עבור לתוכן

Clive Barker's Jericho -דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

תמר את צריכה לירות בדלת הזו שלא נפתחת.

• תגובות 176
  • צפיות 17.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סיממתי את המשחק הסיום ממש עלוב... לא מאמין שככה המשחק מסתיים !!!!!!! :kopfpatsch:

פורסם

מה אני עושה כאן? צריך לעשות משהו מאחורי המכונות ירייה האלה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תשתמש בזאת שיש לה את היכולת של ה slow motion ותגיע למאחורי המכונות יריה האלה ותלחץ SPACE ואז היא תזרוק בתוכם רימון והם יתפוצצו..

תעשה את זה אחד אחד (יש 3 כאלה.. באחרון יש כזה סרטון)

עיצה שלי: אחרי שאתה מפוצץ אחד תחזור לאיפה שצילמת את התמונה ותמשיך משם להבא

פורסם

תשתמש בזאת שיש לה את היכולת של ה slow motion ותגיע למאחורי המכונות יריה האלה ותלחץ SPACE ואז היא תזרוק בתוכם רימון והם יתפוצצו..

תעשה את זה אחד אחד (יש 3 כאלה.. באחרון יש כזה סרטון)

עיצה שלי: אחרי שאתה מפוצץ אחד תחזור לאיפה שצילמת את התמונה ותמשיך משם להבא

זה בדיוק מה שהייתי עושה. הייתי חוזר לקטע איפה שצילמתי ושוב עושה אותו מהלך. אבל הייתי מאחורי המכונת יריה ולא ראיתי פתח. ראיתי מין קופסא כזאת חומה. טוב אני ינסה אחרי זה. תודה אחי.

פורסם

עד עכשיו המשחק טוב מאוד

הגרפיקה יפה,הסאונד מושך

מה שמעצבן זה ההחלפה בין השחקנים ושצריך להיות הביצ' שלהם

פורסם

סיימתי את המשחק.

אגב מה קורה אם לא מרפאים אחד מהם? וממשיכים הלאה לשלב הבא?

פורסם

שמחסלים בוס או מגיעים לאזור הבא במשחק הם נרפאים אוטומטית מבלי שצריך לרפא אותם בעצמך. אין מצב שאחד מת ולא מופיע יותר.

פורסם

אחרי שאני מפעיל את המשחק ורואה את הסירטונים במקום תפריט יש לי מסך שחור (ושומעים קולות שם תפריט כשמזיזים את העכבר)... מה אני עושה?

פורסם

מה שמעצבן זה שאחרי שאתה משיג את היכולת להשתלט עליהם פתאום הם נהיים מאוד מפגרים ואתה צריך לעשות את כל הדברים שהם אמורים לעשות לבד (למשל TK על מחסומים)

פורסם

נתקעתי

נראה לי שזה באג

הגעתי למקום הזה(בתמונה) ואומרים לי שעם השחקן jones אני צריך לפוצץ את המיכלי דלק שמאחורי החומה עם היכולת הזאת שיש לו

אז זה מה שאני עושה.. ואני רואה את המיכלי דלק שאני צריך לפוצץ וכתוב לי למעלה ללחוץ 2 כדי להשתמש ביכולת(בתמונה השנייה)

אני לוחץ ולא קורה כלום.. אולי יש משהו אחר שצריך לעשות?

אני עדיין תקוע פה.. מישהו???????.... :-\

פורסם

הבנת טוב מה צריך לעשות, באמת צריך ללחוץ על 2 כדי לפוצץ את המכלי דלק, נראה כמו באג.

פורסם

ומה שמוזר זה שאני לא רואה שיש ל jones בכלל את היכולת שצריך בשביל לפוצץ את המיכלי דלק

יש אותה ל church

פורסם

את הPYROKYENSIS יש גם לJONES אבל רק כשאתה במצב "רוח רפאים".

פורסם

אני לוחץ E

ואז אני לוחץ Q בשביל לעבור לדמות של האוייב

ואז אני רואה ממש מקרוב מהעיניים של האוייב את המיכלי דלק.. אני לוחץ 2 וכלום לא קורה

ככה צריך לעשות את זה? אני עדיין לא מאמין שזה באג

עריכה:

הצלחתי

חזרתי קצת אחורה ואז שוב חזרתי למקום הזה והפעם הצלחתי... כנראה שזה היה באג או משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים