עבור לתוכן

The Witcher - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה מטיל קסמים ע"י בחירת המספר של הקסם (1-5) ולחיצה על הכפתור הימני.

אני אחבר את ההודעה הזו עם הדיון הרשמי בהמשך היום/מחר.

• תגובות 581
  • צפיות 103.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
פתחתי אותם עם היכולות אבל אני לא יודע איך לגרום להם לעבוד,

אתה בטוח שאתה מדבר על קסמים? כי קסמים במשחק אתה משיג רק במקרים מסויימים בעלילה כשאתה מגיע למקומות מיוחדים. יכול להיות אולי שאתה מדבר על יכולות מיוחדות ולא על קסמים, כמו למשל היכולת לרקוח שיקויים או להכין משחות לחרבות שלך?

בכל אופן בשורה בצד שמאל של המסך יש קיצורי דרך רק לקסמים שאתה יודע, והם נמצאים שם אוטומטית כשאתה רוכש כישוף חדש. יש גם אפשרות ליצור שמה קיצור דרך אחד לשיקויים, אתה גורר את השיקוי במסך הinventory למשבצת שנמצאת מעל החפצים (מומלץ בעיקר לשיקויי ריפוי).

פורסם

מישהו יכול להביא לי בבקשה SAVE של תחילת השלב השלישי ב THE WITCHER

פורסם
  • מחבר

אתה מודע לעובדה שכל אחד משחק את המשחק בצורה שונה, אז העלילה בSAVE של מישהו אחר תהיה שונה מהעלילה אצלך?

פורסם

אתה מודע לעובדה שכל אחד משחק את המשחק בצורה שונה, אז העלילה בSAVE של מישהו אחר תהיה שונה מהעלילה אצלך?

כן אני מודע לזה

פורסם

מישהו משחק במשחק על ויסטה 64 ביט ??

כן המשחק פועל על 64 ללא בעיה .

* הנושא אוחד לדיון הראשי ע"י אחראי הפורום *

פורסם

סיימתי את המשחק!! איזה גדול, משחק מעולה אם לא הלואדים האינסופיים היה זוכה אצלי לתואר המשחק הטוב ביותר אי פעם.

מישהו הבין מי היה המתנקש שניסה לחסל את פולטסט בסרטון האחרון? (הסוף הניטרלי)

פורסם

יש לי בעיה

המשחק לא מגיב לי ממש בהתחלה אחרי הקרב הראשון

הוא שואל אותי

HOW DO YOU FEEL

ואין לי אפשרות תגובה למישהו זה גם קרה?

פורסם

זה לא המשחק עם הגילוי עריות, או שיוני מזיין לי בשכל?

פורסם

אנחנו בפורום שמלא באנשי מחשבים, כבר 18 עמודים של דיון, ועוד לא הוזכר פה גילוי עריות. תסיק את המסקנות לבד.

פורסם

מתי המשחק יצא בארץ?[br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 07:42:35

סוף סוף יצא דמו למשחק.

http://www.thewitcher.com/community/en/www/download_the_demo.html

הורדה קלילה של 2062.7MB :)

בדיוק רציתי לתת קישור ל-Fileplanet.

פורסם

שלום אנשים

אני באקט 2...

בקטע שאוספים SEPHIROT ...

יש לי 8 וחסרים לי שניים:

1. זה שכתוב ברשומות של האלכימאי שצריך להרגו איזה SENTRY? איפה לעזאזל אני מוצא אותו?

2. הSEPHIROT שאומר "ליפול עליי מהשמיים" איפה אני מוצא גם אותו?

בנוסף, בשביל להכנס לבית קברות כתוב לי שאני צריך להשיג אישור או מהשומרים (עברתי אחד אחד את כל השומרים, אף אחד לא ממש מנהל שיחה אלא זורק משפט), או לקנות את החוב של הקברן מהטיפוס המבחיל ההוא, כשאני מדבר איתו הוא לא נותן לי שום אופציה לקנות חוב...

עזרה בנושאים הנ"ל בבקשה, אני כבר תקוע על זה הרבה זמן- מה שהופך את זה למייגע ולא מהנה במיוחד :(

תודה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

תשובות:

את הראשון אתה משיג מהגופה של הגולם בבית הקברות שלהם בביצה. (תחזיר אותו לחיים ותהרוג אותו)

את האחרון אני חושב שאתה מקבל בכניסה למגדל מהבלש

בית הקברות - או שתדבר עם ראש השומרים (נצא רוב היום מחוץ לכלא, ליד אזור האימונים) או שתתחבר עם הטיפוס המבחיל (כמו שאתה קורא לו) ואז תוכל לקנות את החוב.

פורסם

תשובות:

את הראשון אתה משיג מהגופה של הגולם בבית הקברות שלהם בביצה. (תחזיר אותו לחיים ותהרוג אותו)

את האחרון אני חושב שאתה מקבל בכניסה למגדל מהבלש

בית הקברות - או שתדבר עם ראש השומרים (נצא רוב היום מחוץ לכלא, ליד אזור האימונים) או שתתחבר עם הטיפוס המבחיל (כמו שאתה קורא לו) ואז תוכל לקנות את החוב.

*הגולם עומד כפסל, איך אני מעיר אותו?

*איך אני מתחבר עם הטיפוס המבחיל? בנתיים הוא לא הכי מת עליי, ניסיתי להשתכר איתו- אבל זה נגמר בהתעלפויות שלי בד"כ ... מהשיחות יש לי רק אפשרויות שמהן הוא עוד יותר לא מתחבר אליי.

*ראש השומרים - VINCENT - גם איתו אין לי שום אפשרות בדיאלוג לעבר משהו שקשור לבית קברות.

אוף מתסכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים