פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים אוקיי אז ככה בקרוב ישנו תיכנון ל"שדרג" את הסלון התיכנון על הLCD כבר נסגרעכשיו עיניין המערכת נשאר פתוחעכשיו אני מחפש רסיבר + רמקולים בתקציב מקסימלי של 6.5Kאשמח לקבל מערכות מומלצות ומקומות בהם אוכל לשמוע את המערכותבתודה,
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים רסיבר רמת כניסה של denon , yamaha , pioneer , onkyo עד 2200 שקלים.בנוגע לרמקולים, מאיפה אתה בארץ? שנוכל להמליץ לך על חנויות מהאיזור שלך... כמובן שעדיף יד שניה אם בא בחשבון.אפשר לחפש ב yad2 או בחנויות שמוכרות כמו פיוז.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר אני מאזור המרכז,ככל הנראה אני אקח את הרסיבר הבאhttp://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=RXV461&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=194&aff=Zap〈=heואני אוכל להשיג אותו ב1999 ש"חמישהו יכול להעיד על האיכות שלו?
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אני אישית לא אוהב את הרסיברים של ימאאה (רמת כניסה).שמעת אותו?נסה להשוות אותו ל denon / onkyo.יש מספר חנויות באיזור המרכז שאני ממליץ:העולם הדיגיטלי ברמה"ש.פיוז בגבעתיים.ארמגדון ברמת גן.סינמה פרדיסו בנמל ת"א.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים ה-461 לא רע שמעתי אותו בקצרה אצל חבר...לי יש את הדגם הקודם ה-459 שמחובר לסט רמקולים פשוטים של American Acoustics (מדבקה) ואני מאוד נהנה ממנו (אני לא צריך יותר מידיי, מעדיף להשקיע יותר בסטריו מאשר ק"ב)... הוא פשוט עושה את מה שמבקשים ממנו.אבל כמו ש-AMNESIA אמר כדי להשוות אותו ראש בראש עם אחרים.לפי דעתי תשקיע את רוב הכסף על רמקולים טובים... במיוחד קדמיים (אם אתה רוצה לשלב ולא לקחת סט שלם).תוכל למצוא דברים מעניינים ביד שנייה.ד"א מה גודל החדר?
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים שמחובר לסט רמקולים פשוטים של American Acoustics (מדבקה) ואני מאוד נהנה ממנו (אני לא צריך יותר מידיי, מעדיף להשקיע יותר בסטריו מאשר ק"ב) ?
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים ? מה הבעיה שלך? המערכת יושבת בבית של ההורים ולהם ממש לא משנה איכות הסאונד הם לא יבדילו בין הרמקולים הללו לבין משהו אחר שיעלה להם פי כמה... שיעשו מה שהם רוצים בכסף שלהם... את שלי אני מעדיף, כמו שאמרתי, להשקיע במערכת סטריו טובה... משהו בתקציב הנקוב פה...
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר אחת הסיבות שאני מעוניין לקחת את ה461 בגלל המחיר הזול שאני יכול לקבל אותו,לא יותר, אני אקפוץ לחנויות שנתתם למעלה לקראת סוף שבוע הבא.בקשר לרמקולים אני מאמין שרוב הכסף יושקע על קידמיים.בשל הסיבה שרוב הזמן שומעים מוזיקה וכאלה בסלון.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מה הבעיה שלך?המערכת יושבת בבית של ההורים ולהם ממש לא משנה איכות הסאונד הם לא יבדילו בין הרמקולים הללו לבין משהו אחר שיעלה להם פי כמה...שיעשו מה שהם רוצים בכסף שלהם... את שלי אני מעדיף, כמו שאמרתי, להשקיע במערכת סטריו טובה... משהו בתקציב הנקוב פה... בלי להעליב, אבל סתם הצחיק אותי שאתה אומר שאתה מעדיף להשקיע בקדמיים ויש לך רמקולים של american acoustics...
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים בלי להעליב, אבל סתם הצחיק אותי שאתה אומר שאתה מעדיף להשקיע בקדמיים ויש לך רמקולים של american acoustics...זו לא המערכת שלי, זו המערכת של ההוריםנראה לי שהסברתי את דברי בהודעה שאחרי... וגם בהודעה הפרטית ששלחתי לך.בקשר לשלי אני עדיין מתלבט בין כמה זוגות רמקולים וכמה הגברות.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים אם קניתי LCD ורסיבר, אני מניח שהשימוש העיקרי יהיה ק"ב? או שאני טועה?במידה ואתה תראה הרבה סרטים ופחות תקשיב למוזיקה עדיף לקחת סט 5.1 שלם.יש דברים טובים בסביבות ה 4-4.5 k.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים שלום לכה הרשה לי להמליץ על חנות סטראו ברחובות בשם[ סטראו דרום] שהיא אמינה מאוד וייש שם רסיברים מכל הסוגים וגם רמקולים מקווה שעזרתי
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר אם קניתי LCD ורסיבר, אני מניח שהשימוש העיקרי יהיה ק"ב? או שאני טועה?במידה ואתה תראה הרבה סרטים ופחות תקשיב למוזיקה עדיף לקחת סט 5.1 שלם.יש דברים טובים בסביבות ה 4-4.5 k.ק"ב?!בכל מקרה השימוש העיקרי יהיה מוזיקה דווקא,סרטים פחות.הרסיבר כנראה יקנה כבר מחר בבוקרוככל הנראה אני אלך על ה461הקלט לרסיבר יהיה מחשב HTPC וחיבור YES ללוין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.