עבור לתוכן

להזמין את STARCRAFT 2 ב PREORDER ?

Featured Replies

פורסם

כמו שרובכם יודעים (מהדיונים שהיו בעבר בנושא), STARCRAFT 2 אמור לצאת בתחילת 2008 (מרץ לפי החיזויים נכון עכשיו)

עכשיו, אני די בטוח שזה משחק שיימכר ויאזל מהמלאים מהר מאוד, זה אחד משחקי האסרטגיה המצופים ביותר אי פעם בערך.

וזו הסיבה שאני חושב על PREORDER כבר מעכשיו.

בדקתי, ויש אפשרות להזמין את המשחק כבר עכשיו, ב PREORDER מ SENDIT.COM

(שזה (אתר מ UK, אמין זול ועם משלוח מהיר לארץ, מנסיון שלי בקניית משחקים ממנו בעבר)

הדאגה היחידה שלי, היא שאם אני אזמין עכשיו, אז אולי תצא גרסה רגילה של המשחק, וגם גרסת אספנים,

ואז אני אקבל את הרגילה (כמובן שאני מעדיף "אספנים" אם יש, בתור מעריץ שרוף של המשחק)

מה אתם אומרים?

יש סיכוי שבליזארד תוציא גרסאת אספנים? זה לא שהם לא עשו את זה בעבר...

האם תהיה אפשרות לשנות את ההזמנה הזו בעתיד, כשנדע עוד על המשחק ועל גרסאותיו השונות (אם יהיו כאלה)

במחשבה שניה, כשאני כותב את זה, אני חושב לעצמי, למה לכל הרוחות אני לא שואל את שירות הלקוחות של SENDIT...

אז אני משאיר את הדיון הזה פתוח, וכשאקבל מהם תשובה בנושא, אני אפרסם אותה כאן לטובת שאר המתעניינים. :)

פורסם

גרסאת אספנים תצא אולי בשלב יותר מאוחר וגם תעלה המון,לדעתי? זה הכי מיותר בארץ..

תזמין את הגרסא הרגילה ותגמור עניין

פורסם
  • מחבר

כש-EA הוציאו את C&C3, גרסאת האספנים יצאה באותו המועד כמו הגרסה הרגילה...

(ובחנויות בארץ אפילו הזמינו יותר עותקים של האספנים מאשר של הרגילה)

מצד שני, בליזארד לא נוהגת לעשות את זה כזכור לי,

ואם כבר היא מוציאה גרסאת אספנים, זה בד"כ אוסף של משחקים, שיוצא מאוחר יותר באמת.

בכל מקרה, זה משחק של בליזארד, עם קריצה מאוד גדולה אישית אלי,

אז אני רוצה לכסות את עצמי למצב שזה כן יקרה

מייל שלחתי כבר לשירות הלקוחות של SENDIT, נותר רק להמתין לתשובה שלהם, אני אעדכן כאן כמובן.

Hi there,

My name is Xxxx Xxxxx, (my account is registered under XXXxx@xxxxx.xxx).

I was wondering about the pre-order option for StarCraft II I found on your site

(https://www.sendit.com/game/item/6000000004627)

My main concern is that if I'll pre-order it now,

And later on, Blizzard (the game developers) will decide to release several different versions of the game,

(For example, a regular edition , and a collectors edition, like it was with EA's C&C3)

I would get "stuck" with a pre-order of the version I don't want to have (the regular edition instead of the collectors edition I'd like to have)

My question is:

Assuming that a situation such as this arises with StarCraft II (or any other game for that matter)

What is Sendit.com policy ?

would buyers have the option to change/upgrade their pre-order?

Thanks in advance for your answers,

Best Regards,

xxxx xxxx

xxxx@xxxx.com

פורסם

אני חושב שבתור מעריץ יפה שאתה קונה בכלל את המשחק ולא מוריד כמו רובם. לדעתי זה מספיק - ולשלם עוד על גרסאת אספנים שלא נותנת לך כלום מלהגיד "יש לי גרסאת אספנים" זה בזבוז כסף..

אבל כרצננך. תתחדש

פורסם

גרסת אספנים מיועדת מראש למעריצים שרופים..

ודווקא בליזארד בדרך כלל נותנים הרבה דברים נחמדים בגרסאות האלה לעומת חברות אחרות שנותנות לך איזה נשק/חפץ בתוך המשחק שאחרי יומיים כל השאר מגלים דרך להוסיף אותו לעצמם עם הקונסולה :-X

פורסם
  • מחבר

^^^ לא יודע מאיפה זה הגיע, לא הייתה הכרזה של בליזארד על מהדורת אספנים... אולי זה משהו של האתר הספציפי הזה

(למשל ימכרו קופסא עם SC1+SC2 ויקראו לזה "אספנים")

בכל אופן, קיבלתי תשובה מספיק טובה מ SENDIT, ממש מהר אני חייב לציין (שעתיים אחרי ששלחתי את המייל)

Hi Xxx,

This order will be for the regular edition, if we do list another one then you can swap the order over to it, we will not charge you until we have stock. You will always have the option to change/upgrade your pre-order.

http://www.sendit.com/game/item/6000000004627

Many thanks.

--

Colin Porter, Customer Care

www.sendit.com - entertainment to your door

פורסם

אני חייב לציין שזו התגובה שציפיתי שתקבל. הרי לא מחייבים אותך עד לרגע שהמשחק נמצא במלאי כך שאין לך בעיה לשנות/לבטל את ההזמנה מתי שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים