עבור לתוכן

כרטיס WinFast TV2000 XP RM שווה משהו? הייתי אמור לקבל דגם XP אבל קיבלתי RM.

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה.

הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE

בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן.

השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז אני אחזיר אותו ואקנה משהו אחר שתמליצו ושיעלה עד 250 שקל. מכיוון שהחזרת הכסף מהחנות שרכשתי תהיה כרוכה בריבים ואולי אפילו תביעה אז כדאי שתגידו לי האם שווה לריב איתם, למרות שברור שאני צודק ואזכה אם זה יגיע לבימ"ש.

פורסם

כן הEXPERT יותר איכותי אבל האמת :s05: עולה 325-330 שקל

אז בכלל קשה לי להבין איך חשבתה שתקבל את הEXPERT במחיר כזה :o

שים לב שהאתר שלהם לא מציין בכלל שמדובר בEXPERT אבל עדיין מטעה

כי יש תמונה של EXPERT ובנוסף שיקרו לך בטלפון אז בהחלט יש לך על מה לכעוס

אבל באמת שלא היה סיכוי בעולם שתקבל את הEXPERT במחיר כזה

ובאשר להקלטות שניהם לדעתי לא מציאה בכלל ,הכי טוב כרטיס אם מקודד MPEG2

בחומרה בשביל זה

פורסם
  • מחבר

קשה לי להבין איך חשבתה שתקבל את הEXPERT במחיר כזה

אמרתי כבר, אני לא מבין בתחום

ובאשר להקלטות שניהם לדעתי לא מציאה בכלל ,הכי טוב כרטיס אם מקודד MPEG2 בחומרה בשביל זה

אחי אני ממש לא מבין מה כתבת פה. מקודד זה לא תוכנה? לא מורידים את זה מהאינטרנט בחינם?

איזה כרטיס לקנות? תמליץ לי ואני אקנה. כי אני לא מבין מה לקנות.

אגב דפקו אותי גם בספק. אבל זה מחנות אחרת. עכשיו אני מנהל דיון עם פורום ספקים :(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297560.0

אז תגיד לי מה לקנות כדי שלא אדפק שוב

פורסם

מקודד יכול להיות גם חומרתי וגם תוכנתי

מקודד תוכנתי פשוט לוקח כח חישוב מהמעבד לעשות תעבודה

פורסם

ללא קשר להבנה,אני מתאר לעצמי שבדקתה בזאפ מחירים לפני שקניתה

האם לא הבחנתה שהEXPERT עולה הרבה יותר?

בכל אופן אני ממליץ על Hauppauge PVR 150 ,אבל לדעתי אם לא דחוף לך

שווה לחכות לכרטיסי הטלויזיה החדשים של ATI

tv wonder 600/650

באשר לספק אני כבר יענה בתראד האחר

פורסם
  • מחבר

קיבינימט אני לא מאמין! גם כרטיס שעולה יותר מ-300 לא שווה כ"כ? כי זה מה שאני מבין מכאן http://www1.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=402366

אני החלטתי סופית שאני לא מתכוון להשתמש במה שיש אצלי עכשיו ואני אקנה משהו אחר. אני מוכן אפילו להכפיל את התקציב. אבל אני עדיין לא יודע מה כדאי לי לקנות. מתגובות אני מבין שיש בעיה של סינכרון בין אודיו לוידאו וזה ממש מגעיל. אני לא רוצה כרטיס כזה. מצד שני אני לא צריך לצפות בטלוויזיה. בקיצור אני צריך כרטיס שיעביר את הקלטות וידאו לדיגיטלי באיכות בינונית-גבוהה ובצורה חלקה. אין לזה כרטיס בנפרד? למשל כרטיס וידאו? כי אם כן-זה אמור להוזיל את הקנייה.

מה אתם אומרים?

ויותר חשוב-איזה סוג כרטיס מתאים לי? -וידאו? TV? לכידת וידאו? עריכת וידאו? ממיר שידורים? אני ממש מסתבך עם המושגים האלו :'(

פורסם

להעביר קלטות ווידיאו אנלוגיות לשיטה דיגיטלית

בדרך כלל לא יוצא באיכות גבוה וזה מהסיבה הפשוטה שהמקור לא איכותי

זה לא שאתה לוקח סלילים של קולנוע ומעביר אותם לדיגיטלי

הסליל בקלטות הישנות לא מאפשר איכות גבוה

וחוץ מזה אם אתה לא עוסק בזה באופן מיקצועי

יש חנויות שנותנות שרות כזה

פורסם

שווה לחכות לכרטיסי הטלויזיה החדשים של ATI

tv wonder 600/650

מאיפה לך שהם יגיעו לארץ? הדגמים האלו קיימים כבר המון זמן ומעולם לא הגיעו לארץ, מה גם שהם לא זולים.

אבל הם איכותיים והייתי שמח אם היה כאלו בארץ כי כנראה שהייתי קונה לעצמי אחד...

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא עוסק בזה באופן מיקצועי יש חנויות שנותנות שרות כזה

לא רלוונטי ללכת לחנויות שיעשו את זה מכיוון שמדובר בכ-35 קלטות ולפעמים צריך להעביר רק חלקים מהקלטת

להעביר קלטות ווידיאו אנלוגיות לשיטה דיגיטלית בדרך כלל לא יוצא באיכות גבוה וזה מהסיבה הפשוטה שהמקור לא איכותי

אבל יש שם חומרים שאני מאוד רוצה לשמור למשל קטעי וידאו עם משפחה חברים קטעים מתוכניות ותוכניות שלמות שכבר לא משודרות היום. הקלטתי את זה בבלגאן ובלי סדר והקלטות תופסות המון המון מקום וחוץ מזה בכלל לא נוח לראות מהוידאו כי לפעמים צריך להעביר משהו לחלק אחר של הקלטת וזה לוקח המון זמן עד שזה זז. תשמע, אני אף פעם לא עשיתי את זה ואני לא יודע אם אכן מדובר בהמרה גרועה עד כדי כך שלא שווה לעשות את זה. קיצר, יש לכם המלצות לכרטיס ספציפי? תנחו אותי מה לעשות ומה תפקיד כל אחד מהכרטיסים שציינתי התגובה הקודמת
פורסם

לא הבנתה

המקור עצמו לא איכותי

ככה שלעשות את זה יתן לך מקסימום איכות מקור שיחסית להיום נמוכה

בעניין הקלטות 35 ניראה לך הרבה לחנות?

כי זה בכלל לא הרבה

http://www.homevideos.co.il/conversion/?gclid=CPPy2vDaqo8CFRqwOAodmkmJgg

חנות רישונה שמצאתי יוצא 59 נעגל ל60 לשעתיים

600 ל10 קלטות

2100 יצא לך הכל אם תפריטים והכל וזה בלי לעשות עיסקה על הרבה קלטות שבטח יצא זול יותר

תחשוב על זה שרק כרטיס פשוט כבר עולה לך 300 וזה לא כרטיס איכותי

והדבר החשוב ביותר זה הזמן שלך

אני כבר לא היתי מסתבך ואם זה באמת חשוב עושה בחנות כזאת

רק מנסה להוריד תמחיר בכמה מאות שקלים

פורסם
  • מחבר

אחי כל קלטת היא 8 שעות. לפעמים צריך רק קטע אחד מההתחלה ומהסוף ולפעמים צריך קלטות שלמות. אם המחיר היה סביב 1000 ש"ח אז הייתי הולך על זה. אבל זה יהיה סביב 5000 ש"ח וזה בכלל לא כדאי

פורסם

איך הגעתה ל8 שעות לעזזל?

בדרך כלל קלטות כאלו זה 90 דקות=שעה וחצי

אולי יש יותר גדולות אבל 8 שעות?

לא ניראה לי

תבדוק עוד פעם

פורסם
  • מחבר

יש קלטות של 90, 120, 180, 240 ואפילו 300 דקות. אצלי בוידאו יש אפשרות להכפלת הזמן ורוב הקלטות הן של 240 ד' ומכאן 8 שעות

פורסם

הדגמים האלו קיימים כבר המון זמן ומעולם לא הגיעו לארץ, מה גם שהם לא זולים.

אבל הם איכותיים והייתי שמח אם היה כאלו בארץ כי כנראה שהייתי קונה לעצמי אחד...

קרא פה

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=9276

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים