פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מסך SAMSUNG20BWכרטיס מסךGEFORCE8800GTSרוזלוצית מסך-1680על1050ברגע שאני פותח טקסט או בעיקר דפדפן אינטרנט לא משנה איזה הוא מוצג לאורך ולא לרוחב איך אני משנה את זה?ניסיתי כבר לשנות רוזולוציה וזה גורם לאיבוד צבעים ואיכות יש דרכים אחרות?
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר תקטין את החלוןזו לא חוכמה אני רוצה מסך מלא כמו שהיה לי במסך17 אינץ עם כרטיס מסך משנות ה90 אז למה הכרטיס החדש והמסך החדש לא יכולים לתמוך בזה?יש דרכים אחרות?
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר אתה עושה דאבל קליק והוא נמתח לך לרוחב כזה? וחצי ממנו נעלם?לא,אני נכנס לדפדפן והאתר מוצג לאורך במקום לרוחב,ברגע שאני משנה רוזלציה האיכות הופכת לנוראה,ברגע שאני עושה הקרבה האיכות עוד יותר נוראהראיתי במחשבים אחרים עם מסך20אינץ דפדפן שמוצג בצורה נורמלית עם גרפיקה טובה בטח יש דרך למישהו יש מושג?
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר תנסה לשים רזולוציה על 1280X1024בומר תודה על הניסון לעזור אבל שינתי תרוזלוציה זה אכן מגדיל בצורה מסוימת את הטקסט אבל עדיין יש שוליים לבנים בצדדים וגם האיכות יורדת אני מאמין זה משהו בדפדפן או בוינדוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.