עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

איזה צורב DL הייתם ממליצים לקנות היום ?

Featured Replies

פורסם

שלום מבקש לדעת על איזה צורב DL הייתם ממליצים לקנות היום ?

או פשוט יותר , כיצד אני צורב קובץ IMAGE בגדול של 5-6 GB ?

האים יש תוכנה שיודעת לפתוח קבצים אילו לדיסק הקשיח ולשחק אותם משם (הבנתם מן הסתם שמדובר בקבצי IMAGE למשחק ...) ?

תודה מראש על כל תשובה , דרור.

פורסם

קודם כל אם עדיין אין לך צורב DVD שתומך גם בDL - אתה מוזמן לרוץ ולקנות אחד,המחירים היום בשפל,אתה יכול למצוא ב170-190 צורבים מעולים.

LG-H62

LH-20A1P\S

PIONEER DVR21XX

SAMSUNG 183

זה מה שאני זוכר אתה מוזמן לעיין בסטיקי "צורבים מומלצים" שים לב למה שאתה בוחר, אם אתה קונה בסוף,יש SATA וPATA.

כמו כן אתה תמיד יכול להתשמש בתוכנת כונן וירטואלי כמו DAEMON TOOLS או אלכוהול 120% ובעצם לעשות MOUNT = העלאה של קובץ האימג' BIN\ISO וכדו' על הכונן הוירטואלי ללא צריבה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה.

ניראה לי שזה מה שאני אעשה , אקנה צורב DL ומדיות מתאימות ל 8.5 GB .

ניראה לי פשוט וזול יותר מתוכנות וירטואליות.

תודה, דרור.

נ.ב ראיתי עכשיו את הרשימה של הצורבים הממולצים. אופיס דיפו הינה אני בא....

פורסם

כמובן שבאופיס דיפו לא תמצא את הצורבים במחיר זול.מומלץ להריץ חיפוש בזאפ.

ד"א המדיות DL די יקרות.תנסה להתשמש גם בכונן וירטואלי זה די יכול לחסוך לך,סה"כ משחק מסיימים אותו פעם אחת לרוב.

פורסם

בעיקרון מה שלרוב עושים בקבצי IMAGE DVD9 (לא מתאימים בגודל לDVD רגיל או DL) זה להשתמש בכונן וירטואלי (daemon tools)

מה שכן ראיתי מתישהו מדריך לפיצול קובץ DVD9 ל2 קבצים בגודל רגיל...

מצאתי תוכנה נוחה בדיוק למה שביקשת...

http://www.dvd95copy.com/

פורסם

בעיקרון מה שלרוב עושים בקבצי IMAGE DVD9 (לא מתאימים בגודל לDVD רגיל או DL) זה להשתמש בכונן וירטואלי (daemon tools)

מה שכן ראיתי מתישהו מדריך לפיצול קובץ DVD9 ל2 קבצים בגודל רגיל...

איפה בדיוק ראית שמשחק של DVD9 לא נכנס לדיסק DL?

לגבי התוכנה ממה שהבנתי היא בעצם מחברת כמה דיסקים רגילים לדיסק DVD9 אחד.אני בספק אם זה עובד עם משחקים שמגיעים מחולקים ל2 DVD5 לדוג'.

לגבי פיצול של משחק DVD9 ל2 DVD5 - זה לא כזה פשוט,יש מדריכים ספציפיים לכל משחק שכזה.צריך לדעת איך לחלק ומה ולא סתם בצורה שרירותית.

פורסם

איפה בדיוק ראית שמשחק של DVD9 לא נכנס לדיסק DL?

לגבי התוכנה ממה שהבנתי היא בעצם מחברת כמה דיסקים רגילים לדיסק DVD9 אחד.אני בספק אם זה עובד עם משחקים שמגיעים מחולקים ל2 DVD5 לדוג'.

לגבי פיצול של משחק DVD9 ל2 DVD5 - זה לא כזה פשוט,יש מדריכים ספציפיים לכל משחק שכזה.צריך לדעת איך לחלק ומה ולא סתם בצורה שרירותית.

א.DVD9 לרוב מגיעים בגדלים לא סטנדרטים למשל 6.49 ו5.38 דברים שאי אפשר להכניס בDVD אחד

ב.התפקיד של התוכנה הזאת היא לפצל קובץ DVD9 עם גודל מוזר ל2 DVD5 עם גודל רגיל שנכנס בDVD יחיד

פורסם

אחלה,אבל האם נתקלת באמת במשהו שמוגדר כDVD9 ולא ניתן לצרוב אותו על דיסק DL?

יישום שמוגדר כDVD9 מיועד לצריבה על DL.בד"כ עושים RIP לDVD9 והופכים אותו לDVD5(שזה דיסק DVD רגיל)ע"י הסרת סרטונים,שפות ממשק שלא באנגלית וכדו'.

לגבי התוכנה הזו,אתה התנסית בה?בדקת משחק של DVD9 שהוא מפצל אותו כמו שצריך?

פורסם

אחלה,אבל האם נתקלת באמת במשהו שמוגדר כDVD9 ולא ניתן לצרוב אותו על דיסק DL?

יישום שמוגדר כDVD9 מיועד לצריבה על DL.בד"כ עושים RIP לDVD9 והופכים אותו לDVD5(שזה דיסק DVD רגיל)ע"י הסרת סרטונים,שפות ממשק שלא באנגלית וכדו'.

לגבי התוכנה הזו,אתה התנסית בה?בדקת משחק של DVD9 שהוא מפצל אותו כמו שצריך?

לא התנסתי בה כי אני משתמש בכונן וירטואלי בלבד אבל היא קיבלה הרבה ביקורות טובות באתרים בנושא....

עכשיו בנוגע למה שאמרת על DVD9 ו5 אני לא יכול לטעון נגד זה כי אני לא יודע במדוייק על התהליך...

פורסם

:xyxthumbs:

לא נראה לי שהתוכנה הזו מצליחה לפתור בעיות DVD9 קצת יותר מורכבות מסתם לחלק אותו ל2 DVD5.

בכל מקרה,פותח הת'ראד,תתחדש באיזה צורב DL חדש דנדש ותשתמש בכונן וירטואלי דיימון טולז,מאוד פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.