פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מה אני צריך בשביל לעשות רשת בין נייד למחשב רגיל, ועם צריך ראוטר אז איזה כדי לקנות?
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים תמיד בשביל לעשות רשת צריך ראוטר.....איזה מודם יש לך ?האם המחשב הנייד והנייח הם באותה קומה ?
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים כן באותה קומה אתה מתכון למודם שמחובר לאינטרנט?כן , מהו הדגם המלא של המודם ?(כולל שם חברה)
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים ממש לא תמיד צריך ראוטר.אצלי יש נייד חדש עם ויסטה ומחשב נייח שמחובר למודם ומוגדר כשער כניסה לאינטרנט,חיברתי בין הנייד לנייח בכבל רשת(גם ככה זה לא קבוע,רק בזמן שהנייד בבית)ואני גולש דרך שניהם באינטרנט ומשתף קבצים וכו'.
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים בדיוק, גם אני מחובר באותה תצורה, ללא נתב, הכרטיס האלחוטי בנייח משדר רשת מאובטחת לכרטיס בניידעם טווח מספיק גדול בשבילי להסתובב עם הנייד גם במרפסת.מה שכן, זו לא תצורה מומלצת ולא כל כרטיס ייתן כיסוי טוב בכל בית, יש הרבה גורמים שיכולים להרע לקונפיגורציה שכזו.מומלץ יותר לרכוש נתב ביתי.לא הבנתי מה הקשר ולמה חשוב כאן הדגם של המודם שלו כרגע.בכל מקרה, פותח הדיון, אם אתה מתכנן על רכישת נתב, תריץ חיפוש כאן בפורום, היו לא מעט דיונים על נתבים מומלצים לאחרונהאני בטוח שתמצא מספיק המלצות.
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מחבר יש לי מודם כבלים של HOT DAEWOOעם אני קונה נתב אלחוטי זאת אומרת שאני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח?
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים רק אם אתה רוצה לחבר גם את הנייח באלחוט, אז כן, מן הסתם תזדקק לכ.רשת אלחוטיאבל אם אתה רוצה לחבר אותו בכבל מהנתב האלחוטי לכרטיס הרשת ה"רגיל" שקיים בו, אין עם זה שום בעיה.(כל נתב אלחוטי ביתי סטנדרטי מגיע עם 4 יציאות קוויות, לחיבור מחשבים בכבלים)
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מחבר תודה עכשיו מישהו יכול להמליץ לי על נתב ראיתי כאן המלצה לנתב הזה: Edimax 6204wg
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים תודה עכשיו מישהו יכול להמליץ לי על נתב ראיתי כאן המלצה לנתב הזה: Edimax 6204wgנתב אמין מאוד...מומלץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.