עבור לתוכן

Clive Barker's Jericho -דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

מוזר, IGN נתנו לגירסה של ה XBOX ציון הרבה יותר גבוהה ממה שהם נתנו ל PC.

אני לא מבין מה אתם רוצים המשחק מצויין, הגרפיקה מאוד טובה והוא מאוד מהנה.

המשחק הזה כמה רמות מעל CRYSIS, הגרפיקה לא פחות טובה (לפחות לא בהפרש גדול) והמנוע הגרפי הרבה יותר קליל, המשחק הרבה יותר מקורי (בכל זאת CRYSIS הוא חידוש של FARCRY ולא באמת משחק חדש) ויש ל JERICHO עוד הרבה יתרונות אחרים.

• תגובות 176
  • צפיות 17.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אישית גם אני התאכזבתי מהמשחק, ציפיתי ליותר האמת.

פורסם

לדעתי המשחק די טוב, 70-85 ככה.

אל תשווה ל- CRYSIS, הם משחקים שונים מאד (ו - CRYSIS משחק טוב יותר אם נתעלם לרגע מהבעיות הטכניות שייפתרו).

פורסם

אני תקוע...בשלב האחרון... ניראה לי...

שאני נלחם נגד ילד חייזר הזה, איך אני הורג אותו ?

ולפי דעתי משחק ממש נחמד.. הייתי מביא לו בחיף 8.5-9...

פורסם

תגידו איזה דמות עדיף להיות? אני משחק עם ההיא עם הסנייפר שיורה רימונים... שיש לה יכולת של slow motion

פורסם

אני ממש בהתחלה של המשחק והגעתי למעין שער שלא נפתח - מה עושים?

פורסם

תגידו איזה דמות עדיף להיות? אני משחק עם ההיא עם הסנייפר שיורה רימונים... שיש לה יכולת של slow motion

אין עדיפות, מי שבא לך.

פורסם

זה משנה נגד מה נלחמים, אם זה כאלה שצריך לפגוע להם בנקודות מסויימות (אלה שמתפוצצים שהם מתים או הדברים הענקיים האלה שיש בשלב עם הנהר של הדם) כדאי לשחק עם מישהו שיש לו נשק מהיר, אם נלחמים נגד כאלה רגילים עם חרב או כל מיני כאלה זה לא משנה כל כך.

אני בדרך כלל עם הצלפית או עם זאת עם החרב.

מישהו יודע למה הם עשו את הבנות עם כל מיני דברים מגניבים ואת הבנים עשו כל כך גרועים :P

פורסם
  • מחבר

IGN קטלו לגמרי את המשחק ונתנו לו 56 :screwy: מה הם חשבים לעצמם ?

http://pc.ign.com/articles/830/830811p1.html

ואם IGN הגדולים קוטלים אז הקטנים מרשים לעצמם להחמיר עוד יותר :-X

50 Edge Magazine

The game's failure to monopolise on its squad dynamic relegates it to a shooter-by-numbers, and its appeal is then further undercut by the fact that, while Barker clearly has a sense for the grotesque, it is the only note that Jericho plays. [Dec 2007, p.91]

פורסם

יש קטע שאני יוצא מאיזה מערה (אחרי הקטע שהורדתי את המבנים האלה שיורים)

ואז באים אלי בלי סוף ממש בלי סוף וכולם מתים ואני מחייה אותם ומנסה לירות כמה שאפשר וזה לא מצליח.. איך אפשר לעבור את זה?

לא חשוב הצלחתי.. גרפיקה מדהימה אגב

[attachment deleted by admin]

פורסם

WORST GAME ENDING EVER !!111 :bash:

פורסם

יש קטע שאני יוצא מאיזה מערה (אחרי הקטע שהורדתי את המבנים האלה שיורים)

ואז באים אלי בלי סוף ממש בלי סוף וכולם מתים ואני מחייה אותם ומנסה לירות כמה שאפשר וזה לא מצליח.. איך אפשר לעבור את זה?

לא חשוב הצלחתי.. גרפיקה מדהימה אגב

איך עשית את זה בסוף?

פורסם

איך עשית את זה בסוף?

תשתמש בסנייפרית שיורה כדורים שמתפוצצים... תן לקבוצה שלך להרוג את המפלצות הרגילות

תירה עם הכדורים שמתפוצצים בתוך המפלצות הגדולות האלה שיורות ויורקות אש.. והם יתמודדו עם השאר

פורסם

מתי אני יכול להתחלף בין חייל לחייל? אני כרגע בשלב הזה [תמונה] די התחלה .

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא יצא לי לשחק במשחק, אבל לפי הדיון הזה אני רואה שהוא נוחל כשלון אחד רציני מאוד - הוא לא מפחיד בשיט. ציפיתי ליותר מ Clive Barker :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים