פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים בסיגנון של היטמן/ספלינטר סל.שצריכים להפעיל מינימום כוח אש בשלב ולהגיע למטרה מסוימת.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים DEATH TO SPIES זה משחק שבו אתה משחק סוכן ביחידת הביון הנגדי של ברה"מ במהלך מלה"ע ה - 2 ומתנקש במרגלים אוייבים, מבצע משימות בעורף האוייב וכ"ו.על משחקי THIEF רשום בסטיקי של המלצות משחקים.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר הממ THIEF נשמע נחמד וגם השני שהצעת.מצאתי הסבר רק על THEIF 1,איך שאר הכותרים בסדרה? הם לא מאבדים מערכם ברגע שאתה סיימת את המשחק הראשון? (כי בכול זאת במשחק הראשון אתה לומד ממש את הרקע של הבחור..), הסיבה היחידה שאני לא אשחק בזה, זה בגלל הגראפיקה.DEATH TO SPIES נשמע מעולה (חובב WW2 ;D), מאיזה שנה זה?
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים death to spies הוא החדש ביותר,יצא בזמן האחרון,בפיתוח רוסי אם אני לא טועה.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים כל כותרי THIEF הם ברמה גבוהה (במיוחד הראשון והשני).אם כי המשחק השלישי מכניס עיר "פתוחה" אליו וקצת הורס אבל הוא עדיין משחק טוב.MANHUNT שהומלץ כאן גם משחק לא רע.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים הממ THIEF נשמע נחמד וגם השני שהצעת. מצאתי הסבר רק על THEIF 1,איך שאר הכותרים בסדרה? הם לא מאבדים מערכם ברגע שאתה סיימת את המשחק הראשון? (כי בכול זאת במשחק הראשון אתה לומד ממש את הרקע של הבחור..), הסיבה היחידה שאני לא אשחק בזה, זה בגלל הגראפיקה. DEATH TO SPIES נשמע מעולה (חובב WW2 ;D), מאיזה שנה זה? למה מה רע
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים death to spies הוא החדש ביותר,יצא בזמן האחרון,בפיתוח רוסי אם אני לא טועה.את המשחק מפתחת חברה רוסית שנקראת 1C Companyהחברה כבר הספיקה להוציא לא מעט משחקים כשהאחרון היה משחק שנקרא you are empty שיצא פעמיים השנה והציונים שלו,איך להגיד בעדינות-רעים.המבקרים המקצועיים בכלל לא התייחסו למשחק הזה.http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/youareemptyהחברה הוציאה להפתעתי לא מעט משחקים http://games.ign.com/objects/027/027584.htmlאחת הבעיות של החברה הזו לדעתי זה חוסר פרסום,המשחקים יוצאים בלי שכמעט אף אחד ישים לב.לגבי המשחק החדש,אין להקיש אין להקיש עליו מהקודם כי אני חושב שלחברה יש פוטנציאל והכל ענין של תקציב /ערוצי פרסום/הייפ וכו וכואז לא היתה עלילה במשחק הקודם והשלבים היו באמת לינאריים בצורה מגוחכת ואני דווקא ניסיתי את המשחק והייתי נותן לו לפחות 60 במשחק החדש נלמדו מספר לקחים אין מה להגיד , 1C יכולה מפה רק להשתפרhttp://www.gamespot.com/pc/action/deathtospies/review.html?sid=6181204
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים hitman blood money הכי מוצלח מכל הבחינות בז'אנר הזה שאתה מחפש.. אני אישית שיחקתי ב HITMAN BD רק בשביל הגרפיקה.. אני לא סובל את זה שצריך להתגנב הכי כיף לרסס
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים ה - SPACE RANGERS 2 שלהם הוא משחק פשוט מעולה.גם THEATRE OF WAR ו - Soldiers: Heroes of World War II משחקים טובים ו - PERIMETER המקורי והמצוין.ו - FACES OF WAR הוא משחק בינוני/סביר.DEATH TO SPIES גם מסתמן שיהיה משחק טוב.YOU ARE EMPTY, Brigade E5: New Jagged Union ו - BLOOD MAGIC/DAWN OF MAGIC איכזבו בענק מבחינתי (אני עוקב גם אחרי משחקים מעניינים של חברות קטנות).משחקים מבטיחים שלהם הם: CRYOSTASIS ו - PT Boats: Knights of the Sea.יש גם את Vivisector: Beast Inside המסקרן, מעניין איך הוא... סימון אולי תנסה אותו ?את השאר אני לא מכיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.