פורסם 2009 במאי 1916 שנים התקנתי תמשחקאפשר הסבר מה ההבדל בין שליטה של עכבר + מקלדת או רק עכבר? ניסיתי רק עכבר בשלב הראשון ממש וזה נראה לא נוח הזווית מאוד מוגבלתאה ואיך אני מגיע למסך שאפשר להחליף לגיבור בגדים ושיקויים ודברים כאלה? וואלה נראה משחק לא נוח וגם הגרפיקה לא בשמיים למרות ששמתי הכל על המקסמישהו יודע אם המשחק תומך ב8AA? או רק 4AAוכל עצה למתחיל תתקבל בברכה נראה משחק עם עלילה מענינית לא קראתי ספרים או משוI במלקדת אם אני זוכר נכון ייקח אותך לתפריט שבו אתה יכול לנהל את המלאי שלך בנוסף לכלי נשק והשריון שאתה לובש.אני אהבתי מאוד את הגראפיקה - זה לא Clear Sky, אבל זה מספיק בשביל שתאהב אותה. כמובן שהעלילה והסגנון והמשימות והכל מפצים על זה, אם צריך בכלל לפצות.התגובות פה בימים האחרונים ממש עשו לי חשק לחזור למשחק הזה - יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג בארץ את ה-Enhanced Edition במחיר נורמלי? עכשיו כשנגמר לי המלווה, אני אוכל גם לנסוע לשם ולקנות אותה, אבל רצוי משהו באיזור המרכז.
פורסם 2009 במאי 2016 שנים http://www.freak.org.il/sg_product~021020081~3~4.htm אכן. תודה שהזכרת לי את החנות הזאת
פורסם 2009 במאי 2116 שנים וואי, זה פשוט מעצבן.אני עדיין תקוע במשימה בשלב הראשון שאני צריך להביא לאישה הזאת פרח! מה אני צריך לעשות?ראיתי שבWOW יש שיטה להוריד איזה קובץ ואז המשחק יכול להראות לך לאן ללכת בכול משימה (סליחה על התיאור האילג, לא ידעתי איך להגיד את זה)יש דבר כזה גם לWITCHER?
פורסם 2009 במאי 2116 שנים וואי, זה פשוט מעצבן. אני עדיין תקוע במשימה בשלב הראשון שאני צריך להביא לאישה הזאת פרח! מה אני צריך לעשות? ראיתי שבWOW יש שיטה להוריד איזה קובץ ואז המשחק יכול להראות לך לאן ללכת בכול משימה (סליחה על התיאור האילג, לא ידעתי איך להגיד את זה) יש דבר כזה גם לWITCHER? תפרט יותר, יתכן ובקרוב אני אוכל לעזור לך. כן, זה היה רמז, ה-Enhanced Edition נח לי על השולחן בשקית של פריק, עותק חדש ומנוילן רוצים תמונות של מה יש שם?
פורסם 2009 במאי 2216 שנים שטיין יא צעיר... מזל טוב על הרשיון אם יש חדשות כלשהן לגבי חבילת הרחבה/sequel/prequel לThe Witcher או משחק אחר של החברה(CD Projekt), יהיה נחמד אם תעדכנו בדיון זה.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים נחמד. אני מחכה באמת לאיזה המשך או משהו.יש בעיה - אני על חלונות 7, והוא מוציא לי הודעה בסגנון: אתה צריך להיות Administrator בשביל להריץ את זה בפעם הראשונה. אני מנסה עכשיו איזה Patch, אבל תהיתי בינתיים יש למישהו פיתרון שהוא יודע שעובד.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אני לא שמעתי שהכריזו על המשך למשחק, שמעתי על הגירסה לקונסולות שגם היא כנראה לא תהיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.