עבור לתוכן

The Witcher - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לקרוא רק אלו שב-ACT III, אחרי שהפרופסור מת.

אני תקוע קשות בחלק אחרי שהפרופסור מת, ואני תקוע במערה עם ה-Kakamori queen המז****ת הזאת, שמה שאני לא עושה, אני לא מצליח להפטר ממנה. פעם אני מפיל על עצמי את העמודים הראשונים, פעם היצורים האלה חוסמים אותי והיא מגיעה אלי, ופעם אחת עברתי את שתי הפלות העמודים הראשונות אבל אז לא ידעתי לאיזה כיוון הולכים והיא טרפה אותי...

• תגובות 581
  • צפיות 102.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לקרוא רק אלו שב-ACT III, אחרי שהפרופסור מת.

אני תקוע קשות בחלק אחרי שהפרופסור מת, ואני תקוע במערה עם ה-Kakamori queen המז****ת הזאת, שמה שאני לא עושה, אני לא מצליח להפטר ממנה. פעם אני מפיל על עצמי את העמודים הראשונים, פעם היצורים האלה חוסמים אותי והיא מגיעה אלי, ופעם אחת עברתי את שתי הפלות העמודים הראשונות אבל אז לא ידעתי לאיזה כיוון הולכים והיא טרפה אותי...

תפיל את העמוד הראשון ואחריו את השני, ברגע ששניהם נפלו כל היצורים מתחבאים באדמה. תנסה במהירות לקחת את ה-rune מהגופה אחרי העמוד השני ותמשיך לחדר הגדול, וכמעט בסופו תפיל את העמוד השלישי ותתקדם למסדרון הצר יותר. בסוף המלכה מנסה להגיע אליך אבל התקרה נופלת עליה.

פורסם

הבעיה היא שאחרי שאני מפיל את התמיכה השניה והשלישית (הן הרי נופלות ביחד), אני לא יודע לאן ללכת, אני הולך ימינה, ואז אין שם פשוט כלום, ואז כמובן הדבר הענק הזה תופס אותי... אם כי ה-Quen קונה לי לפעמים קצת זמן יקר

מה שיפה במשחק הזה, זה שלא תמיד הפיתרון הוא לחימה עיוורת, לפעמים צריך להתמקד במשהו מסוים תוך התעלמות מהאויבים.[br]פורסם בתאריך: 22.01.2008 בשעה 17:19:05

OK, הבנתי איפה הייתה הטעות שלי... אחרי התמוכות השניה והשלישית, לא ראיתי שלמעשה האולם שבו הייצור תמיד הורג אותי מלא למעשה בתמוכות מרוב שהייתי לחוץ לברוח... בקיצור, הייצור הגדול מת, תודה לאל.

תודה רבה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

OK, עכשיו אני תקוע ב-Chapter V, ב-OLD VIZIMA, במצב שבו זיגפריד, אני ועוד כמה חברים מהמסדר נמצאים בצד אחד של מחסום בוער, וערמה של גמדים ואלפים מעוצבנים בצד השני. ניסיתי גם AARD, וגם IGNI, אבל אני לא מצליח לשבור את המחסום הזה. איך עושים את זה?

פורסם

תסתובב שם... יש מחסומים שצריך להפיל עם Aard ויש כאלה שפשוט צריך לעקוף אותם רגלית... תבדוק אם יש לך לאן ללכת חוץ מאחורה...(ימינה אם זיכרוני איננו מטעני).

פורסם

אופפ איזה מעצבן החלק ב קטע הרביעי עם כל החיטה או אני לא יודע מה זה .

זה ממש מעצבן......

פורסם

תסתובב שם... יש מחסומים שצריך להפיל עם Aard ויש כאלה שפשוט צריך לעקוף אותם רגלית... תבדוק אם יש לך לאן ללכת חוץ מאחורה...(ימינה אם זיכרוני איננו מטעני).

די הסתובבתי כבר בכל האיזור, ודי כבר ניסיתי על הכל גם AARD וגם IGNI טעונים עד הסוף, אבל אני אנסה שוב... תודה, נראה אם זה עובד.

פורסם

די הסתובבתי כבר בכל האיזור, ודי כבר ניסיתי על הכל גם AARD וגם IGNI טעונים עד הסוף, אבל אני אנסה שוב... תודה, נראה אם זה עובד.

אני חושב שכשאתה מסתכל על המחסום לך קצת שמאלה ושם אפשר , לא צריך לטעון או משהו פשהו AARD רגיל (ARD או AARD? לא זוכר כבר)

גם לי לקח כמה דקות למצוא את המיקום המדוייק

פורסם

איזה פשטצ' יש לך 1.2?

פורסם

סיימתי הרגע את המשחק - זה היה טוב :cool2:

שמתי לב שכל ההחלטות שעשיתי במהלך המשחק רדפו אותי בקטעים האחרונים, אם הצלתי מישהו, הוא עזר לי, אם נלחמתי במישהו, הוא יופיע כאתגר. בסוף, ההוא שכרתתי לו את היד וזה שניסה להתנקש במלך, מי זה היה? Vesemir? או ה-Grand master ההוא?

פורסם

סיימתי הרגע את המשחק - זה היה טוב :cool2:

שמתי לב שכל ההחלטות שעשיתי במהלך המשחק רדפו אותי בקטעים האחרונים, אם הצלתי מישהו, הוא עזר לי, אם נלחמתי במישהו, הוא יופיע כאתגר. בסוף, ההוא שכרתתי לו את היד וזה שניסה להתנקש במלך, מי זה היה? Vesemir? או ה-Grand master ההוא?

Geralt? הוא היחיד ששמתי לב שיש לו עיני חתול

מה אתם אומרים, ייצא משחק המשך? לפי הסרטון סיום זה נראה ככה...

פורסם

לאור ההצלחה הגדולה ורמת המשחק הטובה אין מנוס מהמשך :xyxthumbs:

פורסם

התחלתי את המשחק מחדש, והפעם ברמת קושי גבוהה יותר (קודם שיחקתי על Novice, עכשיו אני על Medium).

הפעם בחרתי ללכת עם Triss ולהלחם ב-Savolla במקום ללכת עם Vessemir, Eskel, Lambert ו-Leo ולהלחם בייצור ההוא - מה שהתבטא בכך שעכשיו אין לסלמנדרות אפשרות ליצור לוחמים מוטנטיים, ו-Geralt אפילו אומר את זה באחד מהסרטונים היותר יפים במשחק, אחרי שהסלמנדרות מנסים לשדוד את האלכימאי ההוא, Kalkstein.

אני עושה עכשיו את החקירה ב-Temple quarter, במשחק הקודם האשמתי את הפושע ההוא, Rammsmeat, עכשיו אני עוד מתלבט... בלי קשר, עכשיו אני עושה הרבה יותר אלכימיה, וסוף סוף למדתי איך לגרום לאנשים לפלוט סודות על ידי אלכוהול :smile1:

פורסם

לאור ההצלחה הגדולה ורמת המשחק הטובה אין מנוס מהמשך :xyxthumbs:

סיימון, אני סומך על השיפוט שלך במשחקים. האם המשחק באמת שווה רכישה לדעתך?

ת'אמת בא לי לנוח קצת ממשחקי FPS. :sleep:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים