עבור לתוכן

שאלה לגבי יציאה אינפרא אדום ב DELL 1520

Featured Replies

פורסם

תמיר, בדיוק. בכדי שהאינפרא יזוהה, יש להכניס את התקן השלט לחריץ ExpressCard.

[glow=red,2,300]נ.ב.[/glow] לא הייתה לי כוונה לפרסם את התקני LG, פשוט זוהי תמונה היחידה שמצאתי כו ברורה, בנוסף השלט סטנדרטי שמתאים לנייד הנ"ל.

שיהיה לילה שקט :sleep:

דימי

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון, אז אני צריך לקנות את השלט רחוק שהוא בדוגמת כרטיס אקספרס, לתקוע אותו שמה בסלוט פעם אחת, ואז זה יזהה לי את האינפרא באופן תמידי ?

כאילו זה יהיה דיי מגוחך אם האינפרא יעבוד רק מתי שהשלט תקוע שם בפנים, הרי פיספסנו פה את כל הפואנטה של השלט.

:silly::kopfpatsch::nixweiss::bash::s07:

פורסם

klayman, בדיוק. כשאתה מעוניין להשתמש בשלט אתה פשוט שולף אותו מהחריץ של-ExpressCard

לזיהוי ראשוני השלט חייב להיות בפנים.

שבוע טוב,

דימי

פורסם

שלום לכולם

יש לי גם DELL בהתחלה גם אני חשבתי ש IR לא עובד אבל...

ברוב המחשבים של DELL כברירת מחדל הIR לא מאופשר

מה שווה בדיקה זה להכנס לBIOS ולבדוק עם יש לך אפשרות לאפשר את IR

מקווה שעזרתי

יניב

פורסם

בחיים לא שמעתי על הפעלת הIR ע"י הכנסת השלט לכ.הרחבה.

השלט צריך להגיע כבר מקודד מהמפעל כדי שיתאים לאינפרא אדום,כמו TV ושלט מקורי שלה.

פורסם

כברירת מחדל החישן IR ב-Inspiron-1520 לא מופעל . פשוט צריך להפעיל אותו בהגדרות של ויסטה , איך לא הבנתי.

השלט אפשר לרכוש בניפרד

Dell EXPRESSCARD IR REMOTE Inspiron 1520 VOSTRO 1500

http://cgi.ebay.com/Dell-EXPRESSCARD-IR-REMOTE-Inspiron-1520-VOSTRO-1500_W0QQitemZ230186048369QQihZ013QQcategoryZ51086QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

פורסם

ידידינו, יש לי חדשות בשבילך.

ביררתי דבר הבא. בגרסת Inspiron 1520 יש רק פורט Express Card 54mm כניסת/יציאת החריץ בצורת [glow=red,2,300]ר[/glow] או [glow=red,2,300]L[/glow] איך שלא תרצה לקרא לזה..

מה שזה אומר מבחינתנו, אתה שולף את ה-כרטיס "ריק" משמו "Blank" מפורט הנ"ל ומכניס במקומו כל שלט אשר תואם ל 54mm ואוטומטית המחשב מזהה את ההתקן מה שזה דורש רק התקנת דרייבר..

תמיר, לא שמעת זה לא אומר שאין.. ;)

עכשיו הפואנטה פה שבכדי לא לעבד את השלט, פשוט משאירים אותו בתוך החריץ.

בברכת סוף שבוע ניפלה לכולם,

דימי

פורסם

אצלי בHP יש גם תא כזה עם כרטיס ריק כזה שמכסה אותו,אתה שולף אותו ומאחסן שם את השלט כדי שלא יאבד.אצלי השלט מגיע מקודד מראש לIR עקב כך זה נשמע לי מוזר.

פורסם

אין דבר כזה שלט שאתה דוחף והוא מפעיל משהו... זה שטויות

השלט נכנס ליציאה הזו מכיוון שרוב האנשים גם ככה לא משתמשים בה אז חשבו וחשבו והחליטו בוא נעשה את השלט בצורה שנוכל לאחסן

אותו במחשב מבלי לבזבז משאב יקר שהוא מקום ולכן עשו אותו בצורה של החריץ הרחבה. אין לי מושג לגופו של עניין אם יש או אין אינפרא בדגם הזה

אבל אל תשלה אותו אין שום שלט בעולם שיפעיל לו את האינפרא אדום במחשב, אם יש אז יש ואם לא אז לא ואם זה בא בלי שלט אז כנראה שהאינפרא לא פעיל.

חוץ מזה מה הוא צריך את השלט כל כך???

יש לי שלט כזה במחשב של HP והוא לא שימושי בעליל לפחות בשבילי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים