עבור לתוכן

Clive Barker's Jericho -דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

העובדה שכול בוס צריך לגמור באיזה "טריק" מיוחד שלא ברור איך עושים אותו (המפתחים לא דאגו לעשות את זה מספיק ברור לדעתי).

ובPAINKILLER זה היה עד כדי כך ברור איך הורגים את כול הבוסים?

לא שברת את הראש בPK איך הורגים את השמוק ההוא מהביצות ואת לוציפר?

לדעתי טוב שנותנים לשחקנים לשבור קצת את הראש,אם החיסול ונק' התורפה היו עד כדי כך ברורות המשחק היה נוחל באמת כישלון חרוץ

• תגובות 176
  • צפיות 17.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישהו?! זה מייד אחרי שהמסוק נוחת וכל החבורה יורדת ממנו - מגיעים למעין שער מאבן שלא נפתח.

למה אף אחד לא טורח לענות?

פורסם
  • מחבר

אולי כי המשחק עדיין לא הגיע לארץ ויש מעט מאוד שמשחקים?

פורסם

אני לא מבין איפה אפשר להתקע ממש בהתחלה. אולי תלכי לכיוון אחר . או שתצלמי איפה נתקעת במשחק.

פורסם

את חייבת לצלם תמונה איפה את נמצאת, אני סיימתי אבל ממש לא מבין על איזה מקום את מדברת.

ובPAINKILLER זה היה עד כדי כך ברור איך הורגים את כול הבוסים?

לא שברת את הראש בPK איך הורגים את השמוק ההוא מהביצות ואת לוציפר?

לדעתי טוב שנותנים לשחקנים לשבור קצת את הראש,אם החיסול ונק' התורפה היו עד כדי כך ברורות המשחק היה נוחל באמת כישלון חרוץ

לא שיחקתי בPK כי אני שונא משחקים סטייל SS, זה פשוט לא ברור מספיק וזה ממש מעצבן - מי שלא ירגיש את זה לקראת הסוף שיבושם לו.

פורסם

לא שיחקתי בPK כי אני שונא משחקים סטייל SS, זה פשוט לא ברור מספיק וזה ממש מעצבן - מי שלא ירגיש את זה לקראת הסוף שיבושם לו.

חבל מאוד

נפנה למשחק אחר לא פחות שונה בכול העיניין של "קצת מחשבה"

מה עם HALF LIFE על כול גרסאותיו?

פורסם

זה לא רק העניין של "קצת מחשבה" זה שהמשחק לקראת הסוף פשוט נהיה מעיק מידי - אתה צריך לירות על הבוס, להחיות את כול הסקווד (כי הם כל כך מטומטמים שהם לא מנסים להתחמק) ובו זמנית לקרוא את הכתוביות(אם הפעלת אותן) כדי להבין מה לעזאזל רוצים מהחיים שלך כול זה זה פשוט יותר מידי והופך את כול העסק לדי מייאש ... עכשיו לא ברור לי אם אתה משחק או לא אבל כשתגיע לסוף נדבר.

וברצינות איך אפשר בכלל להשוות את HL האגדי למשחק הזה ?!?

עריכה: יש איזה קטע עם אבנים שצריך לדרוך עליהם מעל תהום - אם אתה מצליח לעבור את זה בלי עזרה אני מוריד את הכובע בפניך ;)

פורסם

מה הכוונה בלי עזרה ? הכוונה בלי שאף אחד יגיד לך את זה ?

כ אם כן אני עברתי את זה..

והבוס האחרון באמת טיפשי !!

פורסם

בחלק ש:

הקטע מהתחלה שהמפקד נופל לתהום אבל נתפס בקיר...

יש חצים שמאל וימין מה עושים שם?

אני לוחץ שמאל ימין אבל תמיד נופל. כבר עשיתי את זה 250 פעם ולא הבנתי מה עושים!!

עזרה בבקשה?

פורסם

^^תלחץ על WASD בהתאמה.

מה הכוונה בלי עזרה ? הכוונה בלי שאף אחד יגיד לך את זה ?

כ אם כן אני עברתי את זה..

והבוס האחרון באמת טיפשי !!

אז אני באמת מוריד אתה הכובע בפניך כי אחרי שעתיים של ניסיונות חיפשתי בפורומים איך פותרים את זה .. ולהגיד את האמת בחיים לא הייתי עולה על זה לבד כי לא השתמשתי במקשים האלה כול המשחק, לא ידעתי שהם קיימים בכלל !

פורסם

בחלק ש:

הקטע מהתחלה שהמפקד נופל לתהום אבל נתפס בקיר...

יש חצים שמאל וימין מה עושים שם?

אני לוחץ שמאל ימין אבל תמיד נופל. כבר עשיתי את זה 250 פעם ולא הבנתי מה עושים!!

עזרה בבקשה?

שיש לך חץ לכיוון למעלה . אז אתה לוחץ למעלה. ושיש לצד שמאל אז לוחץ בצד שמאל. [לוחץ הכוונה בכפתורים שאתה זז במשחק W S A D ] אתה צריך לעשות את זה מהר . ממש באותו זמן. זה לא קשה אחי .

פורסם

נתקעתי

נראה לי שזה באג

הגעתי למקום הזה(בתמונה) ואומרים לי שעם השחקן jones אני צריך לפוצץ את המיכלי דלק שמאחורי החומה עם היכולת הזאת שיש לו

אז זה מה שאני עושה.. ואני רואה את המיכלי דלק שאני צריך לפוצץ וכתוב לי למעלה ללחוץ 2 כדי להשתמש ביכולת(בתמונה השנייה)

אני לוחץ ולא קורה כלום.. אולי יש משהו אחר שצריך לעשות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

סיימתי את המשחק, אהבתי את המשחק אבל באמת הסיום לא משהו.

פורסם

נתקעתי

נראה לי שזה באג

הגעתי למקום הזה(בתמונה) ואומרים לי שעם השחקן jones אני צריך לפוצץ את המיכלי דלק שמאחורי החומה עם היכולת הזאת שיש לו

אז זה מה שאני עושה.. ואני רואה את המיכלי דלק שאני צריך לפוצץ וכתוב לי למעלה ללחוץ 2 כדי להשתמש ביכולת(בתמונה השנייה)

אני לוחץ ולא קורה כלום.. אולי יש משהו אחר שצריך לעשות?

[

בדרך כלל היכולות זה בQ וE תנסה בהם

פורסם

לא מצליח.. אף אחד לא זוכר מה לעשות בשלב הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים