עבור לתוכן

תקיעות רנדומליות

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה.

היום החלפתי כרטיס מסך (ל- 8500GT 256MB PCIE). קיבלתי מחיר טוב באלוף והם התקינו לי את הכרטיס ונתנו לי ריצת הדגמה בTWO WORLDS לראות אם הכל אחלה. הכל פעל מצוין, אז קניתי והלכתי לאינקום כדי שיסדר לי את ה5.1 ... עכשיו הדפוק הזה התחיל להתעסק בכל מיני שטויות בBIOS וגם התקין לי איזה עידכון לווינדוז שאני לא מבין מה זה בכלל.

קיצר חזרתי הביתה ושמתי לב שכל כמה זמן המחשב נתקע וגורר איתו את הצליל האחרון (נגיד כשאני שומע מוזיקה) עד שנרגע (שנייה או שתיים).

עשיתי שחזור מערכת, וזה לא פעל. חשבתי אולי זה המודם דופק לי את המחשב, גם לא. עשיתי DISABLE לכרטיס קול שהתקינו לי באינקום והבעיה נשארה.

ניסיתי לפרמט, והייתה שגיאה לגבי C: (איפה שהווינדוז מותקן). עכשיו אני חושב, יכול להיות זה בעיה בHARD DISK? כי אם כן זה דיי מוזר שפתאום יש לו בעיה.

אם למישהו יש רעיון, אשמח לשמוע בהקדם

פורסם

קודם כל אם ניסיתה לפרמט את המחיצה של המערכת הפעלה מתוך המערכת הפעלהאז אני לא מתפלא :lol:

זה נורמלי בהחלט ::) , ,תביא את המפרט המלא כולל ספק כוח

בכל אופן לרוב כאשר המחשב נתקע אם איזהשהו צליל אין סופי זה בעיה בדרייבר של הכרטיס קול

פורסם

זה נשמע כמו בעיית דרייבר ולשמחתך התשובה בגוף השאלה, אם זה קורה מאז ששיחקו לך עם הכרטיס קול והבעיה מתרחשת בעת השמעת צלילים אז הבעיה בכרטיס קול. תסיר את הדרייבר שמותקן ותתקין מהדיסק שהגיע עם כרטיס הקול/ לוח האם.

פורסם
  • מחבר

התקנתי את רוב הדרייברים מחדש, והתחיל לעבוד כמו שצריך !

תודה על העזרה! :jump: :jump: :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים