עבור לתוכן

The Witcher - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

התקנתי תמשחק

אפשר הסבר מה ההבדל בין שליטה של עכבר + מקלדת או רק עכבר? ניסיתי רק עכבר בשלב הראשון ממש וזה נראה לא נוח הזווית מאוד מוגבלת

אה ואיך אני מגיע למסך שאפשר להחליף לגיבור בגדים ושיקויים ודברים כאלה? וואלה נראה משחק לא נוח וגם הגרפיקה לא בשמיים למרות ששמתי הכל על המקס

מישהו יודע אם המשחק תומך ב8AA? או רק 4AA

וכל עצה למתחיל תתקבל בברכה נראה משחק עם עלילה מענינית לא קראתי ספרים או משו

I במלקדת אם אני זוכר נכון ייקח אותך לתפריט שבו אתה יכול לנהל את המלאי שלך בנוסף לכלי נשק והשריון שאתה לובש.

אני אהבתי מאוד את הגראפיקה - זה לא Clear Sky, אבל זה מספיק בשביל שתאהב אותה. כמובן שהעלילה והסגנון והמשימות והכל מפצים על זה, אם צריך בכלל לפצות.

התגובות פה בימים האחרונים ממש עשו לי חשק לחזור למשחק הזה - יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג בארץ את ה-Enhanced Edition במחיר נורמלי? עכשיו כשנגמר לי המלווה, אני אוכל גם לנסוע לשם ולקנות אותה, אבל רצוי משהו באיזור המרכז.

• תגובות 581
  • צפיות 102.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי בFREAK?

פורסם

מאסטר, אם בא לך תקפוץ אלי (ת"א) אני אביא לך את גרסת הEnhanced המלאה

פורסם

וואי, זה פשוט מעצבן.

אני עדיין תקוע במשימה בשלב הראשון שאני צריך להביא לאישה הזאת פרח! מה אני צריך לעשות?

ראיתי שבWOW יש שיטה להוריד איזה קובץ ואז המשחק יכול להראות לך לאן ללכת בכול משימה (סליחה על התיאור האילג, לא ידעתי איך להגיד את זה)

יש דבר כזה גם לWITCHER?

פורסם

וואי, זה פשוט מעצבן.

אני עדיין תקוע במשימה בשלב הראשון שאני צריך להביא לאישה הזאת פרח! מה אני צריך לעשות?

ראיתי שבWOW יש שיטה להוריד איזה קובץ ואז המשחק יכול להראות לך לאן ללכת בכול משימה (סליחה על התיאור האילג, לא ידעתי איך להגיד את זה)

יש דבר כזה גם לWITCHER?

תפרט יותר, יתכן ובקרוב אני אוכל לעזור לך. כן, זה היה רמז, ה-Enhanced Edition נח לי על השולחן בשקית של פריק, עותק חדש ומנוילן :smile1: רוצים תמונות של מה יש שם?

פורסם

שטיין יא צעיר... מזל טוב על הרשיון ;)

אם יש חדשות כלשהן לגבי חבילת הרחבה/sequel/prequel‏ לThe Witcher‏ או משחק אחר של החברה(CD Projekt‏)‏, יהיה נחמד אם תעדכנו בדיון זה.

פורסם

THE WITCHER 2 הוכרז... לא ידוע מתי יצא

פורסם

נחמד. אני מחכה באמת לאיזה המשך או משהו.

יש בעיה - אני על חלונות 7, והוא מוציא לי הודעה בסגנון: אתה צריך להיות Administrator בשביל להריץ את זה בפעם הראשונה. אני מנסה עכשיו איזה Patch, אבל תהיתי בינתיים יש למישהו פיתרון שהוא יודע שעובד.

פורסם

מקש ימני->run as administrator?

פורסם

אני לא שמעתי שהכריזו על המשך למשחק, שמעתי על הגירסה לקונסולות שגם היא כנראה לא תהיה.

פורסם

ביטלו אותה ומתרכזים ב - SEQUEL (שייצא גם לקונסולות).

פורסם

לסופ"ש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים