פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים יש לי 2 דיסקים: 160G ו-40G. ברור שה-160G הראשי. משום מה תמיד מופיע לי האייקון וכשלוחצים על האייקון רואים שהוא רוצה שאני אוציא את ה-160G. למה??[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים טוב או רע נתון לשיקולך אם אתה רוצה לנתק את הדיסק באמצע עבודה אז זה טוב ואם לא אז לא בכול אופן יש דרך לשנות את זה עדיין לא מצאתי אבל לי יש דיסק SATA2 ללא איקון , אז מה שבטוח זה לא חובה מה שכן הניתוק לדעתי יעבוד רק בVISTA
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים לא הבנתי.זה טוב? זה רע? זה עובדה ואין מה לעשות?בקרי sata תומכים בhot-plug להוצאה מיידית אז זה נורמליאתה יכול להעלים את הסמל ,כנס ל start-->settings-->taskbar and start menuסמן hide inactive icons ולחץ על customize ,מצא שמה תסמל ותגדיר אותו ל always hideזה גם תלוי בציפסט והגדרות בקר הSATA בביוס,ציפסטים מודרנים תומכים במצב אמולוציהלבקר הSATA שגורם לכוננים להזדהות כמו IDE ככה אין סמל ואין צורך בדרייבר מיוחד לבקר כאשר מתקינים את הוינדוסכאשר הבקר מוגדר למצב אמולוציה אין תמיכה בhot-plug ו ncq
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מחבר אתם מבלבלים אותי.שאני אבין: זה קורה לכולם או רק לי? זה דבר טבעי או לא? צריך לתקן את זה או לא?מצטער אבל לא חשבתי שאצטרך להתמודד עם זה. עם הדיסק הישן לא הופיעה לי ההודעה הזאת
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים תמיד היה לי את זה ובזמן האחרון זה נעלם משום מה :-X בכל אופן זה נורמאלי לחלוטין אז תהיה רגוע
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר תמיד היה לי את זה ובזמן האחרון זה נעלם משום מה :-X בכל אופן זה נורמאלי לחלוטין אז תהיה רגוע מזל שהרגעת אותי, אחרת הייתי קופץ מהחלון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.