פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים יש סרט שאני מעוניינת לראות במחשב בתוכנת קריסטל ולא נפתח לי ורשום לי באנגלית :cant locate open stream .ניסתי לפתוח את זה אפילו בתוכנת ה- divx וגם לא נותן לי וזה רושם לי באנגלית : "this file cannopt be opened "ואחר כך רשום לי : this file does not appear to contain a video track ".האם אתם יודעים מה הבעיה?
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים יכול להיות שהקובץ לא תקין איזה סוג קובץ זה ? קודאקים מותקנים ? וברוכה הבא לפורום
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מה הנפח של הקובץ?אולי זה קובץ קליטת שידור מהאינטרנט ולא קובץ מלא לפתיחה במחשב? בדר"כ WMP יפתח את זה כמו שצריך.אם זה קובץ "מלא" אבל פגום תנסי לפתוח עם VLC PLAYERבכל מקרה תערכי את הכותרת שתיהיה עניינית (ע"י עריכת ההודעה הראשית בתארד).
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר הסרט שהורדתי זה קובץ מלא שמסתיים ב : "DVDRip.XviD-aXXo" ולא נפתח לי אז אני לא יודעת מה הבעיה.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים א. ביקשתי לערוך את הכותרת ונראה לי מיותר שאני אבקש שובב. אם זה קובץ בודד שלא נפתח יכול להיות שהוא פגום, אם זה קורה במספר קבצים תתקין מחדש קודקים טובים כמו CCCP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.