עבור לתוכן

התקציב 2500 ש"ח המטרה לוח זיכרונות ומעבד שיחב&#

Featured Replies

פורסם

היי הגיע הזמן להשתדרג כנראה שרק עוד חודש אבל בנתיים אני מתחיל לחפש את הכיוון

אני מחפש לוח מעבד זיכרונות וגם קירור למעבד שיחברו ל 8800GTS שלי ונכון לעכשיו גם לספק שגם הוא יוחלף בקרוב ,(כל המערכת הישנה שלי תעבור לאחי)

דגשים.

לוח עדיף ASUS או DFI או ABIT יש לי פחות זיקה לגי'גה בייט למרות שאני יכול לשקול אותם כאופציה אם יהיה לוח מעניין .

2 כרטיסי רשת =יתרון . ואני צריך FIREWIRE . עכשיו הבנתי שPCIE 2.0 תומך אחורה לPCIEX16 אז אם זה אכן כך אני אעדיף את זה ככה לצורך שידורג עתידי אלה אם כן מבחינת כסף זה הרבה יותר יקר

לגביי הקירור שלא יהיה גדול כמו הביג טייפון שיש לי כרגע הוא פשוט עצום מדיי אז רצוי קטן ויעיל

והולך להתבצע OC

התקציב גמיש במקצת . תודה על העזרה

פורסם

הלוחות שכוללים את ממשק ה-WireFire מעט יקרים מהאחרים, לוח בלי זה יעלה לך בערך פחות 130 שקל.

לגבי קירור- אתה טוען שאתה מתכוון לבצע OC, אין פה מקום על התפשרות. לך על הקירור הכי טוב בלי קשר לגודל שלו.

לוחות עם PCIE 2(אם בכלל יש כאלה בארץ) ו-2 כרטיסי רשת זה כבר במחיר שלא ישתלם לך.

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ₪1016

לוח אם:

ASUS P5K ₪736

זיכרון:

CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ₪443

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ₪253

הרכבת מחשב:

ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי: ₪2448

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

תודה על הפירוט מחר אני אבדוק את הכל

אני באמת מעדיף קירור קטן מהביג טייפון הפעם . אז אם יש המלצה לקירור אולי טיפה פחות יעיל אבל גם יותר קטן זה יהיה נחמד

לגביי המעבד בהחלט חשבתי שזה מה שיכנס בתקציב יכול להיות שאני אמצע מימון נוסף ואקנה כבר Q6600

על הלוח אני אסתכל כבר מחר תודה

פורסם

תוספת ל-Quad תעלה לך כעוד 400 שקל, שלדעתי משתלמים.

רק תשים לב שאתה קונה את גירסת ה-Stepping G0.

אלטרנטיבה טובה ללוח אם הוא ה-P35-DS3L של ג'יגהבייט שיעלה לך פחות 170 שקל והחיסרון היחיד בו הוא שהוא לא תומך Raid וללא ממשק FireWire.

ולגבי הקירור- מה זה משנה לך הגודל שלו?

תחשוב על זה ככה- כל עוד הוא נכנס למארז בקלות ולא מהווה בעייה, כל מה שאתה צריך לחשוב עליו זה הביצועים שלו, וה-Tuniq הוא הכי טוב בתחום.

יש לי את הביג טייפון וחוץ מההתקנה המסורבלת שלו, הגודל לא מפריע בכלל, ככה שמה שצריך לעניין אותך, במיוחד אם אתה הולך לבצע OC זה אך ורק הביצועים.

פורסם
  • מחבר

הביג טייפון נכנס אבל הוא ענק מדיי לטעמי בישביל להתקין כונן קשיח נוסף כמעט שהייתי צריך להוציא את כל הלוח אם .

ואני כנראה ילך על הQUAD .

לגביי הלוח אני אבדוק קצת בעצמי ואחפש את המתאים ביותר לדעתי ואשאל פה לתגובות

קירור אני בהחלט מחפש קטן יותר ואם אפשר מבחני ביצועים מול הטוניק ככה שאני אוכל להחליט כמה זה שווה לי כי המארז שלי קטן וצפוף במיוחד עם ה GTS בפנים

פורסם

הנה מבחן ביצועים הכולל את הטוניק:

http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3097&p=8

ותשמע אני מבין אותך בדיוק לגבי התסכול מהצפיפות-

אני עם Big Typhoon ו-8800GTX, ככה שהכל ממש דחוס וזה ממש בלתי אפשרי לדחוף את היד לשם כדי לחבר כבל כלשהו... אבל-

כמה פעמים כבר יצא לי להתעצבן מזה? פעם ב-3 חודשים כשאני צריך לבצע שינוי כלשהו? אז אני חי עם זה ונהנה מהביצועים והשקט שהטייפון מציע.

בשורה התחתונה, אני אגיד לך שבכנות אישית לא מכיר גופי קירור קטנים שהמליצו עליהם בזמן האחרון, ככה שתנסה אולי לפתוח דיון נוסף בפורום של אוברקלוקינג וקירור אם גדול הקירור כ"כ חשוב לך, שם יענו לך בצורה מדויוקת יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל העזרה.

צפה לשאלות נוסופות בקרוב .

פורסם

בכייף :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים