עבור לתוכן

האם יש מצב של חוסר בדיסקים קשיחים של WD בארץ?

Featured Replies

פורסם

היי כולם..

בדיוק הזמנתי דיסק קשיח חלופי WD3200AAKS ונאמר לי ע"י אותה החנות שיש לי אצלה אחריות

שיש חוסר רציני בכל הארץ של הדיסקים מהסוג הזה (16MB באפר, 320GB)

בסוף מצאנו איזה יבואן שיש לו ואחד הוזמן לי. (עדיין הוא יוצא לי יותר זול מלקנות דיסק כזה חדש בחנות אחרת).

האם מישהו שמע או יודע על עניין החוסר? (כאלה מביניכם שיש להם קשרים עם יבואנים)

פשוט לא נראה לי הגיוני שיהיה חוסר בדיסקים בכל הארץ.. ומי בכלל היבואנים של WD בארץ? יש כמה לפי מה שהבנתי..

ועוד שאלה:

האם יש מצב שדיסק מסויים ישכב אצל היבואן במלאי כמה חודשים וזה לא יוריד ממנו את זמן האחריות הרשמית של WD?

הכוונה היא שלדוגמא אצל WD באתר יש מנגנון לבדיקת אחריות של דיסקים עפ"י מס' סידורי שלהם ולכן אני

שואל האם האחריות נשמרת גם במקרה שהדיסק לא הגיע ללקוח אלא רק שוכב במחסני היבואן?

תודה.

פורסם

אני יודע שלפחות בלייף שהוא אחד מהיבואנים בארץ

אכן יש חוסר של מספר דגמים

פורסם
  • מחבר

בהחלט נדמה לי שמשם הזמינו לי.

לפני כן הייתי חושב תמיד שמביאים לארץ רק את הדגמים הפשוטים של 8MB באפר משום מה, אבל זה לא ממש נכון.

פורסם

זה לא ממש קשור אבל בתקופה האחרונה יש מחסור רציני של דיסקים בעולם עם דרישה לדיסקים הולכת וגוברת ויכולות יצור מוגבלות של החברות. לכן צפו לעליית מחירים קלה בתקופה הקרובה.

פורסם
  • מחבר

זה דווקא ממש קשור לחוסר וגם הרי מן הסתם כשיש יותר ביקוש מהיצע אז המחירים נוטים לעלות קמעה..

מעניין מתי כבר יכנסו כונני הפלאש כסטנדרט לשוק.. אני יודע שחברת סאנדיסק מפתחת אותם,

ברגע שהם יהיו סטנדרט, השוק של הכוננים המכניים ישבר וזו תהיה ממש קפיצה משמעותית בעולם המחשוב.

ומעניין מה יעשו כל חברות הדיסקים הקשיחים? ירכשו את הצ'יפים מחברות הפלאש? ::)

פורסם

אז זאת הסיבה שהמחירים של ה HD בזמן האחרון התחילו לעלות...

אני זוכר שלפני איזה חודשיים 250GB הגיע לשפל של 300 שקל כרגע הם עלו שוב לסביבות ה 350 .

אני מקווה שהמחירים יתחילו לרדת בחזרה :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים