עבור לתוכן

The Witcher - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אוי מעפן

:)

• תגובות 581
  • צפיות 102.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש איזשהו מדריך שמסביר על מערכת השיקויים, איך מרכיבים פורמולות וסוגי פורמולות?

פורסם

אני כרגע ב-Chapter II, ויש משהו ממש מוזר...

הבלש, Raymond, כשאני בסביבה שלו, המדליון (שמכוון לגלות מפלצות) משתולל, זה אומר עליו משהו?

פורסם

אני כרגע ב-Chapter II, ויש משהו ממש מוזר...

הבלש, Raymond, כשאני בסביבה שלו, המדליון (שמכוון לגלות מפלצות) משתולל, זה אומר עליו משהו?

כן. ;D

תגלה לבד :hat:

יש איזשהו מדריך שמסביר על מערכת השיקויים, איך מרכיבים פורמולות וסוגי פורמולות?

http://guides.gamepressure.com/thewitcher/guide.asp?ID=3849

לא מצאתי סוגי פורמולות.

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר להשיג Swallow ו\או מרכיבים בשבילו? אלכוהול יש לי טונות... אני לא מצליח לנצח את הגולם בביצה, רמה 14... בקיצור אני חייב שיקויים, איפה אפשר להשיג אותם או מרכיבים שלהם?

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר להשיג Swallow ו\או מרכיבים בשבילו? אלכוהול יש לי טונות... אני לא מצליח לנצח את הגולם בביצה, רמה 14... בקיצור אני חייב שיקויים, איפה אפשר להשיג אותם או מרכיבים שלהם?

א. תסתכל איזה מרכיבים צריך ל swallow ותחפש צמחים / רכיבים ממפלצות שמתאימים, אפשר גם תמיד לקנות מהאלכימאי רכיבים.

ב. ממליץ להשתמש באלכוהול איכותי (אפשר לקנות איכותי מאוד מהאלכימאי ואיכותי מהפונדק) המאפשר שילוב של יותר מרכיבים ומקל על יצירת שיקויים.

פורסם

אתה לא אמור להילחם איתו אתה יודע ?

פורסם

אתה לא אמור להילחם איתו אתה יודע ?

בטח שהוא אמור להלחם עם הגולם

ולזה ששאל על השיקויים:

כדי ליצור SWALLOW תכנס ל JOURNAL ותבדוק את המרכיבים שאתה צריך, תיצור WHITE GULL מהמרכיבים שצריך בשבילו (שוב תבדוק בJOURNAL)

ואז בעזרת ה WHITE GULL והמרכיבים של הSWALLOW תיצור את ה SWALLOW

(אפשר ליצור POTIONS כשאתה במדיטציה, תלחץ על L)

פורסם

קודם כל תודה על התשובות :xyxthumbs:

1. ביררתי איזה רכיבים אני צריך, מסתבר שמה שחסר לי היה דווקא אלכוהול ברמה גבוה (AKA וודקה :smile1:)

2. ייצרתי 3 שיקויים, ושניים מהם הייתי צריך בשביל הגולם.

3. ניצחתי אותו אחרי קרב של שעות :smile1:

4 הוא רק לאנשים שקראו את הפוסטים הצהובים הקודמים שלי:

4. מסתבר שהבלש באמת לא היה מי שחשבתי שהוא - AZAR JAVED לבש את צורתו וחטף את המקורי בשביל לעבוד עלי, מצד שני, התנקמתי בו לא רע בלחימה, Steel + Team פגע קשות בו ובפרופסור, ועכשיו אני יודע שהמכשף רגיש למים :cool2:

פורסם

הדרך היותר קלה לנצח אותו היא להפעיל את כול שלושת העמודים כשהוא בתוך המשולש ולהפיל עליו ברק, לא נורא

פורסם

קודם כל, תצבע את מה שאמרת עכשיו בצהוב, למקרה שיש פה אנשים שרוצים לגלות את זה לבד ולא רוצים שיהרסו להם את המשחק.

דבר שני:

אני מדליק שניים מהעמודים, אבל ברגע שאני נוגע בשלישי, שני האחרים נכבים

פורסם

קודם כל, תצבע את מה שאמרת עכשיו בצהוב, למקרה שיש פה אנשים שרוצים לגלות את זה לבד ולא רוצים שיהרסו להם את המשחק.

דבר שני:

אני מדליק שניים מהעמודים, אבל ברגע שאני נוגע בשלישי, שני האחרים נכבים

הגולם חייב להיות בתוך השטח של המשולש כדי שהברק יפגע בו

פורסם

^^^^

בדיוק, להילחם איתו שעות זה קצת מטורף :screwy:

פורסם

לצערי, זה בדיוק מה שעשיתי :-\

פורסם

לצערי, זה בדיוק מה שעשיתי :-\

אני עשיתי אותו דבר רק שזה לא שעות וסה"כ הוא לא נוגע בך

עושים די הרבה קומבואים ברצף וקצת את הIGNI שמוריד לו לא רע 10 דקות והסיפור נגמר : )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים