עבור לתוכן

שאלה

Featured Replies

פורסם

היי

המפרט שלי הוא כדהלן:

לוח: Asus P2B

Chipset: i440BX

Pentium 3 350mhz

320SDRAM 100mhz (הציפ של ה 256 הוא 133 אבל זה כמובן רץ על 100)

Maxtor 20GB 7200rpm

Riva TNT Pro 2 (Elsa 32MB

עד היום שיחקתי במיוחד אסטרטגיה אז המחשב הספיק, היום ראיתי אצל חבר החזרה לטירה הנאצית. התאהבתי. הבנתי שזה לא ירוץ אצלי בכלל או אם כן אז חרא.

מה אני צריך לשדרג? אני מעוניין להוציא כמה שפחות כסף, אני לא קמצן סתם לא מליין. לשדרג מעבד זה אומר גם לוח ואולי מארז וזה בלאגן אז אם אני אקנה נניח GEFORCE2 או משהו זה יספיק לי? או שאני חייב מעבד חדש והכל? אני לא צריך איזה רזולוציה מטורפת אבל שזה ירוץ יפה על 800X600 למשל ..

תודה

פורסם

לעבור לGeForce2 זה רעיון טוב

דבר שני האם המשחק הזה חדש? ומה הדרישות שלו "המומלצות" של המשחק?

פורסם
  • מחבר

כן הוא מאוד חדש.

לא יודע בדיוק מה הדרישות

פורסם

אתה יכול לשדרג את המעבד ל pentium 3 בלי להחליף את הלוח ע"י שימוש במתאם.

למרות זאת, החלפת כרטיס מסך תביא לשיפור מורגש יותר בביצועים.

פורסם
  • מחבר

איפה אני משיג מתאם?

יש מתאם שאניא וכל לשים AMD?

איזה כרטיס מסך זול אתה ממליץ?

פורסם

תברר אם לוח האם שלך תומך במהירויות גבוהות מ-500 ואז תוכל לחסוך כסף על הלוח והמארז והזיכרון ולקנות גם gf 2

פורסם

אם היה לך לוח P2B-F, הייתי יכול לומר לך שיש סיכוי שהלוח שלך יתמוך בפנטיום 3 החדשים ביחד עם סלוקט, אבל כיוון שיש לך P2B רגיל, האופציה היחידה שלך לשדרוג עם מעבד מאקסימאלי זה פנטיום 3 600 KATMAI.

יכול להיות שהכי משתלם לך זה לקנות Geforce 2 או אפילו Geforce 3 ti200, ולעשות למעבד שלך טיפה אוברקלוק. אני זוכר שחבר שלי בזמנו קנה Geforce 1 לפנטיום 2 266 MMX עם 128 ראם, וזה עשה לו פלאים למחשב, הוא עדיין משתמש בכרטיס המסך, רק שהוא החליף את המעבד הלוח והזכרון אחרי שנה...

לכן, אם יש לך משהו כמו 1200-1500 ש"ח לשדרוג לך על ההצעה שלי לגבי הGEFORCE 3, אם יש לך פחות לך עם הג'יפורס 2....

ותשדרג ל256 מגה של ראם, ותדאג שהחתיכה שאתה קונה תהיה PC133, היא תעבוד ב100 מגה"צ, פשוט למקרה ותהיה מעוניין לשדרג בעתיד...

פורסם

האמת לא הבנו כמה אתה רוצה להשקיע...

::)

פורסם

קנה מעבד אם מתאם כך לא תצטרך להחליף לוח אם

וכמעט כל כרטיס מסך יתן לך שיפור

תיקנה gf 2 או kyro 2 הוא היום מאוד זול

פורסם

"האמת לא הבנו כמה אתה רוצה להשקיע..."

זהו... ברגע שתגיד לנו מה הסכום המקסימלי שאתה מוכן להשקיע לשדרג את המחשב שלך (במטרה להריץ משחקים חדשים), כולם יוכלו לזרוק מיליון רעיונות יקרים וזולים שסתם לא יעזרו לאף אחד. תגיד מה התקציב שלך לכל השידרוג הזה.

אבל כעקרון תדע, שאם התקציב קטן, אז יחליפו לך רק כרטיס מסך. אם הוא גדול, אני מניח שתיהיה גם החלפה ל המעבד ולוח האם.

פורסם

או kyro 2

ממש לא קיירו 2 !!!, בטח לא עם המעבד המסכן הזה...

פורסם

אגב, לא הבנתי איך זה פנטיום 3 ?

פורסם

דבר ראשון אתה יכול לשדרג מעבד עד פנטיום 3 800MHZ ואולי יותר

דבר שני אתה יכול להשתמש בערכת שידרוג למעבד הסלרון החדש במהירות 1.2GHZ

פתחתי עליה הודעה

זאת נראית אפשרות מבטיחה וחזקה למדי... וגם טובה במיוחד בשבילך

כיוון שלא תצטרך להחליף לוח אם...

פורסם
  • מחבר

תשמעו אני בעקרון הייתי רוצה להשקיע פחות מאלף שקל אבל אם דרוש יותר מזה כדי לקבל תוצאות טובות אז אני אשקיע יותר. השאלה היא עקרונית האם רק כרטיס מסך חדש יספיק או שכבר צריך להחליף גם מעבד (ואז אולי גם לוח)?

מי שדיבר על הראם, יש לי 320 שזה נראה לי טוב.

פורסם

לדעתי במצב שאתה בו שתי השידרוגים נגרשים גם של הכרטיס מסך וגם של המעבד

אבל הכי דחוף נראה לי המעבד... הפיתרון של לקנות את השידרוג לסלרון 1.2GHZ נראה

לי מצוין גם מבחינת ביצועים וגם מחיר כי אתה לא צריך להחליף לוח אם... לגבי כרטיס מסך

תצטרך להוציא עוד סכום אם אתה רוצה גרפיקה טובה במשחקים אם כי תוכל להריץ את RTCW גם

עם ה TNT 32MB... אם אתה הולך על כרטיס מסך יש כמה פתרונות זולים וטובים כמו הגיפורס2 MX400 של

הרקולס באיזור 350 ש"ח נשמע כמו פיתרון טוב...תמצא אותו ב: zigzag2000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים