עבור לתוכן

האם ישנו קשר בין הצ'יפסט לבין הכרטיס הגרפי? כנסו וקראו

Featured Replies

פורסם

לא חידש לי כלום, אין קשר (תשובה לשאלה שבכותרת).

עוד הוכחה למה RD600 הוא צ'יפסט כושל שבגלל זה הוציאו רק לוח אחד איתו.

965P מוצלח יותר מה - 680I (אם כי ה - 680I אמור להיות עדיף במבחנים שבודקים ביצועי זכרונות).

פורסם

אני ראיתי כתבה/ביקורת ש 975 אפילו מציג ביצועים יותר טובים על פני 965.

רק חבל שהוא לא ככה באוברקלוק :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אומנם לא חידש לך כלום,אך אנשים עוד חיים סרט שיש קשר ישיר בין הכרטיס מסך לבין הצ'יפסט

המאמר הזה שופך אור על העיניין

פורסם

P35 זה הכי טוב

פורסם

מה אתה קשור ?

שמת לב לתאריך הכתבה ?

פורסם

מה אתה קשור ?

שמת לב לתאריך הכתבה ?

ציינת שה 965P טוב יותר מ 680i , אז ציינתי שמכיוון ש P35 הוא גירסה משופרת של 965P, אז הוא הכי טוב

אגב באמת לא שמתי לב לתאריך... אם זה כל כך ישן אז למה לפתוח על זה נושא חדש ?

פורסם

אגב באמת לא שמתי לב לתאריך... אם זה כל כך ישן אז למה לפתוח על זה נושא חדש ?

אומנם לא חידש לך כלום,אך אנשים עוד חיים סרט שיש קשר ישיר בין הכרטיס מסך לבין הצ'יפסט

המאמר הזה שופך אור על העיניין

פורסם
  • מחבר

דניס,

התכוונתי שאנשים חושבים שיש קשר אם הלוח שלהם בעל chipset nvidia ישפיע אם הם יקנו כרטיס של חברת ATIAMD

פורסם

אני הבנתי אותך כבר בפוסט הקודם :P

פורסם

הקשר היחיד הוא שצריך לוח אם מבוסס שבבי NVIDIA בשביל להריץ SLI, ולוח אם מבוסס שבבי ATI כדי להריץ CROSSFIRE

או לפחות זה מה שהיה פעם (אני לא עוקב כי תצורות אלו הן בזבוז בעיני) למרות שאפילו מגבלות אלו היו מלאכותיות כי שני כרטיסי וידאו יכולים לעבוד ביחד (בעזרת החיבור ביניהם ודרייבר מתאים) ללא שום קשר לאיזה צ'יפסט משתמשים.

פורסם

Crossfire יעבוד גם על לוחות מבוססי אינטל.

אם לדייק (ולחפור) אז Crossfire אמור לעבוד על כל לוח PC, אלא ש-Nvidia חוסמים בכוונה את האפשרות הזו (שאמורה להיות סטנדרטית).

וכאילו זה לא מספיק, גם SLI יכול היפותטית לפעול על כל לוח. אבל שוב אלה Nvidia שכותבים דרייברים שיאפשרו את זה רק כאשר הם מקבלים קריאה של לוח NFORCE. מי שמוכן להשקיע ולחטט בקישקעס של הדרייברים לא יתקשה להסיר את המגבלה הזו.

אז כן. Nvidia הם הרעים בסיפור הזה.

אבל כאמור, אם יש לך "רק" כרטיס מסך אחד במערכת (או שניים שמחוברים ל-2 מסכים) זה לא צריך לעניין אותך. אפשר לערבב חברות חופשי ולא יקרה שום דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים