פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים תקשיב המפרט נחמד אבל לא יותר ואני יסביר למהעם אותו תקציב אתה יכול להגיעה רחוק יותר ע"י ביצוע Oc לדעת חבל שלא לבצעשעוד המהעבד הזה יכול הלהגיע רחוקודר"כ למה לקחת זכורות כאלה ? פשוט תקח גרסאת Oem של המעבד יחסוך לך 100 שקל תקח זכורת 800 value גם נקראה לי יחסוך לך לא מעט כסף ותכניס v1 ותסדגור ענייןככה תקבל מעבד הרבה יותר חזק בכל שאלה או בקשה junior_mgליאור,
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים לא חמוד גרסאת box זה אותו מעבד שפשוט מגיעה כבר עם קרור סטוק מהמפעל וגרסאת oem זה אותו מעבד רק בלי הקרור של המפעל כי הוא מיותר במקרה של oc כי בכל מקרה מוסיפים קרור חיצוני v1 זה קרור למעבד מחברת ttהינה http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3892בכל שאלה או בקשה junior_mg ליאור,
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מבחינת קרור יש אנשים שאומרים שהוא טוב יותר אבל אני אישית לא הייתי לוחק קרור שמקרר טוב יותר ב2-3 מעלות ומרעיש פי 5 הוא נחשב קרור מצוין אבל רועש בטרוף!!אם אתה שואל אותי big typhhon הבחירה המנצחת של שקט +קרור מעולה גובל בחרשי גם על מקסימום v1- נחשב די שקט וגם מקרה מעולה tuniq-נחשב לקרור בין הטובים אבל רועש בצורה מפחידה אש לסיכום סדר הדרגות קרור : 1. tuniq 2. v1 3- big thpoon שקט : 1.bt!! 2.v1 3.והרבה מאוחר tuniq מקווה שעזרתי בכל שאלה או מקשה junior_mg ליאור,
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים לא ידידיהbt גובל בחרישי אף במאמץ הV1 אינו שקט ברמה כזאת במאמץ ובטח ובטח הtuniqגיא דבר איתי בפרטי.....בכל שאלה או בקשה junior_mgליאור,
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר אוקיי, אני רוצה להבין דבר אחד, מי בדיוק אמר לך שטוניק טאוור רועש ? אתה מצחיק אותי באמת.יש לי את הקירור הזה, ואני יגיד לך את האמת? קירור בין השקטים, אתה לא מאמין ? תבוא תראה תשמע תתרשם אני גר בכפר סבא.באמת באמת זה קירור שאני בכלל לא שומע אותו, היה לי מאוורר פשוט של Cooler-Master והוא ממש עשה לי רעש, אז אחד הדברים שהייתי צריך בקירור היה השקט, ובגלל זה לקחתי את הטוניק טאוור , תשאל פה עוד חבר שלי בפורום, לפני כמה ימים קנה את הטוניק טאוור, תשאל אותו עם הוא רועש.StasAMG קוראים לו.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים א' כל אני שמח לשמוע שאתה מרוצה מהחומרה שיש לך עכשיו שאלה - שאתה אומר שהוא שקט על איזה רמה הוא ? אתה יכול להגיד לי שהוא שקט גם במצב הכי גבוהה ? בכל שאלה או בקשה junior_mg ליאור,
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר בוא נגיד שעל המהירות הכי גבוה שלו, אני יכול להסתדר, אני לא אומר שבמהירות הכי גבוה לא שומעים את המאוורר, שומעים, אבל כל הטרמלטייקים האלה גם לא כל כך שקטים, ובוא נגיד שיש כמה, הם לא מגיעים לרמת הקירור שהטוניק טאוור מקרר על מינימום (במצב שגם הטרמלטייק על מינימום).בעיקרון אני מגביר למהירות הכי גבוה רק כשאני משחק, וזה לא מפריע לי בכלל כי גם יש סאונד, ככה ברוב הזמן המאוורר על מינימום תמיד.בוא נחזור לנושא, אמרת שכדאי להחליף זכרונות ?
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים ה8800GT נמכר בסקאי פי.סי http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=37341
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים כן באמת לא הבנתי מה פשר היציאה ולבחור עם הtuniqעל סמך מה אתה אומר ששום קרור של tt לא מגיעה לרמת קרור של הטוניק על מינימוםנראה לי קצת יומרני להגיד דבר כזהאתה לא חושב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.