עבור לתוכן

The Witcher - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא עבד, כנראה, למרות שניסיתי לבטל את השמירות האוטומטיות. יותר מזה, שמירות שלמות של המשחק נעלמו לי כאילו הוא לא שמר בכלל. הייתי באמצע השלב בכפר Murky Waters, שמרתי, יצאתי, וכשחזרתי למשחק יש לו רק את השמירות ב-Trade Quarter. בדקתי בספריית השמירות, הן אפילו לא שם. יש למישהו מושג איפה עוד הן עשויות להיות?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 581
  • צפיות 102.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק הזה פשוט ענק!

שיחקתי במשחק בשנה שהוא יצא ועכשיו התקנתי שוב פעם ופשוט ענק! הבנתי מלא דברים חדשים

ספויילר!!!!

נראה לי ואני חושב שזה נכון אבל הג'אק דה אלסברג הזה הוא בעצם אלווין לפי דעתי כי גם יש לו את השרשרת הזאת שנתנו לו כשהיה ילד וגם כי הילד היה פשוט מטורף.

ולגבי הרוצח הזה בסוף אני לא יודע - הוא גם איזה וויצ'טר ושכפול שבעצם הצליח...

יש למישהו מושג מאיפה משיגים את הספרים? והאם המשחק שיוצא שרק לקונסולות הוא בעצם אותו המשחק למחשב או המשך?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

משחק מעולה, אחרי פעמיים שנתתי לו צ'אנס והגעתי למסקה שהאנגלית שלי לא מספיק טובה ושאין לי מספיק זמן להשקיע בו אני חוזר

אליו עכשיו עם אנגלית נורמלית, מילונית וימים שלמים לשחק..

מה שמעצבן זה שקשה לימצוא מדריכים טובים, אני תקוע לפי דעתי בסוף חלק 2, אחרי שגיליתי שריימוד הבלש -כשדכ-מת-כגדכשד-

ואני צריך ליפתוח את המגדל בעזרת האבנים כדי לעשות את המלכודת.

השגתי כבר את כל 9 האבנים המיוחדות ושמתי אותם באובליסקים, חסרה לי אבן אחת שהבנתי שהיא נמצאת בתוך הגולום הרדום,

קראתי קצת באינרנט הבנתי שכדי להעיר אותו צריך איזו אבן שנקראת RUD משהו ושאני יכול להשיג אותה או דרך זה שמוכר שריונות לצבא או דרך

הגמד ה BLACKSMITH באזור של ה NONHUMENS, הלכתי לשניהם ובאף אחד מהם לא מוזכר לי משהו בשיחה על האבן הזאת ! ניסיתי כל דבר,

כל שילוב של שיחה אפשרית, אני לא מצליח ! מה אתם אומרים ? אולי יש איזה משהו שאני צריך לעשות לפני זה ?

ויש לי עוד שאלה לא קשורה למי שכבר סיים את המשחק או שכבר פגש את ברגנר (הוויטצ'ר שעושה הכול לפני), יכול ליהיות

שהוא זה בעצם אני ?

פורסם

לשאלה בצהוב: לא.

פורסם

בנוגע לקריסות, גם אני "נהנתי" משלל קריסות ובאגים במשחק.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לעדכן, זה פתר לי חלק מהבעיות.

פורסם

משחק מעולה, אחרי פעמיים שנתתי לו צ'אנס והגעתי למסקה שהאנגלית שלי לא מספיק טובה ושאין לי מספיק זמן להשקיע בו אני חוזר

אליו עכשיו עם אנגלית נורמלית, מילונית וימים שלמים לשחק..

מה שמעצבן זה שקשה לימצוא מדריכים טובים, אני תקוע לפי דעתי בסוף חלק 2, אחרי שגיליתי שריימוד הבלש -כשדכ-מת-כגדכשד-

ואני צריך ליפתוח את המגדל בעזרת האבנים כדי לעשות את המלכודת.

השגתי כבר את כל 9 האבנים המיוחדות ושמתי אותם באובליסקים, חסרה לי אבן אחת שהבנתי שהיא נמצאת בתוך הגולום הרדום,

קראתי קצת באינרנט הבנתי שכדי להעיר אותו צריך איזו אבן שנקראת RUD משהו ושאני יכול להשיג אותה או דרך זה שמוכר שריונות לצבא או דרך

הגמד ה BLACKSMITH באזור של ה NONHUMENS, הלכתי לשניהם ובאף אחד מהם לא מוזכר לי משהו בשיחה על האבן הזאת ! ניסיתי כל דבר,

כל שילוב של שיחה אפשרית, אני לא מצליח ! מה אתם אומרים ? אולי יש איזה משהו שאני צריך לעשות לפני זה ?

ספוילר@@@ אתה צריך לקנות קולט ברקים אצל הנפח בעיר, וללכת לחבר'ה ששכחתי איך קוראים להם שמאלפים זאבים ולבקש מאחד מהם שיזמנו סופת ברקים. אחרך כך שים את קולט הברקים על הגולום והוא יתעורר.

אני בדיוק עכשיו משחק את המשחק הזה, והוא גדול מהחיים.

דרך אגב - איך גילית מה קרה לבלש? אני גיליתי את זה רק בסוף הפרק, כשכבר היה מאוחר מדי..

פורסם

בנתיחה של האסיר החולה, שני פתחה לו את הגולגולת וגילתה בפנים פיסטק מעורבב עם ביצים של מפלצת, זה מה שהרג אותו,

הקטע שהיא הביאה לו את הפיסטק בתור משכך כאבים ובתוך הפיסטק היו מוחבאים ביצי המפלצת, היא לא ידעה על זה והיא סמכה על ריימונד שהביא לה את הפיסטק, ככה אתה מסיק שריימונד היה אחראי למוות האסיר. הקטע הוא שבשביל ששני תיפתח לאסיר את הגולגולת הייתי צריך לבקש ממנה, אולי אתה לא ביקשת ואז לא גילת את זה...

והפיתרון שלך לא עבד, אני לא מצליח לקנות קולט ברקים בנפח, אין לו משהו שקרוב לזה אפילו..

יש לי מין חיזוק לנשק שניראה כמו שימן של ברק אבל הלכתי אליו שירד גשם וזה לא נתן לי לשים את זה עליו...

פורסם

ספויילר!!!!

נראה לי ואני חושב שזה נכון אבל הג'אק דה אלסברג הזה הוא בעצם אלווין לפי דעתי כי גם יש לו את השרשרת הזאת שנתנו לו כשהיה ילד וגם כי הילד היה פשוט מטורף.

ולגבי הרוצח הזה בסוף אני לא יודע - הוא גם איזה וויצ'טר ושכפול שבעצם הצליח...

יש למישהו מושג מאיפה משיגים את הספרים? והאם המשחק שיוצא שרק לקונסולות הוא בעצם אותו המשחק למחשב או המשך?

זה הוא (רוב הסיכויים).

בטלו את המשחק לקונסולות וזה היה אמור להיות אותו משחק רק עם כמה שיפורים ותוספות.

לפי מה שהבנתי עובדים על 2.

בא לי לשחק שוב.

פורסם

בנתיחה של האסיר החולה, שני פתחה לו את הגולגולת וגילתה בפנים פיסטק מעורבב עם ביצים של מפלצת, זה מה שהרג אותו,

הקטע שהיא הביאה לו את הפיסטק בתור משכך כאבים ובתוך הפיסטק היו מוחבאים ביצי המפלצת, היא לא ידעה על זה והיא סמכה על ריימונד שהביא לה את הפיסטק, ככה אתה מסיק שריימונד היה אחראי למוות האסיר. הקטע הוא שבשביל ששני תיפתח לאסיר את הגולגולת הייתי צריך לבקש ממנה, אולי אתה לא ביקשת ואז לא גילת את זה...

והפיתרון שלך לא עבד, אני לא מצליח לקנות קולט ברקים בנפח, אין לו משהו שקרוב לזה אפילו..

יש לי מין חיזוק לנשק שניראה כמו שימן של ברק אבל הלכתי אליו שירד גשם וזה לא נתן לי לשים את זה עליו...

לא ככה אני גיליתי את זה.

אתה נכנס לבית הקברות, מקבל אישור או מהשומרים או מ-Thaler, ואז מסתובב בקברים שם. שם תמצא את הגופה של ריימונד האמיתי. אפשר לעשות את זה כחלק מ-Quest שזיגפריד נותן לך, לברר מה קרה לאנשים שמתו בבית הקברות. תפגוש שם מפלצת מדברת, דבר איתה, עזוב אותה לנפשה, לך דבר עם הסקוית'ל, ובסוף אל תרדוף אחריהם, במקום זה לך תציל את האנשים בקברים. זיגפריד נותן לך על זה בונוס.

בקשר לקולט הברקים:

דסבר עם הנפח של המסדר, עם זה שמקבל הזמנות מיוחדות, והוא ייצר אחד עבורך תמורת כמה מאות Orens, נדמה לי ש-300.

פורסם

וואוו, פיספסתי הרבה דברים מסתבר :) זה רק מראה את הגדולה של המשחק.

אני גיליתי שהוא נרצח ממש בסוף המערכה, כשהוא הפתיע אותי מחוץ למגדל

פורסם

בקשר לקולט הברקים:

דסבר עם הנפח של המסדר, עם זה שמקבל הזמנות מיוחדות, והוא ייצר אחד עבורך תמורת כמה מאות Orens, נדמה לי ש-300.

לא מצליח.. לא מבין איפה הבעיה, בדיאלוג פשוט לא מופיע לי כלום שקשור לזה..

פורסם
  • מחבר

את רוב הקווסטים במשחק אפשר לבצע במספר דרכים.. כנראה שהבחירות שעשית בעבר ביטלו לך כמה מהאופציות הנפוצות יותר.

פורסם

לא..בסוף היה צריך קודם ללכת לווסקה (איזו זקנה בסוואמפ) שהיא תסביר לי איך להעיר את הגולום ואז לעשות

את מה שהם אמרו, תודה בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

We are happy to inform that latest patch version for The Witcher is now available to download!

Here are the features of patch 1.5:

Modifications:

- copy securities (DRM) are removed

- playing the game no longer requires the game disc in the drive

- patch solves problems with EAX and blurred graphics

Additionally:

- 5 bonus adventures made by the Witcher community: ‘Deceits’, ‘Blight of the Bogs’, ‘Wraiths of Quiet Hamlet’, ‘The Wedding’, ‘Merry Witchmas’.

In order to install patch 1.5 correctly, original Witcher game upgraded to 1.4 (i.e. The Witcher: Enhanced Edition) should be installed.

You might also want to download the new game-difficulty modification, "Flash Mod", prepared by our community member Andrzej "Flash" Kwiatkowski. Now surivivng in the world of The Witcher will be much more challenging than ever before!

http://www.thewitcher.com/community/en/news/918.html

:yelclap:

פורסם

אשכרה חברה BY GAMERS FOR GAMERS :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים