פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים אני לא מבין בזה וזה פעם ראשונה שאני מתעסק עם כרטיסי טלוויזיה.הזמנתי מהאתר את זה:http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE בטלפון שאלתי אם מדובר בדגם EXPERT (כי אמרו לי שזה הדגם הכי עדיף) והוא אמר שכן. כשקיבלתי את הכרטיס אני רואה שמדובר ב-XP RM. אבל אפילו בהזמנה שהם הדפיסו בעצמם כתוב WinFast TV2000 XP ואילו אני קיבלתי WinFast TV2000 XP RM. בזאפ XP RM עולה פחות מ XP ולכן לדעתי מדובר בדגם ישן ונחות. אני בעיקרון צריך כדי להעביר קלטות וידאו לקובץ דיגיטלי וגם לצפייה בחלון קטן של טלוויזיה. אבל חשוב לי שאיכות הקובץ הדיגיטלי מהוידאו יהיה בינוני ולא קטן.השאלה האם הכרטיס הזה עושה את העבודה בצורה טובה. אם לא-אז אני אחזיר אותו ואקנה משהו אחר שתמליצו ושיעלה עד 250 שקל. מכיוון שהחזרת הכסף מהחנות שרכשתי תהיה כרוכה בריבים ואולי אפילו תביעה אז כדאי שתגידו לי האם שווה לריב איתם, למרות שברור שאני צודק ואזכה אם זה יגיע לבימ"ש.
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים כן הEXPERT יותר איכותי אבל האמת :s05: עולה 325-330 שקל אז בכלל קשה לי להבין איך חשבתה שתקבל את הEXPERT במחיר כזה שים לב שהאתר שלהם לא מציין בכלל שמדובר בEXPERT אבל עדיין מטעה כי יש תמונה של EXPERT ובנוסף שיקרו לך בטלפון אז בהחלט יש לך על מה לכעוס אבל באמת שלא היה סיכוי בעולם שתקבל את הEXPERT במחיר כזה ובאשר להקלטות שניהם לדעתי לא מציאה בכלל ,הכי טוב כרטיס אם מקודד MPEG2 בחומרה בשביל זה
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מחבר קשה לי להבין איך חשבתה שתקבל את הEXPERT במחיר כזה אמרתי כבר, אני לא מבין בתחום ובאשר להקלטות שניהם לדעתי לא מציאה בכלל ,הכי טוב כרטיס אם מקודד MPEG2 בחומרה בשביל זה אחי אני ממש לא מבין מה כתבת פה. מקודד זה לא תוכנה? לא מורידים את זה מהאינטרנט בחינם? איזה כרטיס לקנות? תמליץ לי ואני אקנה. כי אני לא מבין מה לקנות. אגב דפקו אותי גם בספק. אבל זה מחנות אחרת. עכשיו אני מנהל דיון עם פורום ספקים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297560.0 אז תגיד לי מה לקנות כדי שלא אדפק שוב
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מקודד יכול להיות גם חומרתי וגם תוכנתי מקודד תוכנתי פשוט לוקח כח חישוב מהמעבד לעשות תעבודה
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים ללא קשר להבנה,אני מתאר לעצמי שבדקתה בזאפ מחירים לפני שקניתההאם לא הבחנתה שהEXPERT עולה הרבה יותר?בכל אופן אני ממליץ על Hauppauge PVR 150 ,אבל לדעתי אם לא דחוף לךשווה לחכות לכרטיסי הטלויזיה החדשים של ATI tv wonder 600/650באשר לספק אני כבר יענה בתראד האחר
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מחבר קיבינימט אני לא מאמין! גם כרטיס שעולה יותר מ-300 לא שווה כ"כ? כי זה מה שאני מבין מכאן http://www1.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=402366אני החלטתי סופית שאני לא מתכוון להשתמש במה שיש אצלי עכשיו ואני אקנה משהו אחר. אני מוכן אפילו להכפיל את התקציב. אבל אני עדיין לא יודע מה כדאי לי לקנות. מתגובות אני מבין שיש בעיה של סינכרון בין אודיו לוידאו וזה ממש מגעיל. אני לא רוצה כרטיס כזה. מצד שני אני לא צריך לצפות בטלוויזיה. בקיצור אני צריך כרטיס שיעביר את הקלטות וידאו לדיגיטלי באיכות בינונית-גבוהה ובצורה חלקה. אין לזה כרטיס בנפרד? למשל כרטיס וידאו? כי אם כן-זה אמור להוזיל את הקנייה.מה אתם אומרים?ויותר חשוב-איזה סוג כרטיס מתאים לי? -וידאו? TV? לכידת וידאו? עריכת וידאו? ממיר שידורים? אני ממש מסתבך עם המושגים האלו :'(
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים להעביר קלטות ווידיאו אנלוגיות לשיטה דיגיטליתבדרך כלל לא יוצא באיכות גבוה וזה מהסיבה הפשוטה שהמקור לא איכותי זה לא שאתה לוקח סלילים של קולנוע ומעביר אותם לדיגיטלי הסליל בקלטות הישנות לא מאפשר איכות גבוה וחוץ מזה אם אתה לא עוסק בזה באופן מיקצועי יש חנויות שנותנות שרות כזה
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים שווה לחכות לכרטיסי הטלויזיה החדשים של ATI tv wonder 600/650מאיפה לך שהם יגיעו לארץ? הדגמים האלו קיימים כבר המון זמן ומעולם לא הגיעו לארץ, מה גם שהם לא זולים.אבל הם איכותיים והייתי שמח אם היה כאלו בארץ כי כנראה שהייתי קונה לעצמי אחד...
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מחבר אם אתה לא עוסק בזה באופן מיקצועי יש חנויות שנותנות שרות כזה לא רלוונטי ללכת לחנויות שיעשו את זה מכיוון שמדובר בכ-35 קלטות ולפעמים צריך להעביר רק חלקים מהקלטתלהעביר קלטות ווידיאו אנלוגיות לשיטה דיגיטלית בדרך כלל לא יוצא באיכות גבוה וזה מהסיבה הפשוטה שהמקור לא איכותי אבל יש שם חומרים שאני מאוד רוצה לשמור למשל קטעי וידאו עם משפחה חברים קטעים מתוכניות ותוכניות שלמות שכבר לא משודרות היום. הקלטתי את זה בבלגאן ובלי סדר והקלטות תופסות המון המון מקום וחוץ מזה בכלל לא נוח לראות מהוידאו כי לפעמים צריך להעביר משהו לחלק אחר של הקלטת וזה לוקח המון זמן עד שזה זז. תשמע, אני אף פעם לא עשיתי את זה ואני לא יודע אם אכן מדובר בהמרה גרועה עד כדי כך שלא שווה לעשות את זה. קיצר, יש לכם המלצות לכרטיס ספציפי? תנחו אותי מה לעשות ומה תפקיד כל אחד מהכרטיסים שציינתי התגובה הקודמת
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים לא הבנתה המקור עצמו לא איכותי ככה שלעשות את זה יתן לך מקסימום איכות מקור שיחסית להיום נמוכה בעניין הקלטות 35 ניראה לך הרבה לחנות? כי זה בכלל לא הרבה http://www.homevideos.co.il/conversion/?gclid=CPPy2vDaqo8CFRqwOAodmkmJggחנות רישונה שמצאתי יוצא 59 נעגל ל60 לשעתיים 600 ל10 קלטות 2100 יצא לך הכל אם תפריטים והכל וזה בלי לעשות עיסקה על הרבה קלטות שבטח יצא זול יותר תחשוב על זה שרק כרטיס פשוט כבר עולה לך 300 וזה לא כרטיס איכותי והדבר החשוב ביותר זה הזמן שלך אני כבר לא היתי מסתבך ואם זה באמת חשוב עושה בחנות כזאת רק מנסה להוריד תמחיר בכמה מאות שקלים
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מחבר אחי כל קלטת היא 8 שעות. לפעמים צריך רק קטע אחד מההתחלה ומהסוף ולפעמים צריך קלטות שלמות. אם המחיר היה סביב 1000 ש"ח אז הייתי הולך על זה. אבל זה יהיה סביב 5000 ש"ח וזה בכלל לא כדאי
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים איך הגעתה ל8 שעות לעזזל?בדרך כלל קלטות כאלו זה 90 דקות=שעה וחצי אולי יש יותר גדולות אבל 8 שעות? לא ניראה לי תבדוק עוד פעם
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מחבר יש קלטות של 90, 120, 180, 240 ואפילו 300 דקות. אצלי בוידאו יש אפשרות להכפלת הזמן ורוב הקלטות הן של 240 ד' ומכאן 8 שעות
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים הדגמים האלו קיימים כבר המון זמן ומעולם לא הגיעו לארץ, מה גם שהם לא זולים. אבל הם איכותיים והייתי שמח אם היה כאלו בארץ כי כנראה שהייתי קונה לעצמי אחד... קרא פה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=9276
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.