פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אני רשמתי הכי גבוהה????אז ככה אלו האפשרויות שאפשר לשחק:גבוהה מאודגבוההבינוני חלשבבינוני אני מקבלת 35 FPS לעיתים רחוקות.רוב הזמן 25 FPS.אין על מה לדבר שאני לא יכולה לשחק על גבוהה מאוד ואו על גבוהה.וגם בינוני לפעמים מקרטע ומגיע ל 13 FPS.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אני רשמתי הכי גבוהה????אז ככה אלו האפשרויות שאפשר לשחק:גבוהה מאודגבוההבינוני חלשבבינוני אני מקבלת 35 FPS לעיתים רחוקות.רוב הזמן 25 FPS.אין על מה לדבר שאני לא יכולה לשחק על גבוהה מאוד ואו על גבוהה.וגם בינוני לפעמים מקרטע ומגיע ל 13 FPS.על איזה רזולוציה את נמצאת?אני על 1280X1024 עם FPS ממוצע של 34 כשהכול על HIGH..
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אני רשמתי הכי גבוהה????אז ככה אלו האפשרויות שאפשר לשחק:גבוהה מאודגבוההבינוני חלשבבינוני אני מקבלת 35 FPS לעיתים רחוקות.רוב הזמן 25 FPS.אין על מה לדבר שאני לא יכולה לשחק על גבוהה מאוד ואו על גבוהה.וגם בינוני לפעמים מקרטע ומגיע ל 13 FPS.אז תתקיני ווינדוס XP, יהיה לך 30\40 FPS יציב, לדעתי תורידי את הצל ל-Low ואז תקבלי יותר FPS
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים רושמים לה כבר 100000 פעמים להתקין XP כי זה רק יעזור והיא לא מבינה, כמו לדבר לקיר
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים התקנתי את XP והאמת שהוויסטה היה לי יותר מהיר במעבר בן תוכנות ,משחקים עוד לא ניסיתי, אני מורידה את הדמו של קרייסיס אז אדע תוצאות יותר מאוחר על הבדל מהירות.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אם אני לא טועה אז בזמנו עם דום 3 היה סיפור דומה שהמחשב הכי חזק אז לא הצליח להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות לא (נדמה לי אפילו שהייתה פה כתבה על זה באתר) ?
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים התקנתי את XP והאמת שהוויסטה היה לי יותר מהיר במעבר בן תוכנות ,משחקים עוד לא ניסיתי, אני מורידה את הדמו של קרייסיס אז אדע תוצאות יותר מאוחר על הבדל מהירות.את על XP64?כי משום מה רואים WINDOWS NT.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים טריילר חדש ויפה של CRYSIShttp://www.gametrailers.com/player/27393.html?type=wmvאגב כנראה שהמשחק יצא כמה ימים אחדים לפני התאריך הרשמי (16 לחודש) בחלק מהמקומות\מי שקונה ומורידמקורhttp://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=548So, depending on where you live, you might be able to pick up your copy of Crysis a few days early! אני עדיין מתלבט אם לקנות אותו דרך הורדה או לחכות ולקנות את הדיסק במידה והוא יגיע בתאריך הנ''ל או קרוב אליו בארצנו הקטנה
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אני העדפתי לקנות עם קופסא (הזמנתי מחו"ל).משחק כזה אני חייב שתהיה לי קופסא.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אולי הגיע הזמן לכותרת חדשה?ניתן לשנות את כותרת הדיון בעזרת "עריכה מהירה" של ההודעה הראשונה.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים עיקר ההתלבטות זה אם המשחק יגיע לחנויות בארץ סביב התאריך הרשמי...אם כן אני קונה, אם לא אני מורידשבוע הבא אני אתקשר לחנויות נראה מה הם אומרים.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אני מקבלת את אותו FPS בדיוק כמו שקבלתי בוויסטה.אני יודעת שהתקנתי חלונות XP 64 השאלה איפה אני רואה אם זה באמת זה?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.