פורסם 2003 במרץ 2022 שנים http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/index&forum_id=2726&cat_id=504http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/index&forum_id=2811&cat_id=504בהצלחה! :evillaugh:
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים ילדות עשוקה....דרך אגב, חבר שלי אמר לי שבאיזה פרק הם עושים את "מפלגת העורבים" וכל מיני חרטא ובקיצר -הם נאצים. וגם הדרדסים.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים ROTFL!!!כנסו לגוגל וחפשו "שאלתיאל קוואק" תראו מי מקום ראשון:surprise surprise
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים ילדות עשוקה....דרך אגב, חבר שלי אמר לי שבאיזה פרק הם עושים את "מפלגת העורבים" וכל מיני חרטא ובקיצר -הם נאצים. וגם הדרדסים.דולף נאצי. (פאשיסט)וזו אחת הסיבות למה אני מת על הסדרה הזו. גיאו-פוליטיקה לגיל הרך.והדרדסים סתם קומוניסטים אנטישמים (אחת התיאוריות היא קומוניזם, השנייה KKK)
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים ROTFL!!! כנסו לגוגל וחפשו "שאלתיאל קוואק" תראו מי מקום ראשון: surprise surprise
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים אתם מתכוונים לאדולף... ;Dלא לא, דולף, העורב.והייתה את המועמדת הדמוקרטית, החסידה.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים עוד לא הבנת שהם מתכוונים לדולף כהיטלר?נו דהה... ואני לא זוכר השמדה המונית, אז בינתיים זה רק פאשיזם.אבל השם לא קשור כל כך נראה לי. כבר מתחילת הסדרה שהוא היה קטנצ'יק קראו לו דולף, בלי כוונות פאשיסטיות.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים אתם מתלוננים על דולף אבל מה עם שאלתי? ברווז שקורא לחפרפרת אבא? וגר בתוך בית נעל? ויש את הפרופסור עם החללית הזו שלו.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים אתם מתלוננים על דולף אבל מה עם שאלתי? ברווז שקורא לחפרפרת אבא? וגר בתוך בית נעל? ויש את הפרופסור עם החללית הזו שלו.תאמין לי שזה נראה מאוד הגיוני מול 4 GOD KNOWS WHAT...שהולכים בחליפות גוף צבעוניות עם קרניים וטלויזיה באמצע הגוף?ואחד מהם הומו?הטלטאביז זה נראה לך הגיוני לעומת זה?
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים כן. הם נאצים סטרילים. אתה לא רואה איך הכל שם קר ומדוייק. כל פעם שהשואב אבק עושה בלאגן עושים "או או, אוי וואי ל___"כולם מאשימים את טינקי ווינקי שהוא הומו אבל אין לי מושג. וגם אם כן אז שיהיה, זה עושה אותו טלטאביז פחות טוב?הכי מעצבן שאחרי שהם מראים סרט הם צועקים "עוד פעם עוד פעם" וצריך לראות את השטות הזאת שוב.*משתמש זה חווה בילדותו תקופות בהם היה אצל סבתו ואותגר כבלית
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים כן. הם נאצים סטרילים. אתה לא רואה איך הכל שם קר ומדוייק. כל פעם שהשואב אבק עושה בלאגן עושים "או או, אוי וואי ל___" כולם מאשימים את טינקי ווינקי שהוא הומו אבל אין לי מושג. וגם אם כן אז שיהיה, זה עושה אותו טלטאביז פחות טוב? הכי מעצבן שאחרי שהם מראים סרט הם צועקים "עוד פעם עוד פעם" וצריך לראות את השטות הזאת שוב. *משתמש זה חווה בילדותו תקופות בהם היה אצל סבתו ואותגר כבלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.