פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר ובקשר לקירור מארז, הדבר האחרון שעוד יש עליו התלבטות.. איזה קירור אולטימטיבי מבחינת שקט\ביצועים\מחיר? אני יודע שזה לא דברים יקרים אבל גם בזה אני רוצה השקעה טובה [=
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אממ בחינת קרור הזאלמן נחשבםי טובים כמו הf3אם זה עושה לך את זה אורות וכאלה יש מאוררים של TT עם לדים וכאלהאבל אם לא הf3 יעשה את העובדה מעולהבכל שאלה או בקשה Junior_mgליאור,
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר אממ בחינת קרור הזאלמן נחשבםי טובים כמו הf3אם זה עושה לך את זה אורות וכאלה יש מאוררים של TT עם לדים וכאלהאבל אם לא הf3 יעשה את העובדה מעולהבכל שאלה או בקשה Junior_mgליאור,אורות לא עושים לי כלום, גם ככה המארז הזה מכוער בטירוף בעיני...איזה כיף, הקירור גם יותר זול.. אבל הוא שקט? זה יחסית חשוב לי, אני מוכן להשקיע כמה עשרות שקלים בשביל השקט...
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים חח אתה לא יכול לצפות גם למארז כמעט הכי זול שקיים וגם לשקטבשביל שקט צריך לשלם הרבה כסףחח אינ פריק של שקט ובגלל זה אינ מוציא 1K+ על מארז אז אתה מצפה יותר מדי ממארז ב200 שקל
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר בעיקרון אחד המנהלים פה אמר שהוא מספיק שקט ממרחק 3 מטר (יעני אפשר לישון איתו באותו חדר..)אבל אני דיברתי על הקירור מארז.. האם הוא שקט? הזלמן F3..
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אממ מ3 מטר לא שועמים אותו ? o_O בכל מקרה הוא יהיה פחות רועש מהמארז :D הוא לא אמור להיות רועש בצורה יוצאת דופן אחרי כל מדבור במאוור איכותי לא באיזה זבל
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר אממ מ3 מטר לא שועמים אותו ? o_O בכל מקרה הוא יהיה פחות רועש מהמארז :D הוא לא אמור להיות רועש בצורה יוצאת דופן אחרי כל מדבור במאוור איכותי לא באיזה זבל טוב בעיקרון נושא המפרט סגור.. הייתה לי שיחה עם אבא שלי לגבי התקציב. הוא אומר שהמסך יקר אבל שיכנעתי אותו שהוא מתאים לי ושהוא אחלה מסך. הכל יותר זול בIQPC וגם אצלם יש OC חינם עכשיו אבל המשלוח וההרכבה אצלם עולים 117/45 במקום 5/5 בTMS ככה שזה יוצא כמעט אותו הדבר.. מה כדאי? [=
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים לא מכיר את השירות של IQPC אבל לפי מה שאנשים רושמים הוא בסדר, אני דווקא לא התרשמתי מהתשובות בטלפון אבל אולי סתם צירוף מקרים שהתקשרתי בשעות עמוסות או משהועם TMS יש לי נסיון טוב.מאיפה אתה בארץ ? אם זה משחק תפקיד - TMS קריות + ת"א, IQPC אשדוד
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר אני ירושלמי.. צפון לא בא בחשבון.. אשדוד כבר יותר קרוב אבל ההורים שלי כ"כ עסוקים שאין סיכוי..בשביל שירות- תל אביב דווקא מקום מצויין. אבא שלי נוסע לשם לעיתים תכופות לענייני עבודה..יש להם גם מכירות בת"א? כי לפי מה שהבנתי הסניף בתל אביב הוא שיתוף עם חברת מחשבים אחרת ויש שם רק מעבדה..בכל מקרה, אני כנראה הולך על TMS.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים אני גם הייתי ממליץ על tmsחבר שלי קנה עכשיו משמה מחשב והוא ממש מרוצהממתי Iqpc מציעיעם Oc בחינם??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.