עבור לתוכן

The Witcher - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני מאוד אשמח אם תפרסם תמונות של מה שיש שם :)

• תגובות 581
  • צפיות 102.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מקש ימני->run as administrator?

הסיבה שלא הגבתי עד עכשיו זה כי המשחק עבד - שני פאטצ'ים: אחד Hotfix לאיזה משהו, ואחד עדכון לדרייבר של ההגנה על המשחק שהתעקש שהדיסק שלי לא חוקי. חצי שעה נאבקתי איתו עד שפתרתי את הבעיות, אבל עכשיו אני ב-Vizima outskirts, עושה Quest אחרי Quest... העבודה שהם עשו על פס הקול ניכרת מאוד.

אני מאוד אשמח אם תפרסם תמונות של מה שיש שם :)

מדבר אלי?

פורסם

אני דיי בטוח שהוא כן מדבר אלייך...

ואכן משחק מדהים,אחד המעטים שסיימתי בזמן האחרון ואחד היחידים שחרשתי עד הסיום נון-סטופ ונהנתי מכל רגע

פורסם

משחק ארוך מדי עם הרבה משימות מיותרות ולא קשורות לעלילה, נראה כאילו בכח ניסו לדחוף נושאים לא קשורים בשביל שיגידו "הרבה שעות משחק"

פורסם

אני דיי בטוח שהוא כן מדבר אלייך...

ואכן משחק מדהים,אחד המעטים שסיימתי בזמן האחרון ואחד היחידים שחרשתי עד הסיום נון-סטופ ונהנתי מכל רגע

:)

זאת תהיה הפעם השלישית שאני הולך לסיים אותו: פעם ראשונה ברמה הכי קלה, בשביל ללמוד את המשחק, ופעם שניה ברמה בינונית, ואז אתה באמת מגלה את המשחק. אני אשאיל ממישהו מצלמה ואעלה תמונות ברגע שאוכל.

לזה שהציע לי להשאיל ממנו (או להביא לי, כדבריו) את העותק שלו - תודה רבה על ההצעה, אבל תחושת ההישג של תשלום 240 שקל וגרסה חוקית של המשחק על השולחן כתיבה שלי נפגמת כשהוא מושאל. חוץ מזה, ככה מפתחי המשחק מרויחים על עוד עותק.

פורסם
  • מחבר

+1 :xyxthumbs:

אכן הנאה צרופה

משחק ארוך מדי עם הרבה משימות מיותרות ולא קשורות לעלילה, נראה כאילו בכח ניסו לדחוף נושאים לא קשורים בשביל שיגידו "הרבה שעות משחק"

ארמ... זה נקרא side quests ואתה לא חייב לעשות אותם.

מבחינתי אף פעם אין מספיק SQ במשחקי RPG.

פורסם

איך שיחקתם בפחות מהרמה הכי קשה? המשחק ממש קל ככה רגיל, זה לא כיף.

פורסם

אם נעזוב לרגע את העובדה שברגע זה אני לא מסוגל לטפל ביותר משני Kikimore Warrior ביחד - המשחק כל הזמן עף לי החוצה, ואם אני לא שומר בעצמי מדי פעם, הרבה עבודה הולכת לאיבוד. יש למישהו פיתרון לבעיה, או לחליפין איזה מילים אני אמור לחפש בגוגל?

פורסם

קודם תמצא בEVENT LOG את הקריסה

פורסם

מצאתי Event Viewer, אבל אני לא יודע איפה בתוכו לחפש. תודה מראש על העזרה :)

פורסם

אני חושב

Windows logs->application

פורסם

בהתחשב בעובדה שכנראה קרו הרבה דברים מאז, יותר פשוט יהיה לדעתי לשחק, לתת לו לקרוס, ואז לבקר במקום שציינת. אני אעשה את זה ואשלח פה עוד הודעה.

פורסם

בעיקרון זה לא בעיה כיוון שאתה מחפש בעיה עם סימן אדום (קריטית) אם יש לך הרבה כאלה אז זה כבר בעיה

פורסם

שמעתי שהאוטו סייב עשוי לגרום לבעיית הקריסות שציינת, נסה לבטל אותו

פורסם

בעיקרון זה לא בעיה כיוון שאתה מחפש בעיה עם סימן אדום (קריטית) אם יש לך הרבה כאלה אז זה כבר בעיה

פעם אחרונה שבדקתי לא היו הרבה, ומערכת ההפעלה לא מרבה לקרוס או להעיף אפליקציות החוצה (לא קרה האמת, אולי קרס פעם אחת), אבל אני בכל זאת אבדוק סביב הזמן ששלחתי את ההודעה שלפני הקודמת לזאת.

שמעתי שהאוטו סייב עשוי לגרום לבעיית הקריסות שציינת, נסה לבטל אותו

אני אעשה את זה אם אין ברירה, העניין הוא שה-AutoSave שימושי במשחק הזה, אני בכל זאת מת מדי פעם. אם יש דרך למנוע את הבעיה בלי לבטל סייבים אוטומטיים אני אשמח.

עכשיו כשאני חושב על זה, לפחות אחת מהקריסות הייתה באמצע שמירה (מה שהיה מעצבן בצורה מטורפת)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים