עבור לתוכן

עריכה: שאלה חדשה-איך יודעים שספק כח עובד? ועל איזה מארז זול אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

מה זה ספק עם אור?זה תורם משהו או רק ליופי?וכמה זה אמור לעלות (400W שילמתי 270)? ומה זה עוזר שיש לו אור אבל הוא בתוך המארז ???

פורסם

קנית משהו ג'נרי כנראה - וכמו כל הדברים עם אור (מארזים,מקלדות ושטויות) זה רק ליופי

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהמחיר נשמע זול אבל זה בגלל שהם אמרו שעשו לי הנחה כפיצוי על זה ששיחררו את המחשב מבלי לבדוק אם הוא עובד, והוא לא עבד ונאלצתי לחזור.

אז זה באמת ג'נרי? באמת קיבלתי הנחה?

יש אפשרות לבטל את האור או שזה מסובך?

פורסם

לפי המפרט שלך קנית EZ COOL, ואלה לא מייצרים ספקים איכותיים.

פורסם
  • מחבר

אז כמה זה אמור לעלות לדעתך?

פורסם

150+-

ולא הבנתי מזה משנה - סיבנו אותך,עלק היה צריך לעלות יותר ועשו לך ג'סטה..תחזיר להם אותו ותיקח ספק נורמאלי

פורסם
  • מחבר

איך דפקו אותי :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

שלחתי להם מייל ונציג מהחנות (אייבורי) חזר אליי ואמרתי לו שלדעתי המחיר גבוה מדי ושלא יכולתי לעשות סקר מחירים ולכן הסכמתי למחיר הזה. הוא הציע לי אוזניות ומיקרופון כפיצוי ואני הסכמתי. איזה מטומטם יצאתי. כמה עולה אוזניות ומיקרופון? אני קניתי לפני שנה ב-20 שקל. למה לעזאזל לא התייעצתי איתכם :kopfpatsch:

מה אתה מציע לי לעשות? להתקשר שוב ולהגיד שאני רוצה פיצוי אחר?

אני לא מאמין שיצאתי כזה מטומטם. במחיר הזה הייתי יכול לקנות מארז+ספק ועדיין להישאר עם כסף ביד

אגב דפקו אותי גם בכרטיס טלוויזיה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297553.0. לא הולך לי... :(

פורסם

זה מתאים לחנות לפי הביקורות שקראתי עליה..

בכל אופן,אני בספק אם יתנו לך להחזיר אותו ולקחת חדש.

במחיר הזה יכולת לקחת NoiseTaker 370W של Enermax למשל

פורסם

הצעה מצויינת ,קנה enermax noisetaker 370w ומכור את הספק שכבר קניתה במחיר קצת זול יותר

תלמד מזה רק דבר אחד , אם אתה לא מבין באיזה תחום אז אל תקח הרפתקאות

קח לך תזמן ותעשה מחקר או לפחות תשאל מומחים ,דעתי האישית היא

שרק אתה אשם כי קניתה ללא שום ידע או עצה ממומחים

פורסם
  • מחבר

הם לא יקחו אותו בחזרה ואני גם לא מתכוון לבקש זאת. אני גם לא מתכוון להתחיל לפרק ולהרכיב ספק חדש. מאוד מפריע לי שביזבזתי סתם ככה 270 ש"ח. אבל עוד יותר מרגיז אותי שהסכמתי להצעה שלהם לקבל אזניות שעולות 20 שקל.

ואני עוד אמרתי לו בטלפון ש"הפסדתי" יותר מ-100 שקל (אם לוקחים בחשבון הפרש מחירים+דלק וזמן ששרפתי בגללם). פחדתי שהוא יציע לי זיכוי כי ידעתי שאין לי מה לעשות עם זיכוי. אז כשהוא הציע פיצוי מיד הסכמתי.

טוב...אתם חושבים שכדאי להתקשר שוב ולהתלונן או שמספיק, וכדאי ללמוד לקח למקרים הבאים?

פורסם

אף פעם לא מזיק להתלונן

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא מזיק להתלונן

אוקיי אני אתייעץ עם עוד מישהו ונראה

2 שאלות חדשות: איך אני יכול לבדוק אם הספק הישן שלי עדיין עובד?

ואם אני קונה מארז חדש, על מה אתם ממליצים? ראיתי בSKYPC מארז+ספק ב-181 ש"ח. אפשר לקנות אותו בלב שקט?

(אני נותן את המחשב הישן שלי למישהו אבל הוא צריך לקנות מארז)

פורסם
  • מחבר

[glow=red,2,300][move]מקפיץ[/move][/glow]

פורסם

המחשב שאליו אתה רוצה לקנות את הספק והמארז ב-180 ש"ח..

מה המפרט המלא שלו

פורסם
  • מחבר

זה מחשב ישן, נקנה לפני 4 שנים (פחות חודשיים).

מדובר בפנטיום 4 1.8 עם 512+256 זכרון RAM

אין כרטיס גרפי או אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים