עבור לתוכן

The Witcher - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

סיימתי שוב את המשחק, הפעם עם החלטות הפוכות מהמשחק הקודם. מה שמרשים אותי במשחק הזה שאפילו בפעם השניה שאני משחק

לא נמאס לי לרגע וממש "נשאבתי" לתוך המשחק. וזה מחברה פולנית ולא מבית היוצר של חברות בעלות ניסיון ובעלות אמצעים רבים יותר.

יש עוד משחקים שנותנים כזו חוויה? אגב, אני באמצע קריאת ספרי Andrzej Sapkowski יוצר סדרת הWITCHER ואני מוכרח לציין

שסצינת הפתיחה של המשחק משחזרת אחד לאחד את מה שכתוב בספר (אני מציין זאת לטובה).

כ"כ:

הWITCHER שנלחם בGERALT בסוף הוא לא GERALT עצמו מהעתיד - אא"כ הוא מצא דרך לאבד את הצלקת שלו ולצבוע

את הגבות שלו לשחור

• תגובות 581
  • צפיות 102.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

@ag43

מסכים ב 100%, התחלתי שוב את המשחק וגם אני הולך לעשות החלטות קצת שונות הפעם (גם הפעם אני משחק על בינוני ולא על קל).

וזה מחברה פולנית ולא מבית היוצר של חברות בעלות ניסיון ובעלות אמצעים רבים יותר.

התקציב עד כמה שידוע לי היה כ 10 מיליון דולר, ולדעתי בעסק הזה לא קובע עד כמה החברה "גדולה"..

לגבי הספרים והמשחק, עד כמה שהבנתי המשחק מתרחש כ 5 שנים אחרי הסוף של הספר האחרון, זה גם הסיבה של Geralt מאבד את הזכרון בשביל לא לקלקל את חווית הקריאה לאלה שעוד לא קראו.

לדעתי זה פשוט "זן" חדש של withcerים יותר חזקים (אולי כי הניסויים של הסלמנדרה הצליחו) שים לב שהוא כמאט מביס את Geralt בקרב. לדעתי זה סתם פתח ל sequel.

פורסם

כמובן שזה פתח לSEQUAL אלא מה? הסצינה שפותחת את המשחק היא מהסיפור הראשון של THE LAST WISH (שאגב מופיע גם במשחק

בתור "יצירת האומנות הגדולה ביותר אי פעם" או משהו בסגנון) שהוא הספר הראשון בסדרת הWITCHER. אני ממליץ לך בחום לשחק על HARD

סיימתי אותו על בינוני והוא היה קל מדי (מתתי בכל המשחק אולי פעמיים - אחת מתוכם מול AZAR JAVED)

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ דיון ישן

אני תקוע ב chapter 1

אני רוצה להכנס למערה שיש שם גועל אבל חשוך שם

מאיפה אני משיג לפיד או CAT POTION

פורסם

גועל? אתה יכול ליצור שיקוי CAT אם יש לך את המרכיבים ואת הנוסחה. לפידים יש בהרבה מקומות ברחבי המשחק. ברוב המערות אתה

יכול ללכת על עיוור (כמובן שזה מקשה).

פורסם

ghouls

חיפשתי בפרק 1 ואין לפידים בכלל ואין לי את הנוסחה

פורסם

אתה יכול לקנות אותה (לדעתי אצל אביגיל)

פורסם

איך אני רוכש SILVER TALENT

אני עליתי 2 דרגות אבל לא יכול להשקיע את הנקודות ביכולות מתקדמות כי דרוש SILVER TALENT

פורסם

מרמה מסויימת אתה מתחיל לקבל אותם

פורסם

למשהו המשחק קרס??

התקנתי את ה PATCH 1.5 אבל כל שעה בערך המשחק קורס

פורסם

אני שיחקתי עם הENHANCED EDITION שיצאה ולא קרס לי בכלל....

מצד שני רוב המשחקים שלי לא קורסים בכלל (וכל השאר קורסים תמיד באותה נקודה)

פורסם

אפשר להתקין את ה-Enhanced Edition ולהמשיך עם השמירות מהגרסה הראשונה?

פורסם

אני מחפש כבר תקופה משחק תפקידים טוב. אם התלהבתי מאוד מאובליביון ופאלאוט האם אני יהנה גם מהמשחק הזה ששמעתי עליו רק דברים טובים?

פורסם

אפשר להתקין את ה-Enhanced Edition ולהמשיך עם השמירות מהגרסה הראשונה?

הENHANCED EDITION זה סך הכל פאץ'

אם אתה מעודכן עד הסוף-זה ENHANCED

פורסם

אה אוקיי תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים