פורסם 2002 בינואר 2123 שנים הממ שמתי לב למשהו מוזר.לAMD יש טרנד ללכת על שמות של סוגי סוסים עבור הליבות שלה:Palomino -האתלון XP הנוכחיMorgan - גירסת הדיורון של ה XPThooughbred - הקיווץ של פלומינו ל 0.13Appaloosa - הקיווץ של הדיורון ל 0.13כולם שמות של סוסים.בעוד אינטל הולכים על שמות של נהרות:Willimate - ליבת הפנטיום 4 לפני הנותרוודMadison - ליבת האיטניום.Banias - באנייאס, מעבד לשוק הנייד שיצא ב2003 ומפותח בישראל (נחשו על שם איזה נהר)כולם שמות של נהרות...רק מחשבה.
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים Thunderbirdשם של ציפור שגם חיל האויר של ארה"ב לקח בשביל המטוסים שעושים Air Shows.
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים Thunderbirdשם של ציפור שגם חיל האויר של ארה"ב לקח בשביל המטוסים שעושים Air Shows.Thooughbred לא Thunderbird !!!!
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים השכן שלי, דודה שלו, סבא שלה, אח שלו, החבר של הבת שלו קוראים לו עזרא....אגב הוא עובד באינטל!
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים הממ שמתי לב למשהו מוזר.לAMD יש טרנד ללכת על שמות של סוגי סוסים עבור הליבות שלה:Palomino -האתלון XP הנוכחיMorgan - גירסת הדיורון של ה XPThooughbred - הקיווץ של פלומינו ל 0.13Appaloosa - הקיווץ של הדיורון ל 0.13כולם שמות של סוסים.בעוד אינטל הולכים על שמות של נהרות:Willimate - ליבת הפנטיום 4 לפני הנותרוודMadison - ליבת האיטניום.Banias - באנייאס, מעבד לשוק הנייד שיצא ב2003 ומפותח בישראל (נחשו על שם איזה נהר)כולם שמות של נהרות...רק מחשבה.AMD נותנים שמות של סוסים למעבדים שלהם, כי מדובר בסוסי עבודה רציניים.אינטל נותנת שמות של נהרות, כי היא חברה של יפה נפש. <ציניות> המעבדים שלה מאוד מהירים בעיקר שכזורקים אותם לנהר עם מפל מים היכנשהו, בעיקר בבדיקה ביצועים של "הנקודה הצפה"</ציניות>. אני בכלל לא מבין למה אינטל לא קרת לסדרת מעבדי הפנטיום 4 שלה בשם "נחל הירקון", זה היה שם שמשקף הרבה יותר את הביצועים....
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים שלה בשם "נחל הירקון", זה היה שם שמשקף הרבה יותר את הביצועים....כי עדיין אין מספיק קרינה כדי שתחטוף סרטו מהפעלת המחשב...
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים שלה בשם "נחל הירקון", זה היה שם שמשקף הרבה יותר את הביצועים....כי עדיין אין מספיק קרינה כדי שתחטוף סרטו מהפעלת המחשב...<סרקזם>זהו, שלמי שקונה פנטיום 4 באמת מגיע שיהיה לו סרטן בגזע המח, או שכבר יש לו כי הצליחו לשכנע אותו לקנות אינטל</סרקזם>.וזה כדי ששאנשים לא יפגעו מהדברים שלי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.