עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחשב ב 2000-2500 ש"ח!לשימוש משרדי

Featured Replies

פורסם

חבר'ה עבודה מצויינת!!! ממש תודה בשם כל האנשים שאתם עוזרים להם פה.!

הממ.. אז ככה.

מחשב ב 2000-2500 לשימוש משרדי: אופיס אינטרנט תוכנות מוזיקה וסרטים.

כרטיס מסך גג ב 250-300 שקל.

הארד דיסק 160 או 200 מה שנכנס בתקציב .עדיפות ל 160.

לוח אם רק רק של אינטל.לא מעוניין ב AMD .

יש לי ציוד הקפי+מסך אז לא להכניס למפרט.

אם אפשר משהו סבבה בפחות כסף אז אחלה.

בתודה ויום טוב !

עידן .ש.

פורסם

קודם כל, זה רע שאתה לא מעוניין ב-AMD, כי יש להם מעבדים מצויינים, והם סתם סובלים מסטיגמה טיפשית. חוץ מזה, לוחות אם מיוצרים על ידי מגוון יצרניות, ואלה של אינטל נופלים משמעותית מאלה של GIGABYTE, של ASUS, של abit, של DFI... וכו'

אפשר לשאול באיזה איזור אתה גר? בשביל שאני אדע מאיזו חנות להרכיב את המפרט ;)[br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 22:59:11

מעבד:

AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤611

לוח אם:

ASUS M2A-VM HDMI ¤414

דיסק קשיח:

SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ ¤405

צורב DVD:

PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤197

זיכרון:

CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤434

מארז:

COMPUCASE CI-6A19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE+HEC 300AR-TF ¤299

קרור למעבד:

GLACIALTECH IGLOO 7310 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 - SILENT PRODUCT LINE ¤61

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117

מחיר סופי: ¤2538

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

יש לי נסיון טוב מאוד עם החנות הזאת, ולכן אני תמיד מרכיב מפרטי מחשב משם, אבל אם אתה לא גר ליד אשדוד נוכל להרכיב את המפרט מכל מקום אחר ;)

פורסם
  • מחבר

תשמע אין לי משהו נגד AMD..פשוט ראיתי שזה מה שאתם מציעים פה לאנשים.

אני אגיד לך תמיד הייתי עם אינטל ..אני לא מכיר משהו אחר. לא יודע פשוט זה נראה לי יותר סביר לקחת

אינטל.זה לא מחשב בשבילי זה בשביל אח של חברה.ואני לא רוצה שהוא יתאכזב ואז בסוף אני כי

הסכמתי לקחת שלא הייתי בטוח שרציתי .

חוץ מזה אזור המרכז.תל אביב[br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 23:12:39

אחי תודה רבה!.. עם אפשר נסיון אחר עם מעבד ולוח אם של אינטל.

אגב את המחשב שלי קניתי שם..נסעתי עם הרכב..חבל שיש להם כזו חנות קטנה.אבל הם תותחים!!..

יש להם חברה צעירים במעבדה שיודעים לתת את העבודה. הם גם לא עבדו עליי.אמרו לי שהלך לי זכרון במחשב

בהרצה ואז הם החליפו.קיצר אני מעדיף לקנות מהם אתה צודק.אגב דיברתי עם בעל המקום הם עושים משלוחים

מיוחדים אפילו למרכז!.הוא בעצמו מביא לך את זה עד לבית!. המנהל של המקום ..יפה אה?

שאלתי למה הם לא מתרחבים לכיוון המרכז.אז הוא פשוט אמר לי שזה פשוט כאב ראש והוא רוצה חיים קלים.

פורסם

שום דבר לא מונע ממני להרכיב לך עכשיו מפרט מחשב מבוסס מעבד ולוח אם של אינטל, אבל עם המעבד הזה אתה מקבל יותר כוח עיבוד (AKA פחות זמן לחכות מהרגע שאתה לוחץ על משהו עד שאתה מקבל את הדבר שעליו לחצת) יחסית לכסף שאתה משלם.

פורסם

לוחות-אם מיוצרים על ידי מגוון יצרניות, ואלה של Intel נופלים משמעותית מאלה של Gigabyte, של Asus, של Abit, של DFI... וכו'

נופלים בעושר התכונות ? סביר להניח. נופלים באיכות ? ממש לא. לוחות-ראשיים מתוצרת Intel מחזיקים מעמד בד"כ כמעט יותר מרוכשיהם... לקנות לוח-ראשי מתוצרת Intel, בשילוב עם ספק-כוח טוב, זה בערך כמו לקנות תכנית-ביטוח נגד תקלות-חומרה :)

פורסם

טעות. יצא לי לראות בחנות מחשבים בה ביקרתי לוח אם של אינטל עם קבלים מפוצצים, ועל פי מידע שקיבלתי מהטכנאים של אותה חנות, זאת לא הייתה הפעם הראשונה.

פורסם

יצא לי לראות בחנות מחשבים בה ביקרתי לוח-אם של אינטל עם קבלים מפוצצים, ועל פי מידע שקיבלתי מהטכנאים של אותה חנות, זאת לא הייתה הפעם הראשונה.

כמעט לכל כלל ישנם גם חריגים, ובמקרה זה - לוחות ה-Low-End (ואולי במיוחד אלו עם ערכת-שבבים שאיננה מתוצרת Intel), אם כי סביר יותר להניח שתופעה כזו נגרמה כתוצאה משימוש בספק-כוח גרוע ו/או מעבד עם פליטת-חום גבוהה (בין מעבדי ה-Pentium-D, למשל, ישנם גם כאלו עם TDP של 130W...) - אשר לאורך זמן עשויים להכריע גם את הציוד האיכותי ביותר.

פורסם

אחלה מפרט הגמל המעופף אבל לא הבנתי למה לקחת הרד דיסק של 320GB...

פורסם

מכיוון שההבדל מ-250GB היה מגוחך - לא מספיק בשביל CPU חזק יותר, או כרטיס מסך לא מובנה שישרוד כשילדים יבואו למשרד עם איזה משחק או שניים, אבל כן מספיק בשביל קשיח קצת יותר גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.