עבור לתוכן

Clive Barker's Jericho -דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

לקראת הסוף הגעתי למצב שרציתי לשבור את המחשב מרוב עצבים על המשחק הזה, לא פלא שהוא קיבל 50-80.

• תגובות 176
  • צפיות 17.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא ממש לא כישלון.

אולי ציפו למשהו יותר מפחיד אבל זה לא הופך אותו לכישלון, לדעתי גם הגזימו עם הביקורות השליליות. אין שום הצדקה לתת למשחק כזה פחות מ 75.

פורסם

בסוף אתה כבר ממש מיואש מלהחיות את כול האחרים בקבוצה שלך כול הזמן.. זה הופך לכל כך מעיק ומעצבן שזה ממש הורס את כול המשחק זה והעובדה שכול בוס צריך לגמור באיזה "טריק" מיוחד שלא ברור איך עושים אותו (המפתחים לא דאגו לעשות את זה מספיק ברור לדעתי).

פורסם

אולי ציפו למשהו יותר מפחיד

אני ציפיתי שיהיה מפחיד כמו המשחק הקודם שלו - Undying. לעזאזל, יש סצינות גאוניות מהמשחק הזה שרודפות אותי עד היום. אני לא זוכר משחק מפחיד ממנו (הוא שם את FEAR ואת Suffering בכיס הקטן), למרות שיש מועמד אחד שעוד לא שיחקתי בו שיכול להיות מפחיד כמוהו - Call of Cthulhu.

כמובן שכשמשחק נכשל רק מההיבט היחיד הזה, הדבר עדיין לא מעיד על כך שהמשחק כולו כשלון.

פורסם

איך אני עובר את השלב האחרון במשחק ?

*שאני נלחם נגד הילד, FIRSTBIRTH*

פורסם

הוא משתמש בקסמים של הקבוצה נגד עצמה כול פעם תופס מישהו (ואז המישהו הזה מסומן בירוק) ומשתמש בקסמים שלו - במצב הזה אתה נכנס לירוק ומשתמש בקסמים נגד הילד ( כול כך מתיש ומטופש) , נשקים רגילים לא עובדים עליו !

פורסם

הוא משתמש בקסמים של הקבוצה נגד עצמה כול פעם תופס מישהו (ואז המישהו הזה מסומן בירוק) ומשתמש בקסמים שלו - במצב הזה אתה נכנס לירוק ומשתמש בקסמים נגד הילד ( כול כך מתיש ומטופש) , נשקים רגילים לא עובדים עליו !

מה שדפוק פה.. זה שהם יורים עליו בלי הפסקה... ולא מתעסקים בלא למות, אינטיליגנציה...יש לי מחשב דפוק.. לא יודע מה קרה לו פתאום .. אבל הוא התחיל פשוט לצאת מהמשחק באמצע.. ככה שאת הסוף הוא לא הראה לי.. אחרי שהורגים את הילד ואז הזה שעף לוקח אותו.. מה קורה אז?

פורסם

איך הורגים את היצור הזה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

איזה סוף גרוע...

מזכיר לי את ביושוק, כל המשחק אתה מת כבר שיגיע הסוף ולראות מה קורה וזה, ושמגיע הסוף יש כזה "מה ? זהו ?!"...

למי שרשם מעליי :

פשוט תשרוד עד שהיא מתפוצצת, שהיא מתפוצצת קח מחסה ולאחר מכן המגן שלה נעלם לכמה שניות, תנצל את ההזדמנות..

פורסם
  • מחבר

גיימרנוד נתנו למשחק ציון 75

http://gamernode.com/reviews/4841-clive-barkers-jericho/index.html

GamePlay: The gameplay is your standard FPS variety with some cool weapons and powers to use. There's some annoying fixtures that'll annoy you, though.

Graphics: Excellent -- I definitely enjoyed them. Character models look crisp and the entire game looks gross (in a good way). PC and 360 performance also isn't shabby.

Sound: The voice acting is fine, and the banter between your squad is a nice touch.

Replay Value: No multiplayer. That's about it, unless you want to try out all the different characters.

Final Word: A solid shooter marred by poor design. Excellent visuals and some fine FPS gameplay are to be had in Jericho, but I wouldn't pay full price for it. Definitely worth a rental.

פורסם

אין לי מושג מה הציונים האלה.... המשחק פשוט מעולה

פורסם

אני ממש בהתחלה של המשחק והגעתי למעין שער שלא נפתח - מה עושים?

מישהו?! זה מייד אחרי שהמסוק נוחת וכל החבורה יורדת ממנו - מגיעים למעין שער מאבן שלא נפתח.

פורסם

איך הורגים את היצור הזה:

גלית מחשב כמ שלך למה את לא מפעילה AA ? שימי על X4

פורסם

גם אני מאוד התאכזבתי מהמשחק, שיחקתי ופשוט לא אהבתי :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים