עבור לתוכן

בעליהם של כרטיסי סידרה X1950 נא להכנס

Featured Replies

פורסם

והכרטיס שלך זה מה שיכריע, נכון?

אתה לא מבין שזה לא בכל הכרטיסים?!

• תגובות 238
  • צפיות 50.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

בומר...

דבר חלש!!!

רבותי תפסיקו עם הספאם

פורסם

אם אני הייתי רווק, הייתי חוסך כל שקל ומשלם היום פחות משכנתא. ;D ;)

אוי אוי אם היה אפשר לחזור שנה אפילו לפני החתונה כמה הייתי יכול לחסןך כמה אוייייי חבל חבל . טוב זהו נגמר הנושא הזה.

ff10 חחחח אנחנו מחכים לתמונות . אבל יש לך את הכרטיס X1950 PRO 256 כן?

פורסם
  • מחבר

רוני אתה בכוח רוצה אזהרה?

די עם הספאם אם יש לבחור מה להראות לנו במשחקים האלה (חוץ מFARCRY)שהבאתי כאן שיראה

פורסם

אני מניח שזה קשור לפה.. לא רציתי סתם לפתוח אשכול...

באיזה דגמים יש את הבעיות האלה? בכולם? כי אני אולי יקנה X1950GT

פורסם
  • מחבר

ידוע על בעיות כאלו עם X1950PRO \ GT

זה כרגע בתהליכי בדיקה מול ATI

פורסם

חברים אנחנו בהתקדמות גדולה:

"I have the following updated information for you regarding the AA issue.

With Ghost Recon and Battlefield2 AA is we do not offer AA support. So this is by design.

With Stalker it appears to be a game issue as the same problem occurs with nVidia hardware.

Engineering reproduced the issue with World of Conflict and they are investigating.

Call of Duty 4 showed no issue with the latest engineering driver build so this means it should be fixed with a future driver release. My guess is the Catalyst 8.1 or 8.2. I will let you know when I have futher information.

For the other games do you know anyone with nVidia hardware who could confirm for you if the issue occurs on their hardware as well. This would indicate whether it is an app issue or graphics driver issue.

Regards,

Kyra P."

משתמש בעל NVIDIA בבקשה לספק SCREENSHOT מהמשחקים הבאים עם AA מלא(4XAA):

Command and conquer 3, Need For Speed Pro Street, Quake 4, Bioshock(When forced throught oblivion.exe on ATI Cards)

משתמשי ATI RADEON X1950PRO\GT: בבקשה מנו את המשחקים שיש לכם בהם בעיות AA.

פורסם
  • מחבר

קודם שהיא תסביר את זה שכרטיסי NVIDIA מראים צללים מושלמים יותר מאשר הכרטיסים שלהם

פורסם

קודם שהיא תסביר את זה שכרטיסי NVIDIA מראים צללים מושלמים יותר מאשר הכרטיסים שלהם

הכל יבוא ביחד, צריך תמונה של NVIDIA מול ATI.

פורסם

תגיד לATI שבכל משחק אין AA מושלם. יש משחקים שממש יש בעיה ויש שפחות.

אבל אתה רוצה רשימה ארוכה בכל זאת?

Soldier of Fortune Payback [בעייתי מאוד]

Need For Speed ProStreet גם קרבון וגם הקודם .

F.E.A.R.

Call of Duty 4 Modern Warfare

Half Life 2

Enemy Territory Quake Wars

Company of Heroes

World in Conflict

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 [בעייתי מאוד]

Driver Parallel Lines [בעייתי מאוד]

Colin McRae DiRT

Alpha Prime [בעיתי מאוד]

Tom Clancys Rainbow Six Vegas [בעייתי מאוד]

Battlefield 2 Deluxe Edition וגם 2142

El Matador

Reservoir Dogs [בעייתי מאוד]

כדאי שתראה להם את Hitman Blood Money [בעייתי מאוד] ופריי קארי ]בעייתי מאוד] וNeed For Speed לפני הקרבון וHalf Life 2

פרק 1.. אלה משחקים שעם ה6800GS ראיתי חלק לחלוטין. זהו זה לבנתיים .

ראיתי שבאת Bioshock לזה אני חושב אין תמיכה בכלל בAA כמו עוד כמה משחקים עם אותו מנוע [.Gears Of War] אבל אותם לא שמתי ברשימה.

פורסם

תגיד לATI שבכל משחק אין AA מושלם. יש משחקים שממש יש בעיה ויש שפחות.

אבל אתה רוצה רשימה ארוכה בכל זאת?

תביא לי 5-6 משחקים שלא הזכרתי מהתקופה האחרונה בין 2006-2007.

פורסם

תביא לי 5-6 משחקים שלא הזכרתי מהתקופה האחרונה בין 2006-2007.

אני נותן רשימה תראה הודעה לפני. תקח משם מה שבא לך .

פורסם

לכל משחק בעל מנוע UT3 אין תמיכה בAA, וזה כולל גם את VEGAS.

רוני ה6800GS שלך נמכר אני מניח, בכל אופן אם יש לך מכר עם כרטיס מסך NVIDIA, נסה להוציא ממנו SCREENSHOTS.

פורסם

לכל משחק בעל מנוע UT3 אין תמיכה בAA, וזה כולל גם את VEGAS.

רוני ה6800GS שלך נמכר אני מניח, בכל אופן אם יש לך מכר עם כרטיס מסך NVIDIA, נסה להוציא ממנו SCREENSHOTS.

מה גם VEGAS אותו מנוע . דווקא לא נראה בכלל. אין לי אפשרות לשים נוודיה. נו שמישהו יתחיל להכנס לפרטיים של חברה כאן ולבקש. כן ה6800 נמכר אבל הוא גם ככה היה AGP . אני חייב לציין שהכרטיס הזה התקלקל ותיקנו אותו הוא חזר יותר חלש וגם AA חלש .ו אחרי התיקון הוא היה נראה בכל זאת מעולה. אולי ATI עשו הרבה שידרוגים בכרטיסים חח ושלחו אותם לארץ הקודש :lol: . סתם סתם.

פורסם

מה גם VEGAS אותו מנוע . דווקא לא נראה בכלל. אין לי אפשרות לשים נוודיה. נו שמישהו יתחיל להכנס לפרטיים של חברה כאן ולבקש. כן ה6800 נמכר אבל הוא גם ככה היה AGP . אני חייב לציין שהכרטיס הזה התקלקל ותיקנו אותו הוא חזר יותר חלש וגם AA חלש .ו אחרי התיקון הוא היה נראה בכל זאת מעולה. אולי ATI עשו הרבה שידרוגים בכרטיסים חח ושלחו אותם לארץ הקודש :lol: . סתם סתם.

חח לך תדע איפה הכרטיס ביקר, אני בטוח במקומות טובים, ארץ הקודש זאתי מזמן לא(לא קשור לנושא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים