עבור לתוכן

נייד עד 7200 ש"ח לעבודה, עריכות וידאו, וקצת משח&#1511

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך המלצה לנייד עד 7200 ש"ח (ולא שקל מעל, אז בבקשה לא לחרוג) לעריכות וידאו וקצת משחקים

חייב לכלול:

מעבד T7300 ומעלה

2 ג'יגה זכרון DDR667 ומעלה

כרטיס מסך לא מעאפן. (מישהו יכול לתת דעה על ה 8400GS לניידים? לפי מה שהבנתי, הוא אפילו מעט טוב יותר מהגרסה השולחנית בצורה מסוימת)

אם אפשרי, רצוי לדחוס 8600GT אם מישהו מוצא...... היחיד שאני מכיר עם 8600GT זה Inspiron 1520 שעולה 7700 ומעלה עם הדרישות שביקשתי....

לא חייב לכלול מערכת הפעלה.

בעיקרון הסתכלתי על ניידים של ג'יגבייט, מהסדרה W566N

נראה אחלה, שנתיים אחריות, ומחירים שקשה להתחרות בהם. בנוסף, הזכרונות במחשבים האלו הם DDR800, מה שדי קורץ לי.

תודה מראש על כל עזרה :xyxthumbs:

שכחתי להזכיר-

לא מחשבים של DELL, בעיקרון אני מקבל מחיר זול על רוב המחשבים, חוץ מדל.

תודה.

פורסם

מנסיון שלי עם ה8400GS וHP6515 שברשותי,אני יכול להודיע בריש גלי שהוא אחלה כרטיס,מספק את הסחורה(לא לגיימרים),מריץ משחקים לא כבדים בקלות כמו משחקי אסטרטגיה,קווסטים וכדו' אבל לא משחקים כבדים בעלי מנוע תלת מימדי כמו כל אלה שמציפים את השוק.

יש לך את ה1520(גרסת ה8400GS) או את ה6515 של HP לאחר הרחבת אחריות וזכרון(הדל מגיע כבר עם 3 שנים) ייצא לך מחיר פחות או יותר זהה שלהם 6600+-.

אם אתה רוצה מחשב עם ה8600GT שחזק יותר אז כמו שציינת יש לך באמת את הדל 1520.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2546&products_id=18772

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-120.htm

עוד אפשרות נחמדה זה הטושיבה שמצוייד בRADEON 2600HD שאם אני לא טועה די מקביל ל8600GT.

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=591244

הג'יגבייט יכול גם להוות אופציה,אבל איפה ראית שהוא מגיע עם זכרון DDR800?אני מצאתי רק FSB800.

פורסם

יש לי להציע לך את ACER Aspire 5920G יש לו כרטיס מסך של 8600M GT כמו שביקשת ובנוסף אפשרות של GDDR2 VRAM ניתן להשתמש בזיכרון של הנייד לצורך הרכבת זיכרון למאיץ גרפי שזה מאוד חשוב לך לצורכי גרפיקה.

נ.ב. את המכיר מתאים תוכל למצאה ב-שופ אילת.

אבל לעריכה הייתי מציע לך את הגרסה החדישה של NVIDIA GeForce Go 7950 GTX SLI כרטיס מעולה לרגע זה. :xyxthumbs:

בברכה, דימי.

פורסם
עוד אפשרות נחמדה זה הטושיבה שמצוייד בRADEON 2600HD שאם אני לא טועה די מקביל ל8600GT.

"די מקביל" זה די נכון לומר אבל יש כל כך הרבאה הבדלים בו נשווה יחד..

ATI Mobility Radeon HD 2600

Pipelines: 120

Core Speed: 500 MHz

Memory Speed: 600 MHz

Memory Bus Width: 128 Bit

Memory Type: DDR2

Max. Amount of Memory: 256 MB

Benchmark (3Dmark2005): 5670

Benchmark (3Dmark2006): 3037

[glow=red,2,300]vs.[/glow]

nVidia GeForce 8600M GT

Pipelines: 32

Core Speed: 475 MHz

Memory Speed: 700 MHz

Memory Bus Width: 128 Bit

Memory Type: GDDR2

Max. Amount of Memory: 256+ MB

Benchmark (3Dmark2005): 5768

Benchmark (3Dmark2006): 3244

נ.ב. לא לשכוח כי ATI מול NVIDIA עולמות שונים. 8)

פורסם

אין ספק שATI וNVIDIA זה עולם אחר.אבל אם אתה משווה עלות מול תועלת לATI יש מה להציע.

מחשב נייד שמצוייד היום ב8600GT מתומחר ב7700 ומעלה(1520) לעומת הטושיבה שמגיע כבר עם 2 ג'יגה זכרון וכל שאר הדברים במחיר של 7100.תקח את האייסר עולה כמעט 8000 וLG דומה גם עולה משהו בסגנון,בקיצור מחירים קצת גבוהים מדי לפותח הת'רד על פי מה שהקציב.

אני לא מאמין שתמצא מחשב עם ה7950 GTX SLI בתקציב הזה.למה שהבחור יזרוק 10000+ על הXPS לדוגמא שמצוייד בכרטיס הזה בשביל עריכת וידאו?אם הבחור חכם מספיק ורוצה מחשב מפלצת הוא יכול לקנות נייח יותר חזק בהרבה פחות מחיר.אני חושב שהמחשבים שהוצעו פה יעשו את העבודה לגבי עריכת וידאו.

אני הצעתי לבחור כאן על סמך התקציב שלו,ולא זרקתי הצעות שחורגות בטירוף מהתקציב.

פורסם

למה לא דל , דבר עם יחיאל יסדר לך מחיר !! :)

ואל תקנה גיגהבייט, ניידים עלובים למדי - אתה יודע למי יש כזה ...

מור לוי מרכיב אותם בחצר האחורית של הבית שלו.... עזוב אותך, אין על דל.

פורסם
  • מחבר

יחיאל כבר לא ב CMS

נדפקתי לגמרי בקטע הזה, זה למה אמרתי לא דל :\

אגב, החדשים של ג'יגבייט הרבה יותר רציניים, פתחו אצלנו אחד לפני כמה ימים- יופי של דבר, עלית רמה רצינית :xyxthumbs:

אם רק היה יחיאל ]:

בכל מקרה, מנסים עדיין לסדר קומבינה, יש מישהו אחר כנראה.....

עוד הצעות, אנשים?

אגב, מעדיף בהרבה כרטיסי מסך של ATI. איכות וידאו טובה בהרבה, פלט הרבה יותר טוב למסכים חיצוניים, מתמודדים יותר טוב עם HD ועריכת וידאו.

אני מדגיש, הנייד פחות למשחקים- יותר לעריכות וידאו.

לכל מי שהציע Acer ומחשבים למיניהם ב 8000 שקל-

ביקשתי והדגשתי, בבקשה לא לעבור את ה 7200, וגם זה גבול עליון מוחלט לגמרי. לא לעבור בשקל.

נ.ב. את המכיר מתאים תוכל למצאה ב-שופ אילת.

יש לינק?

פורסם
  • מחבר

יצאת גדול :xyxthumbs:

יש שם את ה DELL שרציתי במקור, ובתקציב שאני יכול לעמוד בו. ענק.

פורסם

אחינו,רק תעדכן אם אתה מזמין משם אם אין איזשהם בעיות עם המע"מ(הם בעקרון מוכרים רק לתושבי אילת - לפי מה שראיתי באתר).

אם אין איזשהם בעיות בגלל המע"מ וזה המחיר - אז :xyxthumbs:

פורסם

בנוגע לאתר שופ אילת

ניתן להזמין מהאתר מחוץ לאילת זה יהיה ללא מע"מ, אבל בכדי לקבל את המחשב יש צורך להגיע לאילת ולקבלו שם!

האתר אינו מוציא את הציוד מחוץ לאילת.

בהצלחה, דימי

פורסם

נסיעה טובה לאילת ;D

פורסם
  • מחבר

אל תדאגו

יש לי איך :xyxthumbs:

פורסם

אחלה,סגור לנו פינה על הדרך....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים