פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים THERMALTAKE MOZRT TX SILVER+WINDOS - 724 NIS ANTEC NINE HUNDRED- 720NISTHERMALTAKE EUREKA ( BLACK+WINDOW) VC8000BWA w/o PSU- 810NIS ANTEC P182-B ADVANCED SUPER MID TOWER CASE w/o PSU- 830NISאלו המחיריםבהתחלה התכוונתי ללכת על NINE HUNDRED שנראה יפה ומקרר מעולה הבעיה של שאין פילטרים לאבק אבל יש לו מחיר סביר יחסית.THERMALTAKE MOZRT TX נראה כמו מקרר אבל יש אומרים שהוא מעט מרעיש אבל צריך בפנים קבלים ארוכים .THERMALTAKE EUREKA נראה יפה רק שאין מספיק ביקורות וחשוב לי קירור ANTEC P182-B שמעתי שהוא מעולה רק שאני לא יודע איך 8800ULTRA נכנס בפנים .מאיפה המחירים הזולים האלה ?
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים בואנה המחירים שלך פה באמת זולים אני קניתי תEUREKA שלי ב860 אם הייתי רואה ANTEC900 ב 700 הייתי רץ עליו הוא פשוט נראה סקסי
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים בואנה המחירים שלך פה באמת זולים אני קניתי תEUREKA שלי ב860 אם הייתי רואה ANTEC900 ב 700 הייתי רץ עליו הוא פשוט נראה סקסי לפי מה שראיתי צריך להגיע עם ANTEC900 ערכה של שואב אבק אני בתחילה רציתי מאוד לקנות אותו הבעיה זה אבק ופה בארץ זה נמצא בשפע אין על זה ויכוח שהוא מארז יפה מאודודרך אגב זה ש- EUREKA מגיע עם 2 מאוררים בלבד זה לא חסרון ענק??
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים להפך, זה יתרון.פחות תחזוקה, וגם אם רוצים לשפר אוורור אז מחליפים שני מאווררים ולא 5.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מאיפה המחירים הזולים האלה ?בסקייפיסי מחירו של האירוקה הוא - 808 ש"ח ובאיי.קיו.פיסי מחירו של האירוקה הוא - 813 ש"ח המוצרט עולה באיי.קיו.פיסי 729 ש"ח.אני מניח שמחירים זולים תמצא בחנויות האלו.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים THERMALTAKE MOZRT TX SILVERנראה מדהים אני לא מבין איך לא ממליצים על מארז כזה שיש בו המון אפשרויות וקירור מדהים עם 5 מאווררים ועוד במחיר של 730 שקלבטח מישהו יגיד THERMALTAKE EUREKA עדיף עליו אולי אפשר לשאול למה ???הקירור שלו פחות טוב 2 מאווררים בלבד לעומת 5מארז מוצרט יותר גדול ונראה לי שנותנים THERMALTAKE EUREKAיותר מידי קרדיט (באתרים אחרים אני בקושי שומע עליו ) ולדעתי יש מארזים יותר מוצלחים במיוחד שהוא עולה 820 שקל (אפשר לחשוב שמחלקים אותו חינם )
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים זה שיש 5 מאוררים לא אומר שהוא קריר יותר מהאיוריקה נתחיל מזה. האיוריקה "ניצח" Stacker 830 שגם מגיע עם 5 מאוררים ויצא קריר ממנו.ואנחנו נותנים לאיריוקה את הקרדיט שמגיע לו. הוא נהדר ואני אומר את זה מניסיון מלא ואתה יכול לשאול פה רבים שיש להם ניסיון איתו גם כן.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים לך על המארז שיש לי (מפרט בצד) יש לי גם אולטרה והוא יושב שם כמו בובה והכי חשוב אתה לא שומע כלום.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים אין לי כאן שום דעה על המארזים האחרים ולא יודע עלייהם כלום, אבל האנטק 900 - מניסיון של שבועיים. חביב עד מאוד. מאוורר היטב, נראה מדהים, פילטרים: לא בעיה להתקין, כן בעיה: כל כמה זמן לפתוח הכל שוב ולנקות אותם :\ האור שלו יכול להציק לחלק מהאנשים בלילה. דיי שקט שכל המאווררים על LOW, על MED הוא רועש. על HIGH הוא טרקטור. אני אחד ששואב את הבית וכאלה הרבה אז אני כבר מנקה את המארז מקדימה (איפה שיש הכי הרבה אבק) וגם מסיר שני ברגים כבר ופותח אותו מצד ושואב בפנים. בקרוב אבא אמור להביא קומפרסור מטורף. ואז זה יהיה פשוט תענוג בקיצור, אני לא מכיר את המארזים האחרים ואין לי כסף ל-8800U, רק 8800GTS 320MB ולא יודע איך האולטרה ישב שם. אבל עם המפרט שבצד אני מאוד מרוצה מהמארז הכחלחל הזה. ובאמת כמו שמישהו ציין פה, סקסי ;D
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים אין לי כאן שום דעה על המארזים האחרים ולא יודע עלייהם כלום, אבל האנטק 900 - מניסיון של שבועיים. חביב עד מאוד. מאוורר היטב, נראה מדהים, פילטרים: לא בעיה להתקין, כן בעיה: כל כמה זמן לפתוח הכל שוב ולנקות אותם :\ האור שלו יכול להציק לחלק מהאנשים בלילה. דיי שקט שכל המאווררים על LOW, על MED הוא רועש. על HIGH הוא טרקטור. אני אחד ששואב את הבית וכאלה הרבה אז אני כבר מנקה את המארז מקדימה (איפה שיש הכי הרבה אבק) וגם מסיר שני ברגים כבר ופותח אותו מצד ושואב בפנים. בקרוב אבא אמור להביא קומפרסור מטורף. ואז זה יהיה פשוט תענוג בקיצור, אני לא מכיר את המארזים האחרים ואין לי כסף ל-8800U, רק 8800GTS 320MB ולא יודע איך האולטרה ישב שם. אבל עם המפרט שבצד אני מאוד מרוצה מהמארז הכחלחל הזה. ובאמת כמו שמישהו ציין פה, סקסי ;D האנטק 900 אחד המארזים היפים לדעתי שיש בשוק פה בארץ זה קצת בעייתי לתחזק מארז כזה כי הוא אוכל אבק וזה לא בריא בכלל למחשב ולרכיבים ומה שבטוח למאווררים האולטרה ישב בפנים כמו ענק וכשהוא הוא נמצא על HIGH הוא באמת מרעיש כשהייתי בארצות הברית הייתה איזו חנות שהחזיקה המון מארזים שפעלו עם ספק ויכולתה לראות ולשמוע את כל אחד מהמארזים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.