עבור לתוכן

The Witcher - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

יפה, אף פעם לא חשבתי על הפתרון הזה, תאכלס זה גאוני כי מצד אחד זה הכרחי בהתחלה

מצד שני אחרי שHYPE נעלם וזרם המורידים קטן זה כבר לא אפקטיבי ורק ממשיך מעצבן ...

אישית אני אחכה לעוד קצת תוכן, כמו:

- 5 bonus adventures made by the Witcher community: Deceits, Blight of the Bogs, Wraiths of Quiet Hamlet, The Wedding, Merry Witchmas.

ואז אני אבדוק את המשחק שוב..

• תגובות 581
  • צפיות 102.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חזרתי לשחק עם TEXTURE PACK ונזכרתי עד כמה המחשק מהנה.

פורסם

אני בפרק 4 ויש לי כמה שאלות,

נכון נפחים שאפשר כאילו לשפר אצלם נשקים ? אז איך אני בידיוק עושה את זה ? אם אני מבקש מהם לשפר לי אז אני יכול רק למכור להם נשקים..

שאלה שנייה היא בקשר לברנגר, *למה אין לו שיער לבן ?*

שאלה שלישית היא מה קרה שם בידיוק עם הנסיכה אדה ? *מה הקשר שלה לסלמנדרה ?*

ועוד שאלה של סקרנות, יוצא לי מתישהו להילחם בדייגון האגדי ?

בנתיים משחק מדהים, כנראה המשחק הכי ארוך שאני אסיים.

רק מה ברובו הגדול הוא ממש קל, אין אף בוס ממש קשה, הקטעים המעצבנים הם שמקיפים אותך אויבים חלשיום ואתה לא מצליח לצאת, אתה שותה את

שיקוי החיים (שאמור לעלות לך הרבה חיים במכה אחת) שעוד יש לך חיים ועד שהוא משפיע אתה מת.

למרות הגרסה המשופצת המשחק עדיין מרגיש טכנית לא טוב, למשל מצלמת ה"נשר" (F1) תמיד קופצת ולפעמים אי אפשר להצביע לאיזור מסויים.

קראתי פה שיש פאטצ' חדש עם תוספת קוואסטים, אני יכול להתקין אותם תוך כדי העלילה ?

פורסם

דגון לא כזה אגדי. כל WITCHER מגיב אחרת למוטגנים (אחד החברים של GERALD אומר לו בתחילת המשחק שכשהשיער שלו הפך לבן

באמצע השינוי היו בטוחים שהוא ימות). את שיקוי הSWALLOW אתה אמור לקחת לפני תחילת קרב קשה או ממש בתחילתו כדי שישפיע

בצורה הרצויה. עד כמה שראיתי הגישה לקווסטים הנוספים היא דרך תפריט לפני הMAIN MENU ולא בתוך המשחק העלילתי עצמו. ממליץ

לך בחום להתקין TEXTURE PATCH (אם המחשב שלך חזק מספיק)

פורסם

הוא לא חזק מספיק..

ואני דיברתי על השיקוי שאמור לעלות במכה אחת הרבה חיים, לא SWALLOW...

מישהו יודע משהו על שאר השאלות ?

פורסם

השיקוי שמעלה לך הרבה חיים במכה אחת נקרא White Rauffard's Decoction, ואותו תשתה מתי שאתה רוצה כל עוד רבע מהחיים שלך מלאים ואין לך רמת רעל גבוהה.

פורסם

יש את הQUEN SIGN שהוא מגן עליך ובזמן שהוא פעיל אתה יכול לשתות כמה שיקויים שאתה רוצה.

אם אתה מתחיל להילחם אז הקסם מתפוגג.

פורסם

אני בפרק 4 ויש לי כמה שאלות,

נכון נפחים שאפשר כאילו לשפר אצלם נשקים ? אז איך אני בידיוק עושה את זה ? אם אני מבקש מהם לשפר לי אז אני יכול רק למכור להם נשקים..

שאלה שלישית היא מה קרה שם בידיוק עם הנסיכה אדה ? *מה הקשר שלה לסלמנדרה ?*

ועוד שאלה של סקרנות, יוצא לי מתישהו להילחם בדייגון האגדי ?

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לענות לך על השאלה בצהוב כי התשובה משתנה לפי הבחירות שעשית.

חוץ מזה, למה לקלקל לעצמך את החוויה?

פורסם

אני לא מקלקל לעצמי, היא כבר אמרה לי מה הקשר שלה, פשוט לא ממש הבנתי..

*שהרגתי את המפלצת שהרגה את הפרופסור, וחיפשתי עלייה, גיליתי שעל הפרופסור היה מכתב או איזשהו טקסט שקשור אלייה ולא הבנתי אותו.. לא משנה אני כבר אחפש באינטרנט או משהו...[br]פורסם בתאריך: 12.07.2009 בשעה 12:43:44

יש לי עוד בעיה..גם כן בפרק 4 :

*אחרי שאני הולך לשדות ורואה שאלינה (זאת שמצאה את אלוין) נרצחה ע"י אחותה ומספר על זה לארוס שלה הוא אומר לי לחפש חתיכות של מראה שהיתנפצה והתפזרה על פני כל השדה, מצאתי את החתיכות, זה ניראה מין נקודה קטנה זוהרת כזאת, זה גם מסומן במפה אבל הקטע זה שאני לא יכול להרים את זה, אני עובר על זה עם העכבר והוא לא משתנה, כאילו שזה לא חפץ..באג ?

פורסם

אני לא מקלקל לעצמי, היא כבר אמרה לי מה הקשר שלה, פשוט לא ממש הבנתי..

*שהרגתי את המפלצת שהרגה את הפרופסור, וחיפשתי עלייה, גיליתי שעל הפרופסור היה מכתב או איזשהו טקסט שקשור אלייה ולא הבנתי אותו.. לא משנה אני כבר אחפש באינטרנט או משהו...[br]פורסם בתאריך: 12.07.2009 בשעה 12:43:44

יש לי עוד בעיה..גם כן בפרק 4 :

*אחרי שאני הולך לשדות ורואה שאלינה (זאת שמצאה את אלוין) נרצחה ע"י אחותה ומספר על זה לארוס שלה הוא אומר לי לחפש חתיכות של מראה שהיתנפצה והתפזרה על פני כל השדה, מצאתי את החתיכות, זה ניראה מין נקודה קטנה זוהרת כזאת, זה גם מסומן במפה אבל הקטע זה שאני לא יכול להרים את זה, אני עובר על זה עם העכבר והוא לא משתנה, כאילו שזה לא חפץ..באג ?

רק בלילה או ביום אתה יכול לאסוף את זה אני פשוט לא זוכר אם הן NOONWRIATH או NIGHTWRAITH...

פורסם

ספויילרים רציניים:

מישהו יכול להסביר את הסוף של המשחק???

זה הרי ברור השאויב שלך הוא היה בעצם הילד אלווין ולפי השאלות שהוא שואל אותך הוא נואם לך בשלב האחרון.

אבל לא ברור לי מה הוא רצה, ולמה הוא היה הילד הזה?

ומי זה המפלצת הזאת בסוף המשחק שאתה גם רואה בהתחלה?

בשביל מה מראים לך בהתחלה שכולם מתפצלים אם לא פוגשים אותם יותר במשחק?! :s07:

ומה קרה לך שאיבדת את הזיכרון בתחילת המשחק?!! אין בכלל איזכור לזה.

מקווה שיש לכם תשובות לשאלות האלו.

פורסם

ספויילרים רציניים:

מישהו יכול להסביר את הסוף של המשחק???

זה הרי ברור השאויב שלך הוא היה בעצם הילד אלווין ולפי השאלות שהוא שואל אותך הוא נואם לך בשלב האחרון.

אבל לא ברור לי מה הוא רצה, ולמה הוא היה הילד הזה?

ומי זה המפלצת הזאת בסוף המשחק שאתה גם רואה בהתחלה?

בשביל מה מראים לך בהתחלה שכולם מתפצלים אם לא פוגשים אותם יותר במשחק?! :s07:

ומה קרה לך שאיבדת את הזיכרון בתחילת המשחק?!! אין בכלל איזכור לזה.

מקווה שיש לכם תשובות לשאלות האלו.

ברור שזה הילד,אני פשוט מניח שכשהוא נעלם במהלך הקרב בפרק הרביעי הוא הלך לעתיד ופשוט חזר מבוגר או משהו כזה

המפלצת זאת הנסיכה אדה שבגללה יש לך צלקת על הפניםו והחזירו לה את הקללה שוב פעם.

כולם מתפצלים כי יש מתקפה על הטירה ועל המחויבות של גראלט למצוא מי זה הסמלנדרה ותלוי בבחירות שלך במשחק אתה יכול למצוא את אחד הוויצ'רים

כרוח במרתף מסוים ואתה נלחם בו.את הזיכרון שנשכח מזכירים דווקא אך לא זוכר בדיוק איך איבד, אני חושב שגם בגלל המפלצת "מלכה" אדדה.

פורסם

טוב אחרי שאמרו לי שהמחשב שלי לא יריץ את זה, ניסיתי בכל מקרה והרצתי דיי סבבה את הגרסא הרגילה (לא EE) על מינימום הגדרות, רץ דיי חלק חוץ מכמה מקומות.

אחרי ~50 שעות של משחק אני רוצה לחלוק את דעתי במשחק:

ללא ספק המשחק בין הטובים אם לא הכי טוב בז'אנר הזה. חייב אומנם לאודות שהסוף קצת מאכזב..

"אני רוצה להציל את האנושות מהתקררות גלובלית" כאילו WTF?

הם הצליחו ליצור storyline מהמם ודינאמי, שמתפתח יחד איתך. מה שבאמת אהבתי זה שהם ירדו מקטע של נשקים וליבוש שרוב משחקי ה RPG מתמקדים בהם. השילוב בין אומנות הלחימה בחרב ושימוש בשיקויי קסם באמת מוצלח! (ידעתם שהם בשתמשו ב motion capture ויצרו מאות [נראה לי אפילו אלפי] אנימציות שונות?)

לא יודע מה עוד לומר, זה ללא ספק משחק מצויין ואני באמת באמת מחכה ל The Witcher 2 (שלפי השמועות אמור לצאת ב 2010?).

זהו אין לי בנתיים מה להוסיף :)

אא עוד משהוא: מצלמת OTS זה הדבר! :)

פורסם

כן זה די היה משעשע שבסוף הרשע היה מעין גרסת עולם פנטזיה של אל גור :lol:

אבל ללא ספק משחק מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים