פורסם 2008 בינואר 117 שנים פודל = hellhound = "The Beast" ?אם כן, אז אתה יכול להשיג את השריון הטוב יותר רק אחרי שאתה עובר אותו... בצ'פטר 2.איך עוברים את הכלב המסריח הזה ??
פורסם 2008 בינואר 117 שנים סט אחד של 4 חלקים של STRONG והוא דיי מתלפעמים צריך לעשות קצת GROUP שמופיעים כלבים אחרים
פורסם 2008 בינואר 217 שנים שיואאאווו איזה משחק מעצבן ! הוא שמר לי את הAUTOSAVE בדיוק בCUTSCENE לפני הכלב !! אני כבר 17 פעם רואה את אותו סירטון רק בשביל להגיע לכלב :pissed: אגב יש במשחק דרך לקפוץ מנקודה לנקודה כמו באובליביון ?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים הוא לא נותן .. אני צריך לעבור איזה דיאלוג ורק אחרי זה מגיע לCUTSCENCE - מעצבן רצח.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים כן אני יודע, זה פשוט באיזה שלב התחיל להצחיק מרוב עצבים :-Xבכול מיקרה מסתבר שאם אתה לא מציל את המכשפה הזאת מהמערה אז כול תושבי הכפר באים איתך להרוג את הכלב ואז זה ממש קל, מרגיז.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים תזכור שלהחלטות שלך יש השלכות גם מעבר לרמה המיידית, חלק "יגלו" עצמן רק מספר שעות רב יותר במשחק.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים כן אני יודע, זה פשוט באיזה שלב התחיל להצחיק מרוב עצבים :-Xבכול מיקרה מסתבר שאם אתה לא מציל את המכשפה הזאת מהמערה אז כול תושבי הכפר באים איתך להרוג את הכלב ואז זה ממש קל, מרגיז.כן אבל הקטע שזה קו עלילתי אחר... אל תעשה דברים שאתה לא רוצה רק בגלל שיותר קל להרוג את האוייב ככה...
פורסם 2008 בינואר 217 שנים לא לא לא אני ממש לא מתכוון לשנות את ההחלטות שלי, זה הרי חלק חשוב מהמשחק,רק רציתי לראות מה קורה בקו עלילה השני, נמשיך לנסות עד שנצליח פשוט חבל שהוא לא שומר את זה כמו שצריך.
פורסם 2008 בינואר 517 שנים באקט 5, לאחר שאספתי את כל החלקים של השיריון של Raven, וכתוב ב-Journal ללכת לנפח כדי שישחזר לי את השיריון - כשאני מדבר עם הנפח ב-Forge ב-Old Vizima, הוא לא נותן לי שום אפשרות לשחזר את השריון?אני רק יכול לשאול אותו שוב מה צריך לעשות.יש למישהו מושג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.