עבור לתוכן

משקרים לי?

Featured Replies

פורסם

בתקנון שרות של נטוויז'ן(באתר שלהם) כתוב ש

נפח תעבורת המידע החודשי לא יעלה על 5 Gigabyte בחודש ב- Download.

התקשרתי לשירות לקוחות שלהם והנציגה אמרה לי ש"היא לא יודעת, אולי היה את זה פעם אבל עכשיו כבר אין".

משקרים לי?

פורסם

כל מה שאני יודע זה שהחברות האלו לא אוהבות מה שהם קוראות לו "גולשים כבדים"

פעם היה עניין עם אינטרנט זהב שהם שלחו מיילים ללקוחות שהורידו מעל 10GB בחודש ואיימו לנתק אותם...

אבל זה נראלי לא הגיוני... מי לא מוריד 5GB בחודש? אני מוריד את זה ביום...

פורסם

אני מעלה חצי מזה ביום :screwy:

פורסם

זה לא משנה מה כתוב ואיפה, מה שמשנה זה אך ורק זה:

א. האם אמרו לך על הגבלה שכזאת בזמן שבו נרשמת לשירות?

ב. במידה ולא, האם ידעו אותך על קיום תקנון שכזה ושאלו אותך האם אתה מסכים לכל מה שכתוב בו? (במידה וכן - כמובן שזה בתוקף ואתה מחויב להגבלה הנ"ל.)

ג. במידה והתשובה היא שוב לא, התקנון(וכמובן שגם הסעיף הנ"ל) הזה לא רלוונטי לגביך ואתה צריך להתייחס אליו כלא קיים.

פורסם

כן, זה קטע ידוע שלהם..

אלימלך אגוז, אתה טועה. הם לא צריכים להגיד לך שום דבר בזמן שאתה מתחבר, הכל כתוב בהסכם השימוש שלהם שמתפרס על פני עמודים רבים בכתב קטן. ברור שהם לא יקריאו לך אותו בטלפון.

וזה בהחלט מצחיק, אני מוריד בערך כפול מזה ביום, לא כולל ימים שבהם אני בכלל מוריד משהו בנפח הזה גם בכמה שעות.. :-X

פורסם

אני מעלה חצי מזה ביום :screwy:

יו יו אני iMMoRTaLiTY ויש לי אינטרנט מגניב

פורסם

כן, זה קטע ידוע שלהם..

אלימלך אגוז, אתה טועה. הם לא צריכים להגיד לך שום דבר בזמן שאתה מתחבר, הכל כתוב בהסכם השימוש שלהם שמתפרס על פני עמודים רבים בכתב קטן. ברור שהם לא יקריאו לך אותו בטלפון.

וזה בהחלט מצחיק, אני מוריד בערך כפול מזה ביום, לא כולל ימים שבהם אני בכלל מוריד משהו בנפח הזה גם בכמה שעות.. :-X

ממש לא, עיסקה טלפונית שקולה לחוזה שכל פרטיו נקבעו בשיחת הטלפון שבה בוצעה העיסקה. מאולם לא הסכמתי לאף הסכם שימוש/תקנון כזה או אחר אלא אם כן שאלו אותי לגביו או שפיקססו לי אותו ופיקססתי אותו בחזרה חתום.

לא מדובר בחוק שאתה יכול לומר לגביו שאי ידיעה אינה פותרת מעונש שכן אדם מן השורה אינו צריך ובהחלט שלא חייב לדעת על כל הסכם שירות שקיים במשק ועל פרטיו.

פורסם

נכון שעסקה טלפונית היא עסקה לכל דבר אבל אתה צריך לגבות את זה אחרת זו מילה שלך נגד מילה שלהם.

ברוב המקרים השיחות שלהם מוקלטות אבל כל עוד מה שנאמר שם הוא לרעתם יתרצו לך מיליון תרוצים אם תבקש את ההקלטה שלהם.

לכן מומלץ תמיד בכל עסקב טלפונית להקליט את השיחה.

פורסם

לי יש נטוויזן ורק אתמול הורדתי 6 גיגה...

אני מוריד סדרתי, ואין מצב שזה נכון כי אם כן הייתי שמח אם היו מנתקים אותי...

במילא עבדו עליי לחיוב של שנה נוספת X_X והתעדוף והחרטא שלהם בלעט

טוב בכל מקרה זה כבר לא רלוונטי כנראה שזה נגמר...

פורסם

יו יו אני iMMoRTaLiTY ויש לי אינטרנט מגניב

:silly:

פורסם

הסעיף הזה מוכנס בחוזה ההיתקשרות לשימושם כאמצעי שליטה נוסף על העיסקה/התקשרות.

פורסם

נכון מאוד - זה נותן להם עילה לנתק גולשים כבדים אם בא להם. אבל בינינו, מי בכלל רוצה להיות איתם? הספק הכי זבל שיש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים