עבור לתוכן

The Witcher - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

X_x אז הפתרון היחידי זה פשוט לעלות רמה בDEX...?

• תגובות 581
  • צפיות 102.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פודל = hellhound = "The Beast" ?

אם כן, אז אתה יכול להשיג את השריון הטוב יותר רק אחרי שאתה עובר אותו... בצ'פטר 2.

איך עוברים את הכלב המסריח הזה ??

פורסם

סט אחד של 4 חלקים של STRONG והוא דיי מת

לפעמים צריך לעשות קצת GROUP שמופיעים כלבים אחרים

פורסם

שיואאאווו איזה משחק מעצבן ! הוא שמר לי את הAUTOSAVE בדיוק בCUTSCENE לפני הכלב !! :kopfpatsch: אני כבר 17 פעם רואה את אותו סירטון רק בשביל להגיע לכלב :pissed: :pissed:

אגב יש במשחק דרך לקפוץ מנקודה לנקודה כמו באובליביון ?

פורסם

פשוט תלחץ ESC יא משועמם

פורסם

הוא לא נותן .. אני צריך לעבור איזה דיאלוג ורק אחרי זה מגיע לCUTSCENCE - מעצבן רצח.

פורסם

אפשר לדלג על הדיאלוג+סצינה ב3 שניות

טוחנים את העכבר לוחצים ESC וזהו

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח ...

פורסם

ארמ... אני לא צוחק....

פורסם

כן אני יודע, זה פשוט באיזה שלב התחיל להצחיק מרוב עצבים :-X

בכול מיקרה מסתבר שאם אתה לא מציל את המכשפה הזאת מהמערה אז כול תושבי הכפר באים איתך להרוג את הכלב ואז זה ממש קל, מרגיז.

פורסם

תזכור שלהחלטות שלך יש השלכות גם מעבר לרמה המיידית, חלק "יגלו" עצמן רק מספר שעות רב יותר במשחק.

פורסם

כן אני יודע, זה פשוט באיזה שלב התחיל להצחיק מרוב עצבים :-X

בכול מיקרה מסתבר שאם אתה לא מציל את המכשפה הזאת מהמערה אז כול תושבי הכפר באים איתך להרוג את הכלב ואז זה ממש קל, מרגיז.

כן אבל הקטע שזה קו עלילתי אחר... אל תעשה דברים שאתה לא רוצה רק בגלל שיותר קל להרוג את האוייב ככה...

פורסם

לא לא לא אני ממש לא מתכוון לשנות את ההחלטות שלי, זה הרי חלק חשוב מהמשחק,רק רציתי לראות מה קורה בקו עלילה השני, נמשיך לנסות עד שנצליח פשוט חבל שהוא לא שומר את זה כמו שצריך.

פורסם

בתכלס עם BLIZARD וSWALLOW הכלב הזה פשוט בדיחה

פורסם

באקט 5, לאחר שאספתי את כל החלקים של השיריון של Raven, וכתוב ב-Journal ללכת לנפח כדי שישחזר לי את השיריון - כשאני מדבר עם הנפח ב-Forge ב-Old Vizima, הוא לא נותן לי שום אפשרות לשחזר את השריון?

אני רק יכול לשאול אותו שוב מה צריך לעשות.

יש למישהו מושג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים