפרד ואין חובה לרכוש מאותה סדרה או יצרן

נראה לי שאתה קצת ממעיט בערכם של האחוריים או לחילופין אפקט הסראונד.

ניסית פעם לראות סרט כשכל הרמקולים זהים (קדמיים ואחוריים)?

לנושא,

הייתי עושה בדיוק כמוך, השקעה חד פעמית לשם קבלת משהו יותר טוב. על אחת כמה וכמה אם אתה אוהב את הצליל.

משכורת הבאה תתחדש בסאב P:

הייתי אולי ממליץ אחרת אם היית סגור על התקציב אבל לפי מה שאני רואה יש גמישות.

פורסם

לא הבנתי מאיפה בא העניין של המעטה בחשיבות האחוריים. אנחנו כבר לא בימי ה-DS וה-DPL. אחוריים טובים יעשו הבדל מורגש בצליל. אני משתמש כאחוריים בזוג 101 של אומגה שהוא רמקול מדפי בגודל נחמד, וזה שיפור עצום לעומת מדפיים קטנים יותר שבדקתי בעבר. לצערי אין לי כרגע מקום מאחורה לרצפתיים, אבל כבר יצא לי לחבר את הקדמיים של המערכת השנייה בתור אחוריים לצורך הבדיקה, וזה משפ את הצליל פלאים.

כסף שמושקע באחוריים, במידה ויש שימוש בסראונד, הוא כסף שהוקע, לא כסף שנזרק. סנטר הוא חשוב יותר מאשר סאב, משמעותית יותר חשוב. זו לפחות דעתי. סנטר הוא רמקול מאוד חשוב בסראונד, לא פחות חשוב מהקדמיים, לכן כדאי שתקנה משהו שאתה אוהב, כי אין דבר יותר מעצבן מאשר להשקיע המון כסף במערכת, ובגלל סנטר מפגר לקבל צליל מגעיל.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים